Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    ne kete forum dost shume mire ta njohe fjalorin.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Cupuline Melihati ka qen e vetmja deputete n'at ish sistemin jugosllav qe ka votu kunder ndrrimit te kushtetutes se Kosoves!

Perveq qe e tregon veten se sa e pacipe je...e tregon edhe padijen tende!
    MemphiS, une nuk desha te hyja edhe me thelle per te bemat e saj, por miqt e mi mė kanė thene, " disa burra kot i bartin "ato" ( kam turp ta them ne origjinal ), se me burrereshe eshte kjo qe s'ka se ata qe i bartin per se rendi".
    Edhe kete qe po e thua ti e kam degjuar nga miqt e mi kosovare. Nuk ka qene pune e lehte aso kohe te votoje kunder nje kushtetute qe me vone u pane pasojat e saj.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ....ja mafi osht

...ncncncncncncnc...medet medet....qkas mban parlamenti...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Memphis,ke te drejt shoku te perkrahi,dhe nje sugjerim te vogel mos u mer me disa pseudo kombtar se keta edhe ngoj ja marin shkaut shmb e ke ket hard_style ju tjeret mos u prekni se nuk vlen per ju.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Memphis,ke te drejt shoku te perkrahi,dhe nje sugjerim te vogel mos u mer me disa pseudo kombtar se keta edhe ngoj ja marin shkaut shmb e ke ket hard_style ju tjeret mos u prekni se nuk vlen per ju.
    ...Qyyyp te veni Qen Bir Qeni ...qyp atje te kulybja jote minoritet je ketu...

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Ndroje foton e profilin njeher ore peder,minoritet ndoshta mund te jeme,po sjam kopuk sikur ti dhe tjeret mbas teje o bith qim.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...foton nuk e ndrroj per shkak se asaj kurves nenes tende ky i pelqen ...keso tipa i pelqejn asaj meqkes....qe te ka pjell ty me magjup ...se qashtu iki fjalet edhe fizionimin...

...Qyppp minoritet mos naj kelb ketu , nuk pranojm magjup....

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...foton nuk e ndrroj per shkak se asaj kurves nenes tende ky i pelqen ...keso tipa i pelqejn asaj meqkes....qe te ka pjell ty me magjup ...se qashtu iki fjalet edhe fizionimin...

...Qyppp minoritet mos naj kelb ketu , nuk pranojm magjup....

Ndoshta listes se darsmes tande i pelqen o pedero,ndash hudhe at list te darsmes kendej nga une ti kishe dertu ma mire.

O biri kurves ti qi shtatqind brezat une ti o shpiun i udbes,te dishe kete mire,dhe ta kesh te qart se une jam shqipe e sjam laper sikur ti,qe me shtireni ketu kinse po dini dicka,ti je ai qe ja ke qit motren tande shkaut ore kopuk,ti ke gjak te perzier me te Serbit te njoh prej shum shkrimeve me pare une ti ore bith qir.

Hup more pis nane,shko coja kamet lart asaj kurves tande,se ndoshta ashtu tu pjell ndonje kopil.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ndoshta listes se darsmes tande i pelqen o pedero,ndash hudhe at list te darsmes kendej nga une ti kishe dertu ma mire.

O biri kurves ti qi shtatqind brezat une ti o shpiun i udbes,te dishe kete mire,dhe ta kesh te qart se une jam shqipe e sjam laper sikur ti,qe me shtireni ketu kinse po dini dicka,ti je ai qe ja ke qit motren tande shkaut ore kopuk,ti ke gjak te perzier me te Serbit te njoh prej shum shkrimeve me pare une ti ore bith qir.

Hup more pis nane,shko coja kamet lart asaj kurves tande,se ndoshta ashtu tu pjell ndonje kopil.
    ...po qfar shqipe je ti more gjak magjupi ....more m.u.t bir m.u.t.i ...me m.u.t te kisha maru ma shqiptar ty .... e leje me tjera gjera ...

qypppp anej mos mu perzi n'kosove o magjup se ski ven ketu o qen bir qeni ....

- shko hypi nones tonde tani beja at pun se ju magjupt se kshyrni qka e keni , kshyr mos e le keq edhe at qenin babin tend futja edhe atij ngoj a kush dush ti edin ma mir ja din rendin aty.....

Qyypppp minoritet gjak magjupi se kryt e zi e ki t'magjupve....

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...po qfar shqipe je ti more gjak magjupi ....more m.u.t bir m.u.t.i ...me m.u.t te kisha maru ma shqiptar ty .... e leje me tjera gjera ...

qypppp anej mos mu perzi n'kosove o magjup se ski ven ketu o qen bir qeni ....

- shko hypi nones tonde tani beja at pun se ju magjupt se kshyrni qka e keni , kshyr mos e le keq edhe at qenin babin tend futja edhe atij ngoj a kush dush ti edin ma mir ja din rendin aty.....

Qyypppp minoritet gjak magjupi se kryt e zi e ki t'magjupve....

Hahahaha po det pshuri ngoj une ti te kam thene edhe njeher tjeter ket,ne Kosov mund te perzihem se eshte vendi im,shqipria po ashtu,shko andej nga serbia nga Greqia se per atje te qan zemra ti ore kopuk nane,ore listen e darsmes kam me ta shkerdhy une ti.

Ti je prej atyre qe goja u han shum dhe mandej oo kuku bitha,ore a ja nxjere asaj nones tande kopilin shko beja analizat shihe cfar gjaku ka,mos po te dalin krejt kojshia baballer te atij hahaha,ndash shko bene edhe ti analiz gjakun shihe se je far millosheviqi ti ore kopuk.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •