Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ....ja komshi me mu sje , sepse une jam nga Republika e Kosoves ...

- kurse ti me ket fjalin komshi je natan verit ....
    - a smundesh me fol mir shqip a? ...veq po pys se keshtu ne fjalor nuk dallohesh qe je shka.
    Pikerisht tu pershtata ne shkrimet tuja..se ashtu si flas une..ti sme kupton Andej ka veriu Kosoves i thone Kosovo..njejt si ti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Pikerisht tu pershtata ne shkrimet tuja..se ashtu si flas une..ti sme kupton Andej ka veriu Kosoves i thone Kosovo..njejt si ti
    ....kosovo i thojn edhe englisht ....jo vetem ne gjuhen tende serbe...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    nuk e di pse po e zgjatni ma shume,kur ja ka marr menja ksaj me kalu prej LDK(ldd) ne AAK,d.m.th krejt ''puna edhe muni''saj po shkon huq,ndoshta e ka edhe ndonje synim me gjete fatin e jetes se krej pleqe kan mbet LDK,LDD
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    nuk e di pse po e zgjatni ma shume,kur ja ka marr menja ksaj me kalu prej LDK(ldd) ne AAK,d.m.th krejt ''puna edhe muni''saj po shkon huq,ndoshta e ka edhe ndonje synim me gjete fatin e jetes se krej pleqe kan mbet LDK,LDD
    ...ki te drejt ketu ...
    po un them qe ka nostalgji qe prej qeverisjes se atehershme ....ti paramendo bishti melit i ka pas 6 shofera tyniher , gjasht mos jan pak si shum , tani shofera ...pffff....a?

me sa kam percjellur ngjarjet une them se kjo grua burreneshe ka bere keq qe ka leshuar LDK. Kjo parti eshte dobesuar shume. Nga miqt e mi kosovare kam marre vesht se pa riorganizimin dhe pa forcimin e LDK kosova veshtire se do te ecen perpara.
    Termkolli ka qene nje grua e squar dhe e zonja. Kam degjuar nga miqt e mi se me burrereshe ka qene ajo se mbi 70 per qind e burrave te Kuvendit.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    me sa kam percjellur ngjarjet une them se kjo grua burreneshe ka bere keq qe ka leshuar LDK. Kjo parti eshte dobesuar shume. Nga miqt e mi kosovare kam marre vesht se pa riorganizimin dhe pa forcimin e LDK kosova veshtire se do te ecen perpara.
    Termkolli ka qene nje grua e squar dhe e zonja. Kam degjuar nga miqt e mi se me burrereshe ka qene ajo se mbi 70 per qind e burrave te Kuvendit.
    valla burrnesh ka qen haku sju hahet...shuje bre pash familjen se sen bash sen su kan,prej nje parti tjetren ku ka lek a? ska faj e ke lekun e han burekun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ....kosovo i thojn edhe englisht ....jo vetem ne gjuhen tende serbe...

Mos me thuaj se me je bere amerikan haahahaahahaahahahaahah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    valla burrnesh ka qen haku sju hahet...shuje bre pash familjen se sen bash sen su kan,prej nje parti tjetren ku ka lek a? ska faj e ke lekun e han burekun
    Cupuline Melihati ka qen e vetmja deputete n'at ish sistemin jugosllav qe ka votu kunder ndrrimit te kushtetutes se Kosoves!

Perveq qe e tregon veten se sa e pacipe je...e tregon edhe padijen tende!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Cupuline Melihati ka qen e vetmja deputete n'at ish sistemin jugosllav qe ka votu kunder ndrrimit te kushtetutes se Kosoves
    ....lequ lequ memphis....trego qka keni bo ju partia e licensume nga beogradi...

Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Cupuline Melihati ka qen e vetmja deputete n'at ish sistemin jugosllav qe ka votu kunder ndrrimit te kushtetutes se Kosoves!

Perveq qe e tregon veten se sa e pacipe je...e tregon edhe padijen tende!
    po pse sot ka mete tu i ndrru partit nese bash ka pas rrol ne ishe jugosllavi,o shoq a po ka ardhe koha ku ti vjen era lekut aty me u rras...
    e prej kurti ti na u paske ba i kulturuar e i cipur e dishem bre?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •