Pro
Kunder
Hash eshte nje lloj funksioni qe konverton nje te dhene, ta zeme passwordin e windowsit tend, ne nje bllok te dhenash me madhesi fikse, teorikisht jo reversibel.
Kot per shembull, nese passi i windowsit tend do ishte "123", hashi (menyra se si ruhet ne disk) do ishte "ADCDEFGH"... por edhe nqs passwordi do ishte "tralala zura nje gale" hashi perseri do ishte nje bllok me madhesi te njejte "BCADFHGE".
Plurale maiestatis? what is this???
plurale nga anglishtja 'shumsi' por kjo tjetra ca eshte?
She's the morphine queen of my vaccine.
Nuk e kam ndare ende mendjen nese jam pro apo kunder Hackerave... Por sipas interesit do behet dhe kjo pune.
Vjen nga latinishtja kjo "pluralis maiestatis" e nenkupton shumesin per personave te nje rangu te larte si monarke, mbret. Ata kur flasin per veten, flasin ne shumes. : )
thanks eldushka.. tani mund t'ia them pergj per shumesin per personave te nje rangu te larte Force-Intruder-it
jo se besoj se ne jemi te nje rangu te larte pasi nje tjeter mund te krenohet ne shoqeri qe ka Fb por nqs e merr ne pervecesi ka edhe me te mire se ne![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Dy pyetje kam pėr ty zoti Hacker.
1-) Ēfarė ke hackuar/crakuar ti qė ta marim vesh ne.?
2-) Ke aq dije sa tė ulėsh bythėn pėr orė tė tėra e tė krijosh njė program ?
Sqarim.
Pėrsa i pėrket pyetjes sė parė,dua veē njė pėrgjigje tė shkurtėr pa shumė filozofi brėnda.
Pėrsa i pėrket pyetjes sė dyte,dua veē njė PO apo JO.
E theksoj,PO ose JO,jo PO JO PO UNĖ PO...
Po ca do kete crackuar aman o Blood...
Maksimumi i suksesit ndonje keylogger edhe i ka marre dikujt passwordin.
Sa per ate qe duhen ore... kam frike se e ke thjeshtuar pak ti... duhen DITE jo ore.
ne pergjethsi jam kunder...
si mund te jeme pro dikujte qe mund te me vjedhe paswordin apo te me beje ndonje loje me kartat e kreditit?
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt