Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    ~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Perkundrazi Bardhi, njerezit do te fillojne te mos blejne gjera te tjera vetem e vetem qe te blejne duhanin. Pirja e duhanit eshte ves, eshte addictive, po te qe aq kollaj per ta lene duhanin nuk do te behej gjithe kjo fushate.

Eshte e kote te mundohesh te ndalosh dicka me force. Njerezit do ta gjejne gjithmone nje menyre per te bere ate qe duan.

Kur ne Australia u vune ne fillim fotot grafike te demeve qe shkakton duhani, e di ca bene shoqeria ime dhe shume njerez te tjere? Blene kuti per te mbajtur cigaren qe duket shume here me 'fashionable' se cfare do pakete tjeter. Shume mire ato kuti mund te zgjidhin problemin e pamjes se pakove te bardha. Njerezit blejne ca ke brenda pakoja, jo ca ka jashte.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Citim Postuar më parë nga BaBy_BiRbA Lexo Postimin
    Perkundrazi Bardhi, njerezit do te fillojne te mos blejne gjera te tjera vetem e vetem qe te blejne duhanin. Pirja e duhanit eshte ves, eshte addictive, po te qe aq kollaj per ta lene duhanin nuk do te behej gjithe kjo fushate.

Eshte e kote te mundohesh te ndalosh dicka me force. Njerezit do ta gjejne gjithmone nje menyre per te bere ate qe duan.

Kur ne Australia u vune ne fillim fotot grafike te demeve qe shkakton duhani, e di ca bene shoqeria ime dhe shume njerez te tjere? Blene kuti per te mbajtur cigaren qe duket shume here me 'fashionable' se cfare do pakete tjeter. Shume mire ato kuti mund te zgjidhin problemin e pamjes se pakove te bardha. Njerezit blejne ca ke brenda pakoja, jo ca ka jashte.
    Njof shqiptare plot qe kane ardhur ne Amerike dhe kane lene cigaren se me rroga minimale dhe $10 paketa, nuk u dilte per te ngren. Cmimi ka te bej me uljen e perdorimit te cigares, dhe informimi gjithashtu, po sigursiht qe nuk eshte zgjidhje totale, thjesht ul disi numrin.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ka me jau gerdit njerzve cigaret kur i sheh ato mushkni aty njeri me mend ne tru nuk kish me i ble psh...une me dhez edhe me e pa at foton mkish ardhe me vjedh.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ka shtete qe e bejne me kohe...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    lere se kjo fotoja lart ma ka prishur diten,boa ca papastertie -.....
    Jetë e rëndë.......!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    lere se kjo fotoja lart ma ka prishur diten,boa ca papastertie -.....
    hahaha!
    po keto si te duken?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •