Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Po ore Xhamia ashtu eshte, si nuk eshte ashtu.

Del nje malsor dhe ja bene dy pyetje hoxhes dhe e ve hoxhen me shpatulla per muri dhe tere xhemati me koke ulur largohen prej tij looooooool.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

sa mire e ke thene...

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    hahahahahaha oooo Zot ky forumi musliman ia ka kaluar Perralles me Tupan e Portokallise.

Dalin disa tipa dhe flasin budallakira, qe nje 5 vjecar po t'i thoshte do dukej qesharak. Pastaj hudhen te tjeret dhe i thone "ashtu eeeshte...e aplaudojne fuqishem!!".
    Dhe per t'ia vene kapakun i qajne hallet me njeri-tjetrin qe muslimanet i ka kapluar nje injorance looool.

Po eshte shume e vertete kjo, por JO muslimanet, por te ashtuquajturit muslimane si puna juaj.

ncncnc deri ne cfare stadi e dergon injoranca njeriun.
    Mjere Islami kush flet ne emer te tij.
    sa mire e ke thene ... nuk do koment...kur je ba edhe ti te flasesh per islamin ....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po kriteret e besueshmerise se bibles a nuk jane strikte i dashur student fisnik...apo ata jane te pabesueshem..keshtu kane thene shume dijetare te fese islame...

e keqja eshte i dashuri studenti fisnik se sa me shume lexoj aq me shume dyshues behem...sepse ate qe e thote njeri nuk e thote tjetri...ate qe e themi per nje gje nuk e themi per nje tjeter...keshtu qe nuk jam shume i dhene te studioj hadithe e qeshtje fetare pasi cdo dite e me teper bindem se sot feja perdoret si parti politike...se sot ata qe jane te pakenaqur me grupin kryesues te fese ndahen dhe grijojne grupin e tyre tamam siq bejne politikanet shqiptare neper tere trojet shqiptare...
    Qeshtja e bibles ndryshon, sepse ndryshimet dhe devijimet kronikisht kan qen evidente te bibla, d.m.th nuk nuk flitet per pasaktesi dhe devijim vetem ne fillim apo burim te bibles por edhe vazhdimisht me kalimin e kohes bibla here eshte shtu e here eshte reduktu me material. Sot kemi shum bibla qe jan ne kundershtim me njera-tjetren apo ndryshojn me njera-tjetren.

Mirpo te thash edhe me lart, qe hadithet klasifikohen per nga besueshmeria si : Te sakta apo te verteta (sahih), te dobeta dhe te shpikura.

Besueshmeri kan vetem ato hadithe qe konsiderohen sahih, ndersa te dobetat kan besueshmeri relative dhe besueshmeri te manget.

.nese feja islame eshte nje atehere nuk duhet te kishte grupe dhe rryma...vete dijetaret islame e kane vene ne dyshin ne eshte nje dhe sot kemi bektashinj ,sufista vahabista , - ista e -ista pa fund..
    Grupacionet dhe sektet neper fe jan kader hesapi apo thjesht vullnet i Zotit sepse Muhamedi a.s ka thene qe nga Islami do devijojn dhe dalin mbi 70 sekte, keshtu qe vetem 1 grup do jet ai qe do kete nderin ta konsideroj veten musliman me plot kuptimin e fjales dhe ai eshte : Ai Qe zbaton Kuranin dhe Hadithin, te tjeret jan sekte.

Vllacko kete tematike nuk mund ta kuptosh permes forumit, por ik lexo libra dhe fal namaz, sepse edhe nese lexon libra mirpo nuk fal namaz si disa me lart, shejtani lole ju ben dhe shejtani ju nderhyn ne shqisen e te kuptuarit
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po ore Xhamia ashtu eshte, si nuk eshte ashtu.

Del nje malsor dhe ja bene dy pyetje hoxhes dhe e ve hoxhen me shpatulla per muri dhe tere xhemati me koke ulur largohen prej tij looooooool.
    Pse qfare ka nje malsor me pak se nje njeri tjeter ??

Pe marrim se malsori nuk di asgje , e kur hoxha nuk eshte ne gjendje me i dhan pergjigje keti qe sdin si po mendon se do ti jepte ati qe din se paku diqka ??

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O malsor ndegjom , kerkend mos e kundershto sepse eshte haram , kshtu kan than dijetart , vetem ata kan drejten e komentimit te fes , populli i thjeshte eshte vetem vegel ne duart e tyre . Qfardo te thon dijetart ben Amin se kshtu e don puna, se eshte haram mi kundeshtu dijetart .

Gjithkqa bon veq dijetart mos i kundershto se ke me bo gjynaf te pafalshem , se kshtu kan than te gjithe .

O Malsor a ka ma mir se kshtu me ta mbyll gojen ??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Pse qfare ka nje malsor me pak se nje njeri tjeter ??
    Jo ore s'po them qe kane dicka me pak.
    Madje mushkerite i kane te pasterta si loti

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Jo ore s'po them qe kane dicka me pak.
    Besa besa edhe mendjen

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ujvesa...

Jo ore s'po theme qe kane dicka me pak.
    o xhan nuk ke kellqe ti ta gjykosh malsorin...ja nise ti komentoje shkrimet e malsorit por mbete rruges si shume dijetare islamike ketu...nuk ju mbeti gje tjeter veq te thoni '' kete e ka thene kurani '' e '' ja shejtani ''...nuk te le shamia ti shohesh viset malesore dhe malesoret fisnike..zaten feja ju denon te rrini ne ode te grave dhe ikni i shejtani prej temjani kur shihni nje burre...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Besa besa edhe mendjen
    A thua?

Tani u bera kurioze ta kuptoj se si shpjegohet kjo shkencerisht.
    Me siguri mushkerite dhe mendja varen prej njera-tjetres dhe kur eshte njera mire eshte edhe tjetra dhe anasjelltas.
    Bingo... e qellova me duket

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •