Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ketu ke fol tamam, por kjo vlen per te dyja krahet.
    Sipas teje kush nuk i ka vjedh votat?
    Votat po qe se jane vjedhur ( un sbesoj se jane vjedhur) por per hir te argmentit dhe te mosqejfprishjes tate lol ta zeme se jane vjedhur

Pra nese jane vjedhur atehere gjasat jane se do jene vjedhur nga dy partite e mdhaja ( both ps pd) ne kurriz te partive te vogla.

Rrjedhimisht nese ps ka gisht ne vjedhjen e votave ateher ku e gjen guximin te dali ne miting gjoja per te mbrojtur voten e lire por ne fakt me qellim te shkaktoje rremuja e ti prishi pune qeverise
    Ndryshuar për herë të fundit nga Egnatius : 29-04-2010 më 16:41

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    me vjen keq qe ben ketu demagogji te paster.
    Beje neser ne shesh me Edin dhe Valin, por ketu nuk jane ata budallenjte qe vijne ne miting per 500 leke dhe mund tu thuash cte duash dhe e besojne
    Po, po tani ja vure vulen, une po bej demagogji te paster hahaha sa i fort qe je per zotin.
    Mire ashtu do bej siç me thua, une do vete ne miting neser per 500 leke kurse Ti shko pasneser se do hedhi Qoftlargu karafila blu nga tribuna dhe ju shum te gezuar per jeten e parajses qe po beni do kaloni posht tribunes dhe do ziheni kush te kapi karafilat i pari, hahahah une bej demagogji hajde o tu mbyllte e mendjes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nuk po te kuptoj se ku do te dalesh 2043. Shqiptaret fatkeqesisht kane qe ne 1992 qe po vriten per te kaluar bregun matane dhe asgje s'ka ndryshuar . Nuk besoj se situaten e krijoi Vali. Ajo thjesht po e ve ate ne dukje.
    sinqerisht te te pyes:
    Nuk e shikon ti ndryshimin ne Shqiperi?
    Apo ke vite qe ke ikur dhe e ndjek vetem nga Top Chanel?
    Dhe ndryshimi eshte edhe fal investimit te fitimeve qe emigrantet kan bere ne Atdhe
    Por nese ti e kupton perse Vali jot e vuri ne dukje kete dje, te lutem me ndrico edhe mua mendjen pls.
    Dhe cpune i prish Valit heqja e vizave, te lutem ma trego edhe kete.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

sinqerisht te te pyes:

nuk ka me fuqi puntore per miting rama se te gjithe do jene neper europ lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    sinqerisht te te pyes:
    Dhe ndryshimi eshte edhe fal investimit te fitimeve qe emigrantet kan bere ne Atdhe
    Por nese ti e kupton perse Vali jot e vuri ne dukje kete dje, te lutem me ndrico edhe mua mendjen pls.
    Po i shikoj ndryshimet. Babain ma nxori Sala nga puna per bindje partiake, dhe po mundohem ta marre ne Usa. Mire e the. Ndryshimet jane bere fale emigranteve se te ishte per qeverite do ishim me keq se Somalia.
    Vali nuk eshte e imja. Vetem nga postimet e flakta tere dashuri te pd-ve te forumit e kuptova kujt partie i perket. E kisha harruar fare si emer.
    Ty te vret me shume fjalimi i Valit, apo realiteti i hidhur Shqiptar?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po i shikoj ndryshimet. Babain ma nxori Sala nga puna per bindje partiake, dhe po mundohem ta marre ne Usa. Mire e the. Ndryshimet jane bere fale emigranteve se te ishte per qeverite do ishim me keq se Somalia.
    Vali nuk eshte e imja. Vetem nga postimet e flakta tere dashuri te pd-ve te forumit e kuptova kujt partie i perket. E kisha harruar fare si emer.
    Ty te vret me shume fjalimi i Valit, apo realiteti i hidhur Shqiptar?
    nese ti e kupton perse Vali jot e vuri ne dukje kete dje, te lutem me ndrico edhe mua mendjen pls.
    Dhe cpune i prish Valit heqja e vizave, te lutem ma trego edhe kete
    .
    Nuk me ktheve pergjigje per asnjeren nga pyetjet.
    Edhe une e kuptova perse nuk e do Salen ti dhe cilit krah i perket, por kjo nuk na ben armiq
    Pyetjet e mija ishin te thjeshta

ps
    Mua me vret shume realiteti i hidhur i dashakeqesise se njerezve te zgjedhur nga populli, ndaj popullit te tyre.
    Vizat nuk do hiqen vetem per demokratet por edhe per zgjedhesit e shperndareses se miellit ne Elbasan
    Ndryshuar për herë të fundit nga 2043 : 29-04-2010 më 16:38
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    sinqerisht te te pyes:
    Sa per analogji te kesaj qe po i kerkon me ngulm qe ta thote mia@ se: "perse Vali jot e vuri ne dukje kete dje" mos deshiron te te bie disa nga bukurirat qe nxirte Saliu jot nga goja an e mban botes kur ishte ne opozite per qeverine dhe shtetin shqiptar te asaj kohe, edhe atehere kerkohej integrim dhe stabilizim.
    Ato jane ku e ku me Valin e mia@

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Sa per analogji te kesaj qe po i kerkon me ngulm qe ta thote mia@ se: "perse Vali jot e vuri ne dukje kete dje" mos deshiron te te bie disa nga bukurirat qe nxirte Saliu jot nga goja an e mban botes kur ishte ne opozite per qeverine dhe shtetin shqiptar te asaj kohe, edhe atehere kerkohej integrim dhe stabilizim.
    Ato jane ku e ku me Valin e mia@
    Saliu nuk eshte burri i nenes sime dhe as babai im.
    Nese ke dicka sigurisht qe ben mire ta sjellesh, pooooorrrr...........
    Kjo nuk e ben me pak imoral deklarimin ne medja dje te shoqes Vali.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Saliu nuk eshte burri i nenes sime dhe as babai im.
    Nese ke dicka sigurisht qe ben mire ta sjellesh, pooooorrrr...........
    Kjo nuk e ben me pak imoral deklarimin ne medja dje te shoqes Vali.
    Hahahaha nese ka thot, po qe se ke jetuar ne toke dhe jo ne hene padyshim qe i di por ato jane legjitime se i ka thene Skenderbeu i dyte.
    Vetem pak rreshta te cituara nga Qoftelargu per mafien me te rrezikshme ne bote per krimin qe drejton ç'do gje kriminale qe ndodh ne Europe per Don filanin apo fistekun per Kamorran e ç'do lloj monstruoziteti qe ka Bota do mjaftonin qe mos te ngelej forumist online.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    E mi station e, si do me bredhesh me lek borxh
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •