ore po xhirohet ndonje film kshu, spo marr vesht gje une. Po talleni gje o popull, c'dreka e c'restorante behet fjale ? LoL
ore po xhirohet ndonje film kshu, spo marr vesht gje une. Po talleni gje o popull, c'dreka e c'restorante behet fjale ? LoL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne restorantin Krokodil .Lan nam .marin vendime per shtetin dhe popullin liderat duke pire alkol.Tallet europa.Ne amerik po te ndjen eren s'te lejojn te fillosh punen.Ai vend ka mar fund.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Material i ri për Kadarenë, për pjesën e dytë të romanit, "Darka e gabuar". Mund t'i sugjeroj titullin, psh: Darka misterioze e antiurisë.
Vaj medet për ne, ku kemi qenë, ku jemi e ku po vemi...
-Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)
Mos kini merak se jemi te Europa pilaf me mish pa mish e cila as ta ben as te leshon.
Do tju kujtoja te gjitheve qe nga ky stil poltike europiane nen hunden e gjith botes se qyteteruar u be nje nga genocidet me te pashembullta te Rwanda me tutsit dhe hutut.
Kjo eshte europa te nderuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 21-05-2010 më 02:56
Albania Uber Alles
E moret tvesh
Edvini kishte porosit groshe, kurse Sala Hashure.Kurse Fulja domate te regjme.
"Shoku Mjekesise"
...Ne vitet e para te emigracionit tim pas '90-es ne Itali filluam te provonim baret dhe restorantet e para, me ato pak leke qe na ngelnin pasi kishim paguar qerane, pas ndonje plaçke te derguar ne Shqiperi...Te gjithe pa parjashtim ndjeheshim te zgjuar, politikan e sidomos me te zgjuar se ata ne shqiperi...sipas nesh, Ne emigrantet e pare kishim para me shume e dinim me shume...ok atyre te shqiperise i mbyllnim gojen...po me njeri tjetrin si t'ja benim, te gjithe donim te flisnim e te jepnim mend... te gjithe donim te flisnim, sa me shume flisnim aq me shume ishim te bindur qe kishim te drejte...keshtu qe te gjithe donin te flisnin, ishte e pamundur te fitoje te drejten e fjales, s'kishte ligj qe te vendoste rregull ne tavolinen e ne emigranteve ne restorant sa filluan te na shihnin edhe shtrember neper restorante se gerrthisnim ne shqip...na dukej sikur kush gerrthiste me shume kishte me te drejte!...Problemi lindte vetem kur donim te paguanim ne fund. Nuk na shkonte per shtat te benim si te rinjte italian qe gjithsejcili paguante te veten, por edhe te pagoje per te gjithe nuk ishte e thjeshte. Me ne fund gjetem nje rregull qe funksionoi per shume kohe...lame te fliste me shume ne tavolin ate qe paguante me shume...pra rritej perqindja e pageses ne baze te kohes qe ligjeroje ne tavoline...perfundimi, ata qe kishin me shume leke mbaheshin si me te zgjuarit, ata qe s'kishin shume leke mezi prisnin te gjenin ne gabim...po gjithsesi ata me leke ishin me kokefortit dhe nuk hapnin rruge kurre e te thonin: Mbylle mor gojen ku di gje ti, s'e kam gjithe naten qe te jap te hash e te pish! Mbylle gojen se une te paguaj!....Por si do qofte, rregulli i ri na beri te ulerinim me pak neper bare e restorante...rregulli i ri funksionoi...
...Ne restorantin e "krokodrilit" te veshtire e kane te huajt te vendosin paqen se udheheqesit Shqiptar kane shume para, nuk i le dot me pa folur asnje...ne vitet e para pas '90-es e kishin kollaj te huajt me udheheqesit tone, i paguan darken dhe i detyronin te mos flisnin....ah tani s'ja mbyll dot gojen udheheqesve tane tani. E ...PO FOLEN SHUME SIGURISHT qe do binden se kane te drejte...dhe me e bukura eshte se s'kane me frike se kush do paguaje restorantin...tani udheheqesit tane te lene edhe bakshish po te duash...
Ndryshuar për herë të fundit nga artur : 21-05-2010 më 03:50
Aty qelloi dhe nje fotograf i Top-channellit dhe ai gazetari ... se ia harrova emrin.
![]()
"Shoku Mjekesise"
Si dy femije te vegjel po sillen Eddi me Salen,te dy kokforte dhe asnjeri nuk e leshon........ kta e kane kthyer ne nje konflikt personal sesa kombetar ,i shfrytezojne njerezit vetem per perfitimet e tyre duke harruar qe ky vend ka popull fati i se cilit varet nga keta politikan,politikanet tane kane kohe qe nuk bejne me politike,tashme ata e kane kthyer Shqiperine si ne nje fushe shahu ku te paret qe sakrifikohen jane ushtaret qe pikerisht jemi ne.... turp i madh
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Krijoni Kontakt