Close
Faqja 58 prej 107 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1066
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,771
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Mendjen jo. Respekton rregullat ai. Nuk lejohen te hyjne ne greven e PS njerezit me tru!
    Hahaaaaaaaaa.
    Greve kunder trurit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po me qe qenkan 200 Petrita....
    Pse nuk e bejne greven te kopshi zologjik,jane bosh edhe kafazet e shpendeve.
    ) e bukur!
    Ne kafaz jo se duket kur hane. Duhen çadra te mbyllura.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,771
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    :)) e bukur!
    Ne kafaz jo se duket kur hane. Duhen çadra te mbyllura.
    Ne kafaz:Dhe ne vend te bukes tju hedhin leke.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    po ai ka qene sekretar biroje, ka qene doktor i nomenklatures (hisni kapos) ... apo biroja kot e kishte ate emrin politike ...

kur te mashtrosh, mashtro me terezi, jo ashtu gjydyrymçe ...
    Duje Ajnshtajni ku e pe mashtrimin ti o gje e zgjuar??
    shyqyr qe na e the se nuk e paskemi ditur qe neve qenkemi qeverisur nga doktoret e birose politike dmth Ruçka Dokle Ramizi na paskan mare urdhera nga nga doktoret e birose.
    ata te greves e di ti pse i kane bere dritaret para kryeministrise??po se dite ta them une,qe te shofin dritaret e zyrave ku kane punuar baballaret e tyre.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    kurt kola arriti te parashutohet si kryetar i te persekutuarve qe ne fillimet e demokracise..
    kuptohet me programim te ramiz ali zylyftarave te gramoz rucit..
    edhe edvini eshte qe athere i programuar..
    .
    Por nese ecim me kete logjike,a nuk na lind e drejta te dyshojme edhe per pastertine e figures se Sali Berishes?Kryeministri yne ka qene sekretar i organizates se partise ne fakultetin e mjeksise,anetar i partise se punes deri ne vitin 1990.I cilesuar nga Ramiz Alia si nje nder me fanatiket,i cili fliste vetem me citatet e Enver Hoxhes.Hajde se po e quajme Ramizin figure jo te besueshme pasi eshte komunist,por sado te paverteta te jene pretendimet e tij,eshte fakt qe Berisha ka qene sekretar partie,ashtu sikurse eshte fakt qe ish sekretaret e partise,kane qene demagoget kryesore,ata qe e mbanin ne kembe strukturen monstruoze te ish partise se punes.Madje po t'i vesh re,me gjithe ringjalljen e festes se 1 majit,Berisha perdor shume poza dhe fraza te ngjashme me ish liderin komunist Hoxha.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    ...duket si teme per te qeshur...sigurisht qe une nuk e besoj qe mamaja ti kete thene:- Pse per Sali Berishen do vdesesh ti!!!
    ...Une mendoj se mund ti kete thene:- Pse per Ruçin do vdesesh ti?

Edi Rama ka mundesi qe s'e dinte ne ç'pune po hynte. Pse s'ishte mire ai tek bashkia e Tiranes...Ai as kryeminister s'donte te behej, momentin e fundit do ta zbulonim qe Edi do ngelej tek Bashkia...po s'e lene te qete...dhe eshte futur ne bela nga ku s'po del dot!

Si ka mundesi qe te gjithe levizin e vetem Ruçi ngel, i dyti, por ngel...dhe asnjehere nuk pranon humbjen as ne 2005 qe s'ngeli shqiptar pa votuar kunder hajduteve te majte edhe te majtet votuan kunder te majteve ne ate kohe (ju kujtohet Ruçi me fuoristrada "cayenne" modeli me i shtrenjte i momentit)...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    msus.. kush do jete ai prapa anetes..nje tullac me mustaqe..

jam shum kurioz..

ju tjeret e njihni ate tip misteroz aty?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2010
    Postime
    59
    duket si mongol lol
    ╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫.
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sot kur kalova nga bulevardi dhe pash nga lulishtja prapa Skenderbeut drejt bulevardit, pamja qe shikoja me ngjante me pershkrimet e Ismail Kadarese ne romanin Keshtjella.
    Cadrat e jenicereve qe kishin rrethuar keshtjellen, dhe keshtjellaret qe prisnin te qete hordhite e pushtuesve.
    Pushtuesit e paligjshem te bulevardit, do te kene me siguri fatin e tere pushtuesve qe rrethuan Keshtjellat tona gjate tere historise shqiptare.
    Do ikin nje dite me turp andej nga kan ardhur, ndersa keshtjellaret do vazhdojne jeten e tyre normale.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876

prane çadrave te greves, nderrimet behen me rregull
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 58 prej 107 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •