lol,
nuk e le mamaja te vdesi per sali berishen,
sikur greva po behet per hir te sales.
lol,
nuk e le mamaja te vdesi per sali berishen,
sikur greva po behet per hir te sales.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Berisha edhe Rama tallen me njerëzit, po përderisa gjejnë dele që u vijnë nga pas, pse të mos tallen. Ka 20 vjet që delet u shkojnë nga pas, dhe këto dele kështu do t'u shkojnë nga pas gjithnjë.
Edhe pas nja 100 vjetësh, në Shqipëri, njerëzit do të jenë të ndarë në parti të ndryshme dhe do të vazhdojnë të hahen si qentë. E njëjta gjë ndodh edhe në Kosovë e Maqedoni.
haaaaa
njerzit e pd me temat qe hapin dhe budalleqet qe thone
jo vetem turperojne demokrate e thjeshte si une
po dhe ato qe dhane jeten per demokraci
dhe voten e lire
normaaal ..... te vdesin te tjeret per Saliun por jo edushi mamit ......Edin s'e le mami te hyje ne greve urie
Koha Jone
Aneta, nena e Edit, e cila dje sikunder shihni ne foto, gjendej mbi cadra tek parvazi i kullave binjake duke soditur protesten e dirigjuar nga i biri, nuk ka dashur qe djali te futet ne ngujim. Ndoshta nga meraku i madh qe ka per djalin 46-vjecar, te cilit i ka thene se nuk duhet te futesh ne greve urie dhe te vdesesh per Sali Berishen.
Cili eshte morali do thoni ju ...??? "Beni c'fare them une, por mos beni c'fare bej une"
--------
po Ruci pse nuk ishte dje ne miting xhanem ....??
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 10-05-2010 më 06:27
"They will not control us, We will be victorious"
sic shihet edhe nga foto e marre dje lart gjate "protestes" ne miting nuk jane me teper se 3 mije vete ..... numeri me i madh i njerezve eshte deri te linja e kuqe ne foto .....
jo me kot News24 dje e ulte kameren qe te dukej sikur ishte e gjithe bota ne bulevard ....
me teper ze vend caderat ne miting .....
nuk hidhet qeveria jo me 3 mije por as me 20 mije ore .... se ka mbeshtetjen e mbare popullit liridashes .....
-------------------
po Ruci ku ishte dje xhanem ...??
"They will not control us, We will be victorious"
Nje grusht njerezish te paguar nga fshatrat. Kjo, e gjithe protesta... por e afte te mbaje te bllokuar bulevardin kryesor te Shqiperise. Hajde opozite!!!
Me siguri kryetari po çirrej se aty eshte gjithe Shqiperia)))
Cila ishte menuja e drekes per sot?
U be rremuje puna.............................................. .....
Po Edi Rama,eshte o nuk eshte ne greve....
Mirush Kabashi,eshte o nuk eshte ne greve...
Elsa Lila,kush eshte.....
Pres patjeter pergjigje...................
Krijoni Kontakt