Ose 9 milion,dhe pa dem shperblim per interin ashtu ishte ne kontrat me duket dhe se Moratti e ka dhene fjalen per kete gje ne qoftese fiton shampion ligen,ashtu e di une.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
BRAVOOOOOOOOOO Inter. Pazza Inter Amala. Shpresoj qe Moratti tja ndryshoj mendjen Mourinho's qe te qendroj. Na duhet pasi eshte trajner i jashtezakonshem.
Moderator, e di vet ti...
Urime Interit e meritoi .Skualifikoui dy skuadrat me te mira te Champions League.Barcen edhe Chelsea.Shpresoj te Inatoset Berlusca edhe te vej doren ne xhep se ne sjemi mesuar te shikojme interin nga salloni te ngreje kupa.Jemi mesur duke pare Milanin edhe kjo na prish shume.
hhhhhhhuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa INTER
BRAVO
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
ngushullime tifozave te bayernit...por u dinte se kush do fitonte sonte....pranej nuk keni pse merziteni shume se kom 1 jave rjesht qe ju kam thon ka me humb bayerni
INTER IS CHAMPION
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
E dinim te gjith qe azmatiket do fitonin me lojen mbrojtese, prandaj edhe bookmakers e kishin ven Interin me kuote fituse, qe po te shenonin te paret, ishte fitore e sigurt.
Nejse, sidoqoft urime per fitoren, te pakten me ne fund ja kaluat dhe Robin Hood dhe ekipit e tij te Nottingham Forest per tituj!!
Il Club Pił Titolato Al Mondo
edhe pse ne kampionatin italian eshte skuader kundershtare e betuar me skuadren qe une bej tifo e uroja qe Interi ta merrte championsin dhe ia arriti,urime interistave.....
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
ik mer van gal bolja
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt