Urime tė gjithėINTERISTĖVE!!!!!!!!!!
Urime tė gjithėINTERISTĖVE!!!!!!!!!!
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
habitem sesi mund te shpresonte ndonjeri ketu per fitore nga ana e bayerit!!!
Ekip me viktime se bayeri sivjet nuk kam pare ndonjehere ne champions.
Me ate performance qe ata na dhane sivjet , ata as qe duhet te lejoheshin ne champions , jo me dava te arrinin deri aty.
Interi eshte ekipi qe un urrej me shume , mirepo sivjet i merituan te gjitha kupat qe moren e suksese per keto kupa.
Prape jam i bindur se suksesi i interit erdhi si pasoje e pucit qe u bene skuadrave ti milani dhe juve. nqs keto dy skuadra mobilizohen prape ,edhe pse u demtuan shume mbas calciopolit , jam i sigurte qe interi se shef me kupen e kampioneve per 45 vjet te tjera.
Tani ndihem keq te gjitha i morem ,cka te presim tani ne te mjeret.Superkupat as qe do i luajm.Faliminderit MURINJO .tani mund te shkosh .Forca INTER amalla
200 per 480 paundna nderoi interi
INTER kampion ne 3 (kub) .Calcio,kupa italiana dhe champion europ .
Fillimisht urime tifozėve tė Interit fitorja dhe titulli nė pėrgjithėsi, e dyta do tė ishte mirė qė tė hartohej njė rregullore nė kėto tema ku ata qė janė tifozė tė ekipeve qė nuk marrin pjesė nė Ligėn e Kampionėve tė mos lejohen sikur rasti i Juventusit dhe i disa tifozėve tė vėrbuar ketu.
E them hapur se Interi nuk ka fituar nga lojtarėt dhe cilėsia e tyre sa qė ka fituar nga trajneri dhe strategjia e tij, ngase identik lojtarėt (me perjashtim te disave) i kishte edhe sezonin e kaluar.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Gimche po vie ne pozitat e mia qe ne kete duel vendos Murinjo ( nxenesi nga nje here behet me i mire se mesuesi)
Urime Inter!
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt