Kaq e veshtire eshte te prishin zhgarravinat shkruar nga adoleshente?
Kaq e veshtire eshte te prishin zhgarravinat shkruar nga adoleshente?
Nga data 24 prill (nė mos gabofsha) ėshtė mbajtur njė si tip takimi (mbledhje) i disa shoqatave patriotike (FBKSH) nė njė nga hotelet e Himarės. Pjesėmarrja ka qenė rreth 270 veta nga tė gjitha trevat shqiptare, e njė pjesė e konsiderushme kanė qenė nga Kosova. Kjo gjė nuk u ka pėlqyer jevgopseudogrekėve tė Bollanos dhe kanė shkruar parrulėn mė lart nė njė nga faqet e urės nė foto. Askush s'ka tė drejtė tė ndalojė shqiptarėt e ēdo treve tė mblidhen nė Shqipėri pėr organizime paqėsore, Shqipėria ėshtė e shqiptarėve dhe jo e haleve si puna e Bollanos apo e mbeturinave qė pėr njė pension shesin nėnė e babė (edhe atė pension do t'ua heqin se Greqia po falimenton si shtet).
Helen e Trojės, ata qė qėlluan me armė nė ajėr kanė qenė disa vlonjatė dhe nuk pati mė trim grekopseudohimarjot qė t'u prishte takimin atdhetarėve. U ēdukėn. Mesa duket kishin shkuar tė gjenin bojė pėr tė shkruar "Roftė Greqia" lol.
Njė foto nga mbledhja patriotike
P.S. Informacionet e mėsipėrme i kam nga dy miqtė e mi qė kanė qenė pjesėmarrės.
Life's too short to remove USB safely.
Une them t'i shpallim lufte Greqise, se na shumton urat me emrin e saj!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Paskan kercenuarkerkesh "disa njerez". Uaaa c`veper mizore. Pa pike intimiteti.
Po keta vlonjatet nga Kosova jane kafshe fare. Nuk rrine dot pa kercenuakerkesh "disa njerez"?
-
Muhabete leprash![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Aman si beni dhe ju per ca shkrime nga disa persona pa llogjike.
Sa shkrime shof une neper mure ngado qe vete persh dje pashe ;
Maria te dua shume .Te them te drejten u bera ziliqare.
Krijoni Kontakt