Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2010
    Postime
    2

Dashuri apo vetem shoqeri?

Pershendetje te gjithve!

Jam nje vajz nga pz kam nje shok shum te ngusht ter kohen jemi sbashku,kalojm shum mir ne shoqerin e njeri-tjetrit ,te dy se bashku jemi nje person i vetem ne mes nesh ka cdo gje qe i duhen nje shoqerie,besim ,dashuri ,sinqeritet....
    por ajo qe nuk me le rahat eshte se ne mes gjith atyre fjaleve qe me do,atyre vepra qe me mbron paar te tjerve, nuk i pelqen te flas per meshkuj te tjer menyra se si humb disponimi dhe ne syt e tij shoh nje inat kur eshte fjala per nje tjeter,te gjitha keto me kan ngatruar andaj kerkoj ndihmen tuaj se si e shihni ket lidhje vetem shoqeri apo nje dashuri qe e mban te fshehur thell ne vete......

shpresoj te kem keni kuptura do me ndihmonin shum opinonet tuaj ...

i/e regjistruar Maska e arjan03
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Postime
    969
    ketu bie era dashuri.....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Histori e ngatrrume, po ti ndjen dicka per kete djale apo e don thjesht si shok ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Vetem ai qe te do behet xheloz ne raste te tilla. Sidomos ne dashurite adolosheteske ndodhin keto gjera.
    Po ti pse ben sikur se kupton?
    P.s Ndryshoje cik ate nickun. Veri nje -a- ne fund nese je femer.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 24-04-2010 mė 13:25

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar mė parė nga riki010 Lexo Postimin
    Pershendetje te gjithve!

Jam nje vajz nga pz kam nje shok shum te ngusht ter kohen jemi sbashku,kalojm shum mir ne shoqerin e njeri-tjetrit ,te dy se bashku jemi nje person i vetem ne mes nesh ka cdo gje qe i duhen nje shoqerie,besim ,dashuri ,sinqeritet....
    por ajo qe nuk me le rahat eshte se ne mes gjith atyre fjaleve qe me do,atyre vepra qe me mbron paar te tjerve, nuk i pelqen te flas per meshkuj te tjer menyra se si humb disponimi dhe ne syt e tij shoh nje inat kur eshte fjala per nje tjeter,te gjitha keto me kan ngatruar andaj kerkoj ndihmen tuaj se si e shihni ket lidhje vetem shoqeri apo nje dashuri qe e mban te fshehur thell ne vete......

shpresoj te kem keni kuptura do me ndihmonin shum opinonet tuaj ...
    Nje shprehje Italiane thote:

"Se ce il minimo dubio non ci sono piu dubbi"

Them se ti pergjigjen e ke tashme por do te sugjeroja:

Lere te 'shkretin' rehat nese nuk ta ndien per te, apo nuk mund te rrish pa patur sadisfaksionin e dikujt qe te do prane "EGOISTE"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2010
    Postime
    2
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Histori e ngatrrume, po ti ndjen dicka per kete djale apo e don thjesht si shok ?

e dua me shum si shok....por nuk po mundem ti kuptoj dhe nuk di si tja bej ti kuptoj ndjenat e tij per mua ......

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Me aq sa tregon ti, ndoshta ka edhe vetem miqesi e mbase i pelqen ca si shume vetja per te degjuar fjale mbi meshkuj te tjere...

Ndoshta edhe te do... por nqs je e vogel, te jap nje keshille, mos e afro me teper sec duhet sepse jeta eshte e gjate e ke shume gjera te tjera perpara. Nqs ti e do dhe e do shume, atehere ndryshon puna, por dije qe miqesia e kthyer ne dashuri, nqs nuk perfundon mire, nuk rikthehet me ne miqesi.
    La vita č bella...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Kjo teme vjen era perrall.
    Por edhe per perrallat flitet, sa me e bukur dhe misterioze eshte perralla aq me shume flitet, ne fakt nuk u terhoqa as nga bukuria dhe as nga misterioozja e kesaj fantazie.
    Do me pyesesh cfare di ti qe i lejon vetes te shkruash keto gjera, dhe une te pergjigjem asgje por shtoj dhe insistoj ne mendimin tim qe kjo eshte nje teme e fantazuar.
    Dashuria dhe miqsia nuk mund te ngatarrohen midis tyre,fillimisht nise miqsin dhe ka shume gjasa qe mund te trasformohet ne dashuri ose anasjelltas por qe gjendjes tende dhe asaj qe po perjeton nuk di ti vesh nje emer mua kjo me duket absurde dhe ja ku jam ky eshte shkrimi im per shokun tend imagjinar.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Postime
    27
    Problem te mbetet vetem shoqeri mes ju dyve por kuptoje djaloshin edhe mos e le te vuj gjat ja vlen mbase e njeh mir

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar mė parė nga arjan03 Lexo Postimin
    ketu bie era dashuri.....
    no coment
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •