Close
Faqja 96 prej 102 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Dëshmitari “X” e rëndon akuzën ndaj Limajt

Prishtinë, 19 mars - Dyshimin për krime lufte ndaj Fatmir Limajt, prokurori i EULEX-it, Maurizio Salusto, e ka bazuar vetëm bë deklaratën e dëshmitarit “X”, që ka thënë të ketë vrarë në prill të vitit 1999 dy oficerë serbë. Sipas tij, ekzekutimit është bërë me urdhër të Limajt.

Koha Ditore shkruan se që të marrë në konsideratë atë çfarë ka deklaruar ky dëshmitar bashkëpunues i EULEX-it, provë më bindëse në aktakuzën e mundshme përmendet zbulimi 11 muaj më parë i një dosjeje mjekësore të dëshmitarit bashkëpunues “X” në dhomën e gjumit të Limajt, gjatë një bastisjeje që është bërë pa praninë e avokatit.

Dosja flet për trajtim shëndetësor të dëshmitarit. E dëshmitari kë thënë të jetë detyruar nga Limaj dhe njerëzit e tij të pranohej në spitalin psikiatrik të Prishtinës për ca kohë, për të diskredituar besueshmërinë e tij.

Limaj, nga një ish-komandantët e UÇK-së, që në luftë ka mbajtur nofkën “Çeliku”, dyshohet se ka urdhëruar dhe ka marr pjesë në torturimin çnjerëzor të civilëve serbë e shqiptarë, në një kamp në fshatin Kleçkë të Lipjanit, si dhe të burgosurve ushtarë dhe policë serbë.

Për këtë rast prokurori Salusto ka ngritur kallëzim penal kundër Limajt dhe 11 të tjerëve.

Dëshmitari bashkëpunues “X” përshkruhet si një ish-ushtar i UÇK-së që me profesion është vinçier dhe si një person relativisht i paarsimuar, i cili “sidoqoftë e kupton shumë mirë domosdoshmërinë e deklaratave dhe veprimet e tij”.

“Dëshmitari ‘X’ i angazhuar që në fillim në luftë për vendin në prill 1998 është caktuar në Brigadën 121 të UÇK-së nën komandën e përgjithshme të Fatmir Limajt. Ai qëndroi në UÇK duke kryer detyrat në Policinë Ushtarake deri në fund të konfliktit”, përshkruhet profili i dëshmitarit. “Ndërsa ai asnjëherë nuk ka pasur pozitë të lartë në UÇK, u respektua dhe u besua nga Fatmir Limaj dhe anëtarët e tjerë në rangun e lartë të UÇK-së, si një plak fshati dhe një person që mosha e tij ishte shumë më e madhe sesa mosha mesatare e ushtarëve të UÇK-së”.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

kili merturi

[QUOTE=KILI MERTURI;3045599]LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Sa bukur o dal ne foto ky djali!

Tash dmth pydykyja po e pranon se Kosova nuk është shtet dhe se nuk ka as institucione.

Pse te dalin njerzit ne protesta për Limajn dhe te tjerë ish UCK?!

Ku është shteti i pavarur i Kosoves?!
    Ku jan institucionet e saj?!

Nëse pydykyja mendon ende se Kosova është e pavarur dhe ka institucione legjitime , atëher qenkan vet institucionet e Kosoves që po i burgosin ish UCK-në!
    kur L.VV ju thojke se po njellosen ushtaret e UCK-s kta te qeveris e quanin pro sllav tash po binden un dote dal ne protesta nse aty kerkohet largimi i euleksit urgjentisht kurse nese dote ket simbole jo kombtare as qe dote afrohem ne kto protesta

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin

kur L.VV ju thojke se po njellosen ushtaret e UCK-s kta te qeveris e quanin pro sllav tash po binden un dote dal ne protesta nse aty kerkohet largimi i euleksit urgjentisht kurse nese dote ket simbole jo kombtare as qe dote afrohem ne kto protesta
    haaaaaaaaa
    se mos po mendon se do mbesim keq pa juve rrugaqave te vetfundosjes a
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    nuk tha ashtu jo se te gjith e kemi ndegjue qe tha se te gjith jemi pergjegjes
    e normal se edhe institucionet tona
    Me se shumti insitucionet tha apo jo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per llapin

Deshmitari X tash ju e quani si njeri i smur mirpo mos harro se

deshmitari X ishte ushtar shume i mir dhe i forte 1998/1999

deshmitari X i kishte ndihmuar shumë Limes ne procesin e Hages 2003/2005 duke mos ju dorzuar Del Pontes po të dorzohej z.Agim Zogaj sot lima ishte në mbajtje te denimit .

ku per shkak të Agim Zogajt u arrstua ne vitin 2003 Agim Mertezi nga Lypjani dhe me vone u lirua nga Haga .

ne vitin 2007 ne korrik deshmitari X [Agim Zogaj ] I shpeton atentatit në Lipjan ku ne veturen e ti gjendet sasi e madhe e ekspozivit .

ne vitni 2007 pikrisht ne korrik Fatmir Limaj dhe Azem Syla kishin pergaditur dy atentate ndaj dy deshmitave ky .

1.atentati kunder deshmitarit kyq ne lidhje me vrasjet e paslufte Nazim Bllaces

2.atentati kunder deshmitari kyq ne lidhje me krimet gjate luftë Agim Zogajt

Nazim Bllaca dhe Agim Zogaj që të dyt I kan ndihmuar Limes per ti ikur drejtesis mirpo të dyt kan qen ne shenjester per ti likujduar

Llap shihemi ne gjykimin e Mlladiqit te Kosoves me klanin e tij

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Qeveria nuk merret me keto pune lereni shokun hasho ai ka obligime tjera ;

Qeveria planifikon themelimin e Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 20 mars – Brenda 2011-s Qeveria ka paraparë ta krijojë Komunën e Mitrovicës së Veriut,
    Themelimi i kësaj komune të populluar nga serbë që nuk e njohin pavarësinë e Kosovës, është një nga shumë objektivat që ekzekutivi ka vënë në planin vjetor të punës. Plani është miratuar tri ditë më parë dhe parasheh që komuna të bëhet deri në muajin tetor, e që do të mbështetet me një fushatë sensibilizuese dhe informuese.
    Autoritetet kosovare kanë shprehur nevojën se duhet dhënë sa më shpejt rezultate një ekip përgatitor për themelimin e kësaj komune, kurse autoritetet serbe e vlerësojnë provokim këtë.
    Slobodan Petroviq është zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal. Ai ka vizituar të enjten Mitrovicën, për të parë nga afër përgatitjen që po bëhen për të krijuar komunën e re.
    “Kam qenë edhe në jug e edhe në veri. Kam pasur takim me ekipin përgatitor për krijimin e Mitrovicës së Veriut, që u kam dhënë përkrahje në punën e tyre dhe u kam thënë që në periudhën e ardhshme duhet të ketë rezultate konkrete”, ka thënë Petroviq, që është lider i partisë më të madhe të serbëve të Kosovës, SLS-së, që njeh rendin kushtetues. “Që krijimi i Komunës së Mitrovicës së Veriut të bëhet këtë vit, kjo nuk varet vetëm nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal. Për këtë punon krejt Qeveria”, ka shtuar ai.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Per llapin

Deshmitari X tash ju e quani si njeri i smur mirpo mos harro se

deshmitari X ishte ushtar shume i mir dhe i forte 1998/1999

deshmitari X i kishte ndihmuar shumë Limes ne procesin e Hages 2003/2005 duke mos ju dorzuar Del Pontes po të dorzohej z.Agim Zogaj sot lima ishte në mbajtje te denimit .

ku per shkak të Agim Zogajt u arrstua ne vitin 2003 Agim Mertezi nga Lypjani dhe me vone u lirua nga Haga .

ne vitin 2007 ne korrik deshmitari X [Agim Zogaj ] I shpeton atentatit në Lipjan ku ne veturen e ti gjendet sasi e madhe e ekspozivit .

ne vitni 2007 pikrisht ne korrik Fatmir Limaj dhe Azem Syla kishin pergaditur dy atentate ndaj dy deshmitave ky .

1.atentati kunder deshmitarit kyq ne lidhje me vrasjet e paslufte Nazim Bllaces

2.atentati kunder deshmitari kyq ne lidhje me krimet gjate luftë Agim Zogajt

Nazim Bllaca dhe Agim Zogaj që të dyt I kan ndihmuar Limes per ti ikur drejtesis mirpo të dyt kan qen ne shenjester per ti likujduar

Llap shihemi ne gjykimin e Mlladiqit te Kosoves me klanin e tij

njeri mos mendo se azem sylen mund ta perballoni ne gjyq.daja i ka lidhjet e vjetra dhe ate nuk mund ta leviz kush nga pozicioni prej msuesit te kimise..daja ka fuqi te paimagjinueshme sidomos kur eshte ne pytje
    pushteti partiak-...daja e ka edhe inatin prej drenicaku dhe samarin
    prej burokratit ai nuk leviz i gjall nga pozicioni...

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Shum kjartë po duket se hasha me hijenat e veta si ky "bukuroshi" i veteranve , vetëm kur ata vet rrezikohen nga ligji , dalin kundër Eulex-it dhe cdo kujt tjetër.
    Pse Eulex-i është i keq për Kosoven në këtë formë cfarë është , e ka thënë LVV qe para ardhjes së Misionit.

Disa tash shkojn aq larg , për të gjetur fajtorët , shpikin LUFTA SPECIALE kundër UCK-së.

Qysh u bo tash , kur deri dje ishin po këta bashkëpuntor të udb-së sic po tentohet të jenë, ishin bashkpuntor në qeverisje , në biseda te ndryshme si ato ¨për pakon e Ahtisarit , që ishin te kqija per Kosoven.

Tash kur , ata si bie fjala Veton Surroi është kundër bisedimeve , e hashimi vetë ka hy në bisedime, po del se Vetoni qenka bashkpuntor i shkaut , e hashimi atdhetarë.
    Kjo është lufta speciale, por nga anae e hashimit me agjenturat e veta që bashkpunojn haptaz por edhe fshehur me serbin.

Lufta sepciale tash ka te bëjë me mashtimin e popullit , se kinse eksiztojkan terkëndshe kundër hashimt, duke i akuzuar per marsist-leninist-titist-govian , kur te gjitha këto , e edhe ma hsumë i kan pikërisht hashimi me shokë.
    I kan edhe korrupsionin, hajnin ekonomike dhe hajnin e votes såe lir te popullit.

Pastaj, shumicë nuk jan 32% e votave, sepse, nese dini matematiken, 68% është shumicë ne krhasim me 32% (edhe pse lirisht mund te thuhet se ka pasur diku 15% në nivel te vednit , te vjedhura)
    Pra realisht hashimi ka mar diku nen 20 %.

Unë më shumë do te thoja se trekendshi Surroi-Mustafa-Kryeziu , është në të vërtet katërkëndësh , ku kandi i jatër është edhe kulti i saj , vet hashimi.

Këta së bashku luajn me popullin .

Cafrë lufte speciale po ndodh:
    *rrena
    *korrupcioni
    *propaganda në RTK, gazeta , internet dhe forume (si këtu!)
    *marveshja e fsheht me serbin
    ...

Pra , lufta speciale e ka vetëm një adresë Hashim thaqi dhe lojtarët e tijë : sido qe ti quajm Surroi, Mustafa, Kryeziu a dicka tjetër!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 96 prej 102 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •