Close
Faqja 90 prej 102 FillimFillim ... 40808889909192100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1019
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB

halla mine,
    hashimi me hijenat eveta ka hy ne një fazë te paranojes.
    është mu sikur ai gomari para se te cofë, shqelmat i ka me te foortit.
    Kosova do ta perballoi kete paranojak antishqiptareë , po pasojat nuk do te jen te vogla!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    kushe mshel limajn i qhet e zeez naan a ,edhe pedofilistav te aulexit edhe shkive e tradhtarve te kombit shqiptar

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

derjans

Citim Postuar më parë nga derjans Lexo Postimin
    Bravo EULEX.

Kjo është drejtësia!! Hajdutet , vrasesit dhe malltretuesit e shqiptarve duhet të gjithë të burgosen! Shpresoj që sa më shpejt ksaj ti bashkangjitet edhe Azem Syla , Xhavit Haliti , Rrustem Mustafa , Kadri Veseli e shumë shumë të tjerë që jan mbedh në qerdhen e mafias (PDK).

Tashi ta kërkoje pak ky ministri më i sukseseshmi në kosov Fatmir Zeza se si qenka vendi në dubrav!

Unë jamë tu pi prej qjefit

mos u gezo as mos qesh se aj qe qesh i fundit qesh mese miri

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

skifteri

Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    sna ka faj kerkushe e pate sa dolen ne protesta 50 vet nevende se te dridhej prishtina sod e jo veq prishtina pore gjith kosova.
    QENI I KEQ TA BJEN UJKUN NE TORISHTE .kjo eshte qeverija jone qe e ka ftu vet dhelpren plake.
    e more skifter un te tregoj pse nuk u mblodhen me shum se 50 vet apo me pak sew ne autobus se pse ata qe organizuan ket protest ktta te OLV pra disa muajsh ne kohen e zgjedjjeve ne emer te partis shum liderr i pagzonin si pro sllav kta te OLV KAN NJELLOS SHUM SHQIPTAR edhe diqka po te bej apel albin kurti ne prishtin dote mblidheshin me mjiera shqiptar e3dhe kjo dote ndosh shum shpeit

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ne protesta duhet te dalin krejt kosova

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    halla mine dhe Halil Matoshi jane te njejtes nene
    kjo eshte batuta jem, mos ma vjedh
    ti e ki ate tjetren "kamt e vjetra ne b.. te re"

Ky halil matoshi ma burr i mire se shoku yt llapoqi eshte..
    Kqyr qka po flliq ne temen "identiteti kosovar" te problematika shqiptare.
    Llapoqi(Prishtina.C) po del ma i zi se tita..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    sna ka faj kerkushe e pate sa dolen ne protesta 50 vet nevende se te dridhej prishtina sod e jo veq prishtina pore gjith kosova.
    QENI I KEQ TA BJEN UJKUN NE TORISHTE .kjo eshte qeverija jone qe e ka ftu vet dhelpren plake.
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ne protesta duhet te dalin krejt kosova
    pse me dal ne protesta.. per Fatmirin aaa?
    Fatmirin ma se pari, kinse shoku i tij el-hashimi, s'u merzit hiq e huq prej qeverie per ni llaf te Dellit.. e gjujti si limon te shtrydht. Krejt dinjitetin, autoritetin por edhe numrin e madh te votave qe mori Fatmiri, ja shkekerdheu per ni sekond, as nje fjale nuk e tha ne mbrojtje te tij..?
    el-hashimi pranoi ta damkos Fatmirin zyrtarisht.., e pse pastaj AULEKSI te mos vazhdoje ta maltretoje ende per historina te vjetra tashme te bluara e te ribluara mire..?

Mendoj se ne duhet te protestojme per koncepte me shume se sa per njerez..
    Konceptet e drejta mbrojn pastaj edhe njerezit.
    Protestuam per flamur ndonjeher, per sovranitet te vertet(qe do ta mbronte Fatmirin), per barazim te 90% te shqiptareve me 5% shkije, kunder egzistimit te dy gjykatave nje per shqiptar(aulex) nje per shkije(aunmik), etj..

Protestuam kunder Ahtisarit qe na futi ne llug pa sakic..
    JOOOOOOOOOOOOOO....

Ben te protestohet qysh jo per Fatmirin si ushtar i UCK-se..
    Por kjo aresye te jete vetem fillimi i protestes..
    ..dhe te mos nderpritet asnjehere perderisa nuk nderron radikalisht kahja qe ka marre ndertimi i shtetit, ndryshe kot.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dhe jo vetem kaq por eshte duke u be nje luft e pa shpallur ne mes te politikajve,kush po ja kan nanen tjetrit per me zan nje karrik.
    Une asnjeher nuk kam pas simpati ndaj klases politike,por tani ka ardh koha qe ata shqipetar qe endiejn vehten me te vertet shqiptar te bashkohen,te lidhen me popullin,sepse eshte marri qe ne nje protest ku protestohet per djem qe kan dhen per kete vend shume te mos tubohen me shum se qindra vet ky eshte turpi i turpit,dhe populli nuk eshte fajtor sepse politika e ka perqa deri ne ate mas qe me veshtir eshte qe ti besohet dikujt
    Nese e shikojm historin tone me luftra kemi fituare shum kurse ne paqe ikemi humbur me kongrese e traktate te hapura e te fshehura tashe kur sheh qfare politike eshte duke na udhehequre te vjen te qmendeshe nga deshprimi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    nime edhe ne varr atij ja keni friken se u pat lene nen hije sa ishte gjalle!
    por ore qyqar i mjer euleksi ka ardh si mision pas pavaresise se kosoves me vulen e hashim tacit!

kjo eshte lufta brenda llojit kete nuk mund ta fshihni ne asnje forme!
    hashim thaci si i la jashte pushtetit aty kishte lidh edhe kontrate te fsheht me euleksin me ja ngul fatmir limajt dhe klanit te tij!

po keta te gjithe jane grupa e fatmir limajt dhe asnjeri nuk eshte ne klanin e thaqit!
    lufte per mbijetese brenda pddykes ose lufta brenda llojit!

drenica kjo eshte lufta brenda llojit dhe pike!
    ....shum faliminderit per komentin ...

shyqyr qe ti po thu keshtu edhe po gezona kesaj ....se sikur me pas than ndonje shqiptar keshtu vertet isha deshpru....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    P.s.Jo more Jo nuk eshte Ibrahimi ky, (a mos deshe t'ia hudhesh dhe kesaj here)Deshtim,eshte Taqa i juve qe po ngre dolli me SERBET pike per qefi .LOOL.Po i brishte qe ishe,s'me habisin njerzit si ti qe tregoin fytyren e djallit ne kohe e pa kohe...dhe pastaj,mshifen pas lakmive te veta,INJORANTA... kshtu si puna yte e shum te tjer/ave ketu.!

P.s.(mbaroi emisioni juaj) kaqe na u desht,sa per Identifikim...

kryeministri dhe traktorat...
    http://www.youtube.com/watch?v=XtQX0...eature=related

Ja pra relaksohuni se po ju shkon per shtati ju lumt'a ME KETE PAMJE FILMIKE.LOOOOL p.s.me siguri qe dhe ti do je ne ate mes,
    Ps."HANI PINI ME ARMIKUN" E PASTAJ FAJSONI TE TJERET,KESHTU JENI MESUAR!!!
    ....ti ishe si do Lop kur bohen pa shku te m'zati.....veq pallin pallin e se kuptojn gjinja pse po pall...

aj coftina rugova festona ngreke dolli me serbet ne kohen kur serbet ne kosov msakrojshin femij e gra e pleq...e ti mundohesh t'ja gjujsh tjeter kujt ket dukuri...
    aj bre qyp meqka plak , ti t'ka met me na tregu se kush i ka pru keta ketu....

qypppp bre pisi plak ....bre kelbsina niher....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •