Close
Faqja 71 prej 102 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Je treguar penetrues shume i dobet. Je shume larg. Deshe qe perseri t'ua publikoje ndonje E-Mail, qe keni marre nga "posta e porositur".

Fute "arsenalin" e nofkave ne perdorim!

mu kur thua ti se une jam' penetrues i dobet' mu aty eshte targeti qe une godita %!!
    dhe sa per arsenal nofkash kete e ke ti me bollek!!

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    G-2!

Ja si te furnizojne me dezinformata padronet, qe ti u sherben me nje besnikeri qeni. Sapo i merre me E-Mail te dhenat hudhesh ne forum. Koke turku!

Deshifro kush eshte Apolloni?

From: "apollon rr"
    To: rxxxxxxx@hotmail.com
    Subject: Ja se cka mesova nga nje zyrtar i lart i CIU ne lidhje me ...
    Date: Sun, 02 Apr 2006 12:27:48 +0000

Sherbimi intelegjent i Unmikut ka ardhe ne perfundim se pas te gjitha vrasjeve politike-ekonomike fshihet Sigurimi i Atdheut i drejtuar nga Rame Maraj dhe 52 antaret (punetoret) e SIA-se ,si dhe Sherbimi Informativ i Kosoves i drejtuar nga Kadri Veseli dhe 30 anetaret (punetoret) e SHIK-ut. Qe te dy grupet ose me mire te themi sherbimet sekrete te Kosoves qysh prej fillit te krijimit te tyre
    kane pas nje bashkepunim reciprok dhe tejet sekret.

Nga kjo kuptohet se te gjitha krimet e te gjitha llojeve brenda llojeve
    partiake-politike jane bere me dijen e njeri tjetrit si dhe me keshilla e
    bile edhe me ndihme konkrete per ti realizuar ambicjet e tyre
    mafioze-politike ne dem te Kosoves dhe ne dem te partive nga te cilat jane
    krijuar keto dy sherbime sekrete me nje strukture dhe plan specifik vetem
    e vetem qe te shkaterrohet Presidenti Ibrahim Rugova dhe e gjithe ajo
    vlere e krijuar prejt tij per me shume se 16 vite.

Tash Unmiku e ka te qarte se Dosjet duhet bere per te gjithe ata qe i
    demtuan proceset ne te cilat ishim jemi dhe do te shkojme ... Andaj
    Ministria e Brendshme e Kosoves ka shume pergjegjesi ne kete fushe ,por
    dihet shume mire qe kjo Ministri nga prapaskena drejtohet nga Ram Maraj
    dhe Ramush Haradinaj e per kete t fundit po thuhet se eshte duke punuar
    kadri Veseli cka do te thote Ministrine e Brendshme e kontrollojne ata per
    te cilet Sherbimi intelegjent i Unmikut ka deshmi dhe dosje se ata duhet
    te pergjigjen para Drejtesise per tere ate rremuje politike te pas-luftes.

Te uroj nje te diele te rehatshme

Apolloni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    G-2!

Ja si te furnizojne me dezinformata padronet, qe ti u sherben me nje besnikeri qeni. Sapo i merre me E-Mail te dhenat hudhesh ne forum. Koke turku!

Deshifro kush eshte Apolloni?

From: "apollon rr"
    To: rxxxxxxx@hotmail.com
    Subject: Ja se cka mesova nga nje zyrtar i lart i CIU ne lidhje me ...
    Date: Sun, 02 Apr 2006 12:27:48 +0000

Sherbimi intelegjent i Unmikut ka ardhe ne perfundim se pas te gjitha vrasjeve politike-ekonomike fshihet Sigurimi i Atdheut i drejtuar nga Rame Maraj dhe 52 antaret (punetoret) e SIA-se ,si dhe Sherbimi Informativ i Kosoves i drejtuar nga Kadri Veseli dhe 30 anetaret (punetoret) e SHIK-ut. Qe te dy grupet ose me mire te themi sherbimet sekrete te Kosoves qysh prej fillit te krijimit te tyre
    kane pas nje bashkepunim reciprok dhe tejet sekret.

Nga kjo kuptohet se te gjitha krimet e te gjitha llojeve brenda llojeve
    partiake-politike jane bere me dijen e njeri tjetrit si dhe me keshilla e
    bile edhe me ndihme konkrete per ti realizuar ambicjet e tyre
    mafioze-politike ne dem te Kosoves dhe ne dem te partive nga te cilat jane
    krijuar keto dy sherbime sekrete me nje strukture dhe plan specifik vetem
    e vetem qe te shkaterrohet Presidenti Ibrahim Rugova dhe e gjithe ajo
    vlere e krijuar prejt tij per me shume se 16 vite.

Tash Unmiku e ka te qarte se Dosjet duhet bere per te gjithe ata qe i
    demtuan proceset ne te cilat ishim jemi dhe do te shkojme ... Andaj
    Ministria e Brendshme e Kosoves ka shume pergjegjesi ne kete fushe ,por
    dihet shume mire qe kjo Ministri nga prapaskena drejtohet nga Ram Maraj
    dhe Ramush Haradinaj e per kete t fundit po thuhet se eshte duke punuar
    kadri Veseli cka do te thote Ministrine e Brendshme e kontrollojne ata per
    te cilet Sherbimi intelegjent i Unmikut ka deshmi dhe dosje se ata duhet
    te pergjigjen para Drejtesise per tere ate rremuje politike te pas-luftes.

Te uroj nje te diele te rehatshme

Apolloni

hahah shihe kete 'superagjentin' e kosoves de alias moderatorin !!
    ke mbete ne nivel forumesh dosja 500 faqshe e kupes qe bere nuk po funksionon!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Sonte priten arrestimet e para të EULEX-it09-06-2010 17:45 CET Prishtinë.

Pasi që ka marrë dje edhe një mandate dyvjeçar në Kosovë, misioni evropian për sundimin e ligjit – EULEX pritet që sonte të kryejë arrestimet e para, ku në shënjestër janë zyrtarë të lartë shtetërorë, që dyshohet të jenë të përshirë në krim të organizuar dhe korrupsion.

Ka të ngjarë që arrestimet të drejtohen nga zyrtarët e Ministrisë së Transportit dhe Post-Telekomunikacionit (MTPT), por jo edhe në drejtuesin e kësaj ministri Fatmir Limaj, kundër të cilit EULEX ka filluar hetimet.

“Fatmir Limaj është përjashtuar nga rrethi i personave që mund të arrestohen. Vendimi ka ardhur nga Brukseli”, ka thënë burimi.

Në shënjestër të policisë së EULEX-it sonte mund të jenë edhe disa persona që kanë të bëjnë më rastin “Bllaca” dhe persona që kanë kryer vrasje gjatë viteve të kaluara.Po ashtu gjatë ditëve në vijim mund të vazhdojnë arrestimet e shumë personave të tjerë, që janë pjesë e Qeverisë aktuale, të përbërjeve të mëparshme qeverisësi, si dhe zyrtarë të lartë të kompanive publike dhe agjencive shtetërore.

Ditë më parë janë mësuar detajet e dyshimeve që bien mbi ministrin Limaj dhe shefin të prokurimit në këtë ministri, Nexhat Krasniqin. Janë pesë vepra penale për të cilat po hetohen Limaj e Krasniqi, sipas një vendimi për fillimin e hetimeve, të lëshuar nga prokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Eduard Gueroof, më 23 prill të këtij viti - pastrim parash, krim i organizuar, përvetësimi gjatë ushtrimit në
    detyrë, mashtrimi në detyrë dhe marrje e ryshfetit

Veprat penale për të cilat dyshohen Limaj e Krasniqi janë mësuar pasi që Komuna e Gjilanit ka bërë publike kërkesën për urdhër për kontroll të Zyrës së Prokurimit në Kuvendin Komunal të Gjilanit nga Gjykata e Qarkut në Prishtinë.

Arsyetimi i urdhrit për kontroll bazohet në deklaratën e pronarit të ndjerë të kompanisë “Inter Evropa”, Mehmet Shkodra.

Sipas gjyqtarit të procedurës paraprake, Ferdinando Bautiet de Mongeot, Shkodra paraqiti një ankesë tek Agjencioni Kosovar Kundër-Korrupsionit (AKK), më 6 maj të vitit të kaluar dhe pastaj u intervistua nga Policia e EULEX-it në lidhje me të njëjtat çështje që kishin të bëjnë me tenderë në janar të këtij viti.

Thuhet se ministri Limaj në disa raste i kishte premtuar Shkodrës shpalljen e ofertave, pa marrë parasysh përmbushjen e kushteve të përcaktuara me ligjin mbi prokurimin.

Premtimet e tilla ishin bërë nga ministri Limaj së paku në rastet e tenderëve të përmendur më lartë. Por, pika kyçe e këtij dokumenti është kur thuhet se shefi i prokurimit, Nexhat Krasniqi i kishte thënë Shkodrës që caktimi i tenderit të premtuar nga ministri për ndërmarrjen e tij varet nga gatishmëria e Shkodrës për të paguar ryshfet, përkatësisht 10 për qind dhe 13 për qind të shumës totale të tenderit. Si pasojë e pamundësisë së tij, tenderi nuk i është dhënë atij edhe pse kishte aplikuar 176 herë.

Mehmet Shkodra, së bashku me pesë kosovarë të tjerë vdiqën para pak kohësh në një aksident trafiku në Vjenë të Austrisë. (Info-Kosova

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ekipi i Surrojve e ka veç një qellim eliminimin e luftëtareve te lirisë nga pushteti. Surroit s`po munden me e duruar mungesën e pushtetit qe e kanë pas prej kohesh. Pinjollët e Surroit nga nervoza, jo vetëm qe po spekulojnë, por kanë nis me e ofenduar edhe SHBA-n.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Sonte priten arrestimet e para të EULEX-it09-06-2010 17:45 CET Prishtinë.

Pasi që ka marrë dje edhe një mandate dyvjeçar në Kosovë, misioni evropian për sundimin e ligjit – EULEX pritet që sonte të kryejë arrestimet e para, ku në shënjestër janë zyrtarë të lartë shtetërorë, që dyshohet të jenë të përshirë në krim të organizuar dhe korrupsion.

Ka të ngjarë që arrestimet të drejtohen nga zyrtarët e Ministrisë së Transportit dhe Post-Telekomunikacionit (MTPT), por jo edhe në drejtuesin e kësaj ministri Fatmir Limaj, kundër të cilit EULEX ka filluar hetimet.

“Fatmir Limaj është përjashtuar nga rrethi i personave që mund të arrestohen. Vendimi ka ardhur nga Brukseli”, ka thënë burimi.

Në shënjestër të policisë së EULEX-it sonte mund të jenë edhe disa persona që kanë të bëjnë më rastin “Bllaca” dhe persona që kanë kryer vrasje gjatë viteve të kaluara.Po ashtu gjatë ditëve në vijim mund të vazhdojnë arrestimet e shumë personave të tjerë, që janë pjesë e Qeverisë aktuale, të përbërjeve të mëparshme qeverisësi, si dhe zyrtarë të lartë të kompanive publike dhe agjencive shtetërore.

Ditë më parë janë mësuar detajet e dyshimeve që bien mbi ministrin Limaj dhe shefin të prokurimit në këtë ministri, Nexhat Krasniqin. Janë pesë vepra penale për të cilat po hetohen Limaj e Krasniqi, sipas një vendimi për fillimin e hetimeve, të lëshuar nga prokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Eduard Gueroof, më 23 prill të këtij viti - pastrim parash, krim i organizuar, përvetësimi gjatë ushtrimit në
    detyrë, mashtrimi në detyrë dhe marrje e ryshfetit

Veprat penale për të cilat dyshohen Limaj e Krasniqi janë mësuar pasi që Komuna e Gjilanit ka bërë publike kërkesën për urdhër për kontroll të Zyrës së Prokurimit në Kuvendin Komunal të Gjilanit nga Gjykata e Qarkut në Prishtinë.

Arsyetimi i urdhrit për kontroll bazohet në deklaratën e pronarit të ndjerë të kompanisë “Inter Evropa”, Mehmet Shkodra.

Sipas gjyqtarit të procedurës paraprake, Ferdinando Bautiet de Mongeot, Shkodra paraqiti një ankesë tek Agjencioni Kosovar Kundër-Korrupsionit (AKK), më 6 maj të vitit të kaluar dhe pastaj u intervistua nga Policia e EULEX-it në lidhje me të njëjtat çështje që kishin të bëjnë me tenderë në janar të këtij viti.

Thuhet se ministri Limaj në disa raste i kishte premtuar Shkodrës shpalljen e ofertave, pa marrë parasysh përmbushjen e kushteve të përcaktuara me ligjin mbi prokurimin.

Premtimet e tilla ishin bërë nga ministri Limaj së paku në rastet e tenderëve të përmendur më lartë. Por, pika kyçe e këtij dokumenti është kur thuhet se shefi i prokurimit, Nexhat Krasniqi i kishte thënë Shkodrës që caktimi i tenderit të premtuar nga ministri për ndërmarrjen e tij varet nga gatishmëria e Shkodrës për të paguar ryshfet, përkatësisht 10 për qind dhe 13 për qind të shumës totale të tenderit. Si pasojë e pamundësisë së tij, tenderi nuk i është dhënë atij edhe pse kishte aplikuar 176 herë.

Mehmet Shkodra, së bashku me pesë kosovarë të tjerë vdiqën para pak kohësh në një aksident trafiku në Vjenë të Austrisë. (Info-Kosova

Surrojve do te ju kushton shume shtrenjte kjo propagande dhe këto spekulime te cilat janë duke i hedhe ne treg. Me çdo kusht janë ka dëshirojnë qe te ketë ndonjë arrestim i cili do te ju kthehet si bumerang herëdokur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    për kosovelln

tu kan përzie ekipet nuk po dihen te kujt jan

a te surrojve
    a te haradinajve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    për kosovelln

tu kan përzie ekipet nuk po dihen te kujt jan

a te surrojve
    a te haradinajve

Nuk me befason pse jeni kaq te mjerë kur pa asnjë argument i padisini te gjithë ata njerëz sikur qe benë ky fare R17. Nuk befasohem as me verbrin e njerëzve qe padite e UDB-se apo padit e Serbisë i përdorin si argumente kundër dikujt qe deri i kanë lexuar këto padi neper gazeta nuk kanë dëgjuar kurrë për këta njerëz. Është mjerim për ne si popull qe vetëm ata qe janë vrare ne lufte paskan qene te denje dhe te tjerët i përqeshim me fjale te kafeneve dhe pa asnjë fakt vetëm e vetëm qe nuk kemi fuqi dhe dije te mendojmë si qytetare te denje. Pra jo vetëm ky R17 por kushdo tjetër qe ka fakte le ti ofroi atje ku edhe duhet e jo ne formën me te lige te akuzohen ata njerëz qe ne katër sy me ta do ti lagnin pantallonat nëse veç vishen me pantallona.
    ....do te ju kthehet si bumerang herëdokur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 10-06-2010 më 07:34

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    haradinajt jan te shantazhura per ketyre sorrojat e tu dhe nuk guxojn me livrit dhe duhet me fol si thone ata...
    nuk ka tjeter ekip ketu.
    serbia e shantazhon surrojn, e surroj haradinin.
    me ket fushat eshte tendenca e shantazhimit te Thaqit por nuk do tia dilni
    sepse ky do te ju kthehet si bumerang
    hahaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    haradinajt jan te shantazhura per ketyre sorrojat e tu dhe nuk guxojn me livrit dhe duhet me fol si thone ata...
    nuk ka tjeter ekip ketu.
    serbia e shantazhon surrojn, e surroj haradinin.
    me ket fushat eshte tendenca e shantazhimit te Thaqit por nuk do tia dilni
    sepse ky do te ju kthehet si bumerang
    hahaaaaaaa
    Kosoveli_qeveria duhet ta luftoi korrupcionin dhe krimin,qeveria dhe kuvendi duhet ti denoi krimet e komunizmit dhe ti hap dosjet e regjimit komunist,surroi me shokë mund të lehë sa të don,po ai një gjë duhet ta dij kurrë nuk do të fitoi vota nga qytetaret e Kosoves,ketë e provoi njëhere surrovi dhe deshtoi.
    surrovi është i shantazhuar nga e kaluara e familjes së tijë,nga lakmia e tij per pushtet e para,por qeveria duhet te jet vigjilente qe te mos u jap rastin këtyre idiotve qe te lehin.

Faqja 71 prej 102 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •