...i njejti... moti koh e kam pa ndermend me te than diqka , po nuk i ka ardh rendi ...por ja sot po ta them.
- me tregu drejt , ketu ne Forum prej krejt antarve nga Kosova qe jan, ti mu ke dok me ideali , prej fillimit sa kam mujt me ti percjell postimet , postimet e tua mu kan dok me te sinqertat ose me ideale..., mirpo jo jam zhgenjy me ty , por nuk eshte interesant sot mu zhgenjy , nuk esht einteresant sot mu befasu nga njerz lara lara...nuk eshte sot interesant me te genjy njerzt , me te tradhtu , sot per sot befasohu ose quditu kur nji njeri fol drejt , pa ndikimin e askujt , sot bon mu qudit kur dikush fol realitetin, quditu , thjeshtu quditu , befasohu , befasohu edhe nalu thuaje se qysh eshte e mundur nji njeri sot me dal i paster, i drejt , i sinqert, edhe po e fol realitetin.
- jo i njejti jo , ti e plot disa po folni vetem se po mundemi te themi diqka , asnji nuk niset nga ajoja qe eshte e vertet , ti thua se kan vjedhur kan keqperdor , jan korruptu , n'baz qkahit , n'baz asaj qe shkruhet neper gazeta , ndegjohet neper Tv , ato Tv qe jan klane shoqrore partiake...ato jan rrena , manipulime , ato jan politik e rrenav , vetem e vetem me m'posht Kosoven si Shtet.
- te vetmit keta kan punuar ne menyren me te drejt me ideale deri me tani , cilat qeveri punuan deri tash me shum se keta qe jan sot, gjith ato ndertime gjith ajo pun qe eshte ber edhe del thua se kan vjedhur .....por ta llogarisim se paskan vjedhur keta me gjith at pun qe eshte bere......por qka duhet te themi per Ish Qeverit qe ishin me heret ne pushtet , qe skan punuar asnji minut , qka paskan vjedhur ata , hjade ta zem se keta paskan vjedhur miljona , por ata qe skan punuar asnji minut , qka paskan vjedh , paska vjedhur miljarda, kush duhet gjykyar tani ata qe ishin rrjepen e fundosen Kosoven , apo keta qe po e ndertojn Kosoven , po pikrisht keta duhet gjykohen edhe te burgosen , sepse keta po e ndertojn Kosoven , keta po i japin drit Kosoves , e kete nuk e deshiron serbi me bashk vllezrit e tyre Kosovar qe jan kunder ketij Shteti, kunder Shtetit te Kosoves.
- por po ju them se kot e keni , ju jeni shum bashk me serbin , ne jem pak krahasim me ju , por ne jem me te Fuqishem , se jemi n'vendin ton , punojm per qellime tona , punojm per token ton, per popullin ton, edhe ska kush qe na ndal.
Me plot te drejt e ke, norml qe hala skan dal ne shesh, ne vetem mundem mi qa dhembet e me fol kot.
se di a ju ki ndu menden postimeve te mija se ku kam shkru kam than se ,,NESE ASHT E VERTET,, shpesh e kam perdor, don me than ende nuk asht vendos.
ne nuk vendosim, vetem mendim i thjesht
nese ti mendon se un ju kom inat vetem pse jan ne pozit, un mendoj qe e kam zhgenjy krejt popullin ku edhe familja ime mer pjes,
p.sh.
H thaqi per dy apo tri vite 1.400000, euro
J Krasniqi .900.000 euro ne konto , ku vet kan deklaru,
te lutem me thuaj si bahen keto pare ?
a mendon se jan fitu me te drejt ?
keto jan vet qe ka deklaru,
a nuk asht mari ta ket nje shtepi 700 metra katror, ashtu edhe ramushi vill permbi vill
kurse invalidet e luftes skan buk mu ngi,
lypin euro nga populli i farver me nje rog 150 euro ne muaj , appo vetem pension
per avokat per Limen kurse tjert milionat ne konto.
un e du popullin tim, dhe dota mroj ashtu si di.
te pershendes.
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 08-06-2010 më 08:34
Ti jo qe ki diqka po ti nuk ke as gje ema bash hiq as gje kjo eshte e vertet,,
Ka ti at pasuri si thua ,,,fjalori i juaj mentaliteti i juaj eshte i kohes se shkuar qe 20 vite dhe ajo kohe ka mbaruar...
Edhe ti nese e ke ni trohe pasuri jame shume i sigurte se qendron prapa me te kqijave qe i ben sot nje njeri si ti,,,pas prostutucionit,,,droges edhe shume te kqijvave tjera ....
Dhe nuk dyshoj se ti edhe ata te cilet menojen si ti jane te njete,,,se investimet soot si behen ne kosove as ni kohe nuk jane be.....dhe tjetra kish pytyre per para a mos jan tujat kurr se ti dhe ata te cilet mendojen si ti nuk i dhen keti poplli as nje qinde darke e le ma me shume ...
po nese me pyte nje ...une te kisha than ty dhe atyre si mendojen si ti se pajtohem em ju se veshtire e keni tani ne kete kohe ju te qendroni i fundite se jeni mesuar gjithe here te paret per 50 vite e ajo kohe ka shkuar ma mbrapa nuk ka /...........
po kryni obligimet qe ju takojen ti kryni ndaj kesaj popullat ,,,se pari paguje ujen qe e perdore,,rrymen se koha e rankoviqit ka perfunduar qe ne vitin 99
Ti a budall je , un paguaj rrym
por shokt e tu ne verri nuk paguajn,
edhe keta qe na vjedhin neve , nuk GUXOJN , as koken me kthy andej ,
rryma spaguhet qe 10 vite ne veri .
A ke ndegju per antena telefonike qe i paten hek ?
per 5 dit kryetari serbis tha mi kthy ne vend ku jan kon , edhe jan kthy,
edhe zguxon kush me qel gojen.
vetem qka munden e ba , HAJNIN ,
ndertimet nuk ikan ba prej lekve te veta jo shoki jo.
oren e kan me te lart ministrija jan, se muajin e pagave te ministris ne Gjermani.
FLEJ FLEJ
Bira e minit tregin lek kan thene ....
Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.
Nuk e kuptoj se si keta e kane sjelle veten ne pozite te tille,pse nuk linqohet psh kryetari i parlamentit per te cilin nuk eshte fole edhe asnje fjale se duket te jet i ndershem.
Keta zotri e kane pase perkrahjen e popullit por nuk diten ta mbajne,askush nuk mund te shpife pa pase diqka.Ministria iu pat shendrruar ne kafiteri,duke hyre njerz te paautorizuar sikurse ne bahqe te babes, e kjo liri e ketyre "bisnismeneve" te zorit behet pasi ta shitesh bo.then.
Keta njerz jane vet populli,keta qe kane dhene perqindje per ta fitu nje tender te gjithe flasin dhe fryhen neper biseda"ja dhash kaq apo aq " e fitova.
Keqperdorimi i detyres zyrtare ndeshkohet zoteri,keta qe kan dhene do dalin paq e keta e bajshin me shnet,pasi e kane sjelle veten ne pozite shume te palakmushme si per veti ashtu dhe denjetetin e tyre familjar.
Për G-2
Kam qen nxan nuk kam mundur të përgjigjem se tash ma shum po punhoj në teren e jo brenda .
Thaqi ja nguli Fatmir Carit se këta dy nuk ka qendruar mire e sidomos ne dy mbledhjet e fundit të partis ku keta dy kishin shkëmbyer fjal jo te mira .
Thaqi ti e di qe eshte kampinon I krimit qershor 1999 dhe 2009
Kjo sjellje e ksaj qeverie jo vetëm se poe zbeh dhe po e ulë autoritetin dhe respektin për luften dhe ata që e dhan jeten për liri , po në të njëjten kohë po u jap metarial hienave goviane që të kan material për të u ringjallur duke bërë sharje të shfrenuar mbi gjakun e derdhur.
Para dy ditëve ishte formuar një organizat me "miq e vllesër të go(v)nes".
Në njëren anë është mirë që ata njerz u tubuan dhe dolën me emër e mbiemër, sepse është mirë të dihen se kush përkrah një tredhti kombëtare.
Po qysh osht tu shku puna, ka mi ardh dita edhe hases e limes me fromu kësi shoqata, se autoritetin e kan ulë në zero!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC ,U KRYMB, E HASA NUK E KA DIT QË KUR E KRYMB KOSOVEN , I HYN KRYMBI EDHE VET ATI!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Krijoni Kontakt