per woodstock
trupin ne Dubrav koken në Hagë OOOOOOOOOOOOOOOO CAR
i kish pas then njerit kam ba pare boll nuk me intereson per Hage
heeeeeeeeeeeeee
Ti me mire mes me kane kerkunde hiq se sa je pjese e burgjev te koosves,,,po jame shume i sigurte se edhe ne te kaluaren je kane pjese e ati sistemi dhe fatkeqsishte jeni prap kur njezit si ti nuk u deshte te jene pjese e kesaj administaret
Jakup krasniqi kurr ne jeten e ti nuk ka punuar per pushtetin e kaluar po njerzit te cilet i kane sherbyer ati pushteti tani per kupen nuk deshirojen fajl te mira se kupa ju ka shporrur nga e kaluara e juaj e hidhure per ket popull,,,
kupa eshte njeri nder me te fortet e keti poplli i cili gjdo here ju ka kushtuar qeshtjes kombetare edhe tani aj gjdo here e deshmon kete se nuk eshte tradhtare i kombbite te vete kete e bejen vetem tradhtaret siq e kane ber deri em tani ...
Jakupin e kam njoft per nje gjysum historiani por pse na del edhe jurist kete nuk e kam prit,por sa te jeton njeri nin gjithqka.
Dmth kur deshmitari vdes,po u mbyllka lenda,koka shum leht kjo pune dile vraje deshmitarin edhe kurgja kerkuj mbetesh i paster edhe nese ke ber krimin,nuk besoi qe egziston vetem nje deshmitar xhaxhi kup,keta te eulxit nuk e kan logjiken tende per fat, xhaxhi kup keta kan trash dosjet e kriminelve, dhe eshte qeshtje kohe kur do te shkosh ne dubrav per vizit,nese ke fetyr te shkosh.
Une nuk e kuptoi politiken,si nuk kuptoin keta njerz qedrejtesia evropiane nuk qan koken per politikaj edhe ateher kur marrinkeshilla nga politikaj te gjor siq eshte rasti i kupes ku mundohet ti mesoi prokuroret se qka duhet ber ne rast se vdes deshmitari,po mos te ishte kjo tragjike do ishte shum komike kjo xhaxh kup
Per L-7
Vetem me germa t'vogla lexoje une,ashtu qe mos u mundo kot se nuk i lexoje...
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,
kjo puna e jakup pasoshit është heret korrk 98 ma ka pas leshue nje pasosh qe kam pas udhtue nja 2oo m larg prej komunes ku sot gjendet ne Malishev e deri te rrethi ne malishev ka qen nje trafik kaq ka pas fuqi
kuppppppppppppppi
po i vie fundi edhe ksaj qeverie te majte ne Kosove...e e fundit ne Evrope![]()
Një tregim i hidhure do te jete ne histori e juve o pro serb e anti UCK ,kure do te mesohet se mezi e priti te pamvarsohet nga serbia ,dhe te largohet nga mafia “pacifiste”. Une ju garantoj se edhe per 20 vite nuk ka me ra ma qeveria e Thaqit,sepse eshte atdhetare. Te shkruajn gazetat qfare te dojn , koha ditore, bota sot, kurir ,nasha borba,vreme e kush te doje se nuk ka qka me ba qeverise se Thaqit, sepse i ka rrenjet me te thella se ju pinjolla e milloshiit. As mos mendoni se keni em ja arrit qellimit bile edhe 20 vjet.
Krijoni Kontakt