Close
Faqja 66 prej 102 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    jakup pasoshi citat,,Sipas standardeve të Bashkimit Evropian, vendeve të Bashkimit Evropian, lënda me kanë duke u trajtuar në gjyq, nëse vdes dëshmitari, gjyqi mbyllet...

kupit po i duket qe eulexi eshte tribunali hages vraj deshmitar

mbyllet gjykimi

jojojojojojojoojojo

tash kan ndryshuar rolet i nderuar kupppppppppi
    valla ky Jakupi kur ju qëllon , ju qëllon bash ne kokë...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per woodstock

trupin ne Dubrav koken në Hagë OOOOOOOOOOOOOOOO CAR

i kish pas then njerit kam ba pare boll nuk me intereson per Hage

heeeeeeeeeeeeee

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    per woodstock

jam pjes e administrates së burgjeve të UÇK -se e kam par lloj lloj terrori e tash si rezultat i saj nuk po mund ti shiqoj gjerat larg
    Ti me mire mes me kane kerkunde hiq se sa je pjese e burgjev te koosves,,,po jame shume i sigurte se edhe ne te kaluaren je kane pjese e ati sistemi dhe fatkeqsishte jeni prap kur njezit si ti nuk u deshte te jene pjese e kesaj administaret

Jakup krasniqi kurr ne jeten e ti nuk ka punuar per pushtetin e kaluar po njerzit te cilet i kane sherbyer ati pushteti tani per kupen nuk deshirojen fajl te mira se kupa ju ka shporrur nga e kaluara e juaj e hidhure per ket popull,,,
    kupa eshte njeri nder me te fortet e keti poplli i cili gjdo here ju ka kushtuar qeshtjes kombetare edhe tani aj gjdo here e deshmon kete se nuk eshte tradhtare i kombbite te vete kete e bejen vetem tradhtaret siq e kane ber deri em tani ...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Jakupin e kam njoft per nje gjysum historiani por pse na del edhe jurist kete nuk e kam prit,por sa te jeton njeri nin gjithqka.
    Dmth kur deshmitari vdes,po u mbyllka lenda,koka shum leht kjo pune dile vraje deshmitarin edhe kurgja kerkuj mbetesh i paster edhe nese ke ber krimin,nuk besoi qe egziston vetem nje deshmitar xhaxhi kup,keta te eulxit nuk e kan logjiken tende per fat, xhaxhi kup keta kan trash dosjet e kriminelve, dhe eshte qeshtje kohe kur do te shkosh ne dubrav per vizit,nese ke fetyr te shkosh.
    Une nuk e kuptoi politiken,si nuk kuptoin keta njerz qedrejtesia evropiane nuk qan koken per politikaj edhe ateher kur marrinkeshilla nga politikaj te gjor siq eshte rasti i kupes ku mundohet ti mesoi prokuroret se qka duhet ber ne rast se vdes deshmitari,po mos te ishte kjo tragjike do ishte shum komike kjo xhaxh kup

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Per L-7
    Vetem me germa t'vogla lexoje une,ashtu qe mos u mundo kot se nuk i lexoje...
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Arrestimet pritet të nisin javën e ardhshme
    05 qershor 2010

Prishtinë, 5 qershor – Hetimet e EULEX-it kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar pritet të sjellin shumë shpejt rezultatet e para. Burime diplomatike kanë bërë të ditur për “Kohën Ditore” se hetimet e EULEX-it kanë ardhur deri në fazën, që gjatë ditëve të ardhshme pritet të bëhen arrestimet e para, më saktësisht marrja në pyetje e të dyshuarve. Burimet nuk e kanë mohuar mundësinë që të arrestuarit të jenë nga “rasti Limaj”, mirëpo sipas burimeve, përveç në rastin e MTPT-së, hetuesit e EULEX-it janë duke punuar intensivisht edhe në dy nga gjashtë rastet e zyrtarëve të lartë të përfshirë në korrupsion dhe krim të organizuar.
    Sipas burimeve, edhe dy rastet e tjera kanë të bëjnë me ministra në kabinetin e kryeministrit Hashim Thaçi. Përveç Limajt, edhe një ministër tjetër i dyshuar është nga radhët e PDK-së, ndërkaq i treti ministër, për të cilin hetuesit e EULEX-it janë duke punuar intensivisht, vjen nga LDK-ja.
    Burimet diplomatike i kanë thënë “Kohës Ditore” se kjo është faza e parë e luftimit të korrupsionit në nivelin qendror, nga EULEX-i, ndërsa faza e dytë do të jetë në shtator.

jo po të doket spektakel zotri thesar pashoshi
    Po duket se po vie dita qe edhe tek ne te kete ligj,qe edhe ne te mburemi qe jemi qytetar te ktij vendi.Populli e meriton kete sepse kemi vuajtur mjaft,njehere nga serbia e tani nga hajnat e quajtur kryeqlirimtar.
    EULEX JUST DO IT.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    kjo puna e jakup pasoshit është heret korrk 98 ma ka pas leshue nje pasosh qe kam pas udhtue nja 2oo m larg prej komunes ku sot gjendet ne Malishev e deri te rrethi ne malishev ka qen nje trafik kaq ka pas fuqi
    kuppppppppppppppi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    po i vie fundi edhe ksaj qeverie te majte ne Kosove...e e fundit ne Evrope

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    po i vie fundi edhe ksaj qeverie te majte ne Kosove...e e fundit ne Evrope
    Vetëm ëndërro o biri i komunizmit bashkë me kumaren tende Edvin Ramen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Një tregim i hidhure do te jete ne histori e juve o pro serb e anti UCK ,kure do te mesohet se mezi e priti te pamvarsohet nga serbia ,dhe te largohet nga mafia “pacifiste”. Une ju garantoj se edhe per 20 vite nuk ka me ra ma qeveria e Thaqit,sepse eshte atdhetare. Te shkruajn gazetat qfare te dojn , koha ditore, bota sot, kurir ,nasha borba,vreme e kush te doje se nuk ka qka me ba qeverise se Thaqit, sepse i ka rrenjet me te thella se ju pinjolla e milloshiit. As mos mendoni se keni em ja arrit qellimit bile edhe 20 vjet.

Faqja 66 prej 102 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •