Close
Faqja 59 prej 102 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    O zoteri mjafton te kontrollohet pasuria e tyre edhe gjiindet filli i korrupcionit! Jo vetem i Limes por i te gjithe atyre qe kan ba pasuri me tenderomani!

Kqyre Limen e para luftes me t'pas luftes...kqyre hashimin ateher me tash!

Boni qito krahasime,vetem dy ti japa edhe e sheh se cka kan vjedhe!
    Po a ke argumente se shkite nakn vra dhe vjedhur 100 vjet radhazi

nese ke argumente ose deshmi per'' hajni'' ok nese nuk ke leje se keto jane fjal te kota .Ne jemi po kesi tipash jemi ne shiqojmi punet e huja pa pasur kurfar fitimi vetem te thomi diç per ate ose per ket sepse po ti shiqomi punet e veta SECILI n'dryshe i kishmi punet sod .Edhe nje Bari fare i fshatit nuk din ç'thot por thote po vjedhin tane po kur te vetesh ku ndegjove jo kem ndegjuar po nga kush .Jo sedi por kem ndegjue qishtu Ky eshte mjerime ter jeta na shkoj me thashe e theme pa kurfar argumenti vetem kishe po them diq
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Drenica 97 s'ke folun kurrgja. se pari eshte holandez sepse gjyqesia jone ka deshtuar, eshte e koruptuar dhe ky korrupcion burimin e ka te qevria e korruptuar kjo qeveri kriminele e hajnesh.
    e dyta Drenica 97 kur ke rasti i Hages, tan kemi dhen te holla. besoj fshati jone ka qene nga te paret. e shpetuem. Besoj Drenica 97 te kujtohet se pernjihere jane gjykuar edhe me nje drenicak, po drenicaku mebeti ne Hage. Mbeti se ai bile kish ba dicka, e ky masi nuk kish ba asgja shpetoj. Ktu shtrohet pytja sa pare u dhan per Drenicakun nga ky fond Limaj.
    Dhe e treta Drenica 97 na duhet me marr shembull prej armiqeve ton prej shkijeve. Nashta te kujtohet kur krimineli i Ballkanit tha jo une nuk due avokat. Kete rruge sikur ky po e ndjek edhe Shesheli edhe ky tjetri qe nuk po ja di emnin.
    Le t bahet burr edhe ky e det thot- nuk kam nevoje per avokat se jam i paqt.
    Nuk asht pa pare ky Lima jo.
    qysh hahen drenicalit

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Drenica 97 s'ke folun kurrgja. se pari eshte holandez sepse gjyqesia jone ka deshtuar, eshte e koruptuar dhe ky korrupcion burimin e ka te qevria e korruptuar kjo qeveri kriminele e hajnesh.
    e dyta Drenica 97 kur ke rasti i Hages, tan kemi dhen te holla. besoj fshati jone ka qene nga te paret. e shpetuem. Besoj Drenica 97 te kujtohet se pernjihere jane gjykuar edhe me nje drenicak, po drenicaku mebeti ne Hage. Mbeti se ai bile kish ba dicka, e ky masi nuk kishte ba asgja shpetoi. Ktu shtrohet pytja sa pare u dhan per Drenicakun nga ky fond Limaj.
    Dhe e treta Drenica 97 na duhet me marr shembull prej armiqeve ton prej shkijeve. Nashta te kujtohet kur krimineli i Ballkanit tha jo une nuk due avokat. Kete rruge sikur ky po e ndjek edhe Shesheli edhe ky tjetri qe nuk po ja di emnin.Le t bahet burr edhe ky e det thot- nuk kam nevoje per avokat se jam i paqt.
    Nuk asht pa pare ky Lima jo.
    Po si mor po ban krahasime me çlirimtar dhe me kriminalin qe ka ber masakra ne shqiptar si mor nuk ke turp me keto krahasime

Mos valle ty po te thot dikushe jep para per ket fonde .Pse nuk shiqoni pak tej bjeshke dhe per te nuhatur gjerate se pse po ndodhe kjo po eleshi a u zine ne kontrabande vet dhe per te shpetuar kretibilitetin filloj spektakle televizive m'u per shkake te KONTRBANDES QE U GJET NE KUFI ME MESI E EULESHT per me mujte me shpetuar ''ftyren'' u dashte me terhjek vemendjen e popullite per kontrabanden qe u gjine me te dy kembet eveta ne KRIME

shiqo pakez me large dhe e gjen formulen por jo me thashe e theme por me vedije nese e fute trurin ne perdorime e gjen zegjidhjen
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    O medet sa i kokelaviteni keto pune ! i gjithe populli shqipetar ashete deshimetar se ne kosove para lufete e mbase lufete ka ndodhe krime.
    I tan populli e di se ka korrupecion. Nuk ka kujna ti drejtohet qe te vie drejtesia ne vened. krejte tjerat jan muhabete badihava.
    u bastis zyra e shtepia e limajt, kerkush se kercenon Limen me bureg, vetem se dyshohet, ai ne qofet i drejte nuk ka nevoj per asenje advokat. jau len tana ne disponim popullit se ashete zgjedhe nga populli, se paku ashtu jan tu thane se populli na ka zgjedhe!
    po dijeni nje gje o milet, mjer ai qe ashete mbushe haram se pa dale harami ska qajere.
    Pa u zbulua krimi dhe pa aredhe drejtesia ne vend kurren e kurres nuk ka me u qetesua Kosova. ju qe po merrej me keto muhabete ketu, nuk muned at besoni se ka njerez qe uashet djege zemra, dhe heshtin, durojen, presin se ndoshta del dikush e thote sa do ku do pake te verteten? per tu harru krimi asenjihere nuka me ndodhe ne kete kohe.
    Dikush e ka lehete ketu te zdervjelet me patriotizem dhe ofendojen pa meshire tue shpif lloj marrinash, por dikur ka me ju mbushe kupa dikujet, ka me lyp hakun dhe shkakun pse i ashet vera Baba, Vellau, Djali, viketima kerkon llogari, dhe kure drjetesia nuk funkesionon atehre ruana Zot, tana keto shkojen ne dam te kombeit sidomos te Kosoves.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Nese fatmir Limaj esht i pafajshem siq po thot ather ska pse te frigohet dhe si duhen 5 Avokat Nderkombtar me te mirit e botes tash për tash !
    EULE-shi smundet ta denoj pa fakte sepse tash kemi Qeverin pikerisht te z. Limaj dhe shokve te tij dhe nese ua denojn Shokun pa fakte vetem pse qenka Shqiptar ather levizin gjerat dhe kjo spin uje keshtu sepse ketu ska te bej me deshmitar anonim apo te mbrojtur por me dokumenta leter që i jan marr z. Limaj ne zyre dhe shtepit e tija private në Prishtin dhe banesa e tij në Prishtin !

z. Limaj nese je i pafajshem mos u tut he Burr po merr nje Avokat dhe jo 5 dhe ske nevoj për miliona € e fonde por me pak para do dalesh i pafajshem por me keto veprime po tregohet se sesht ne rregull dhe frika i ka hyr ne palc qysh tash !

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    o woodstock , po cfarë kompetenca po kërkoni për luften kundër korrupcionit.

Këta njerëz po hetohen për hajni kundër popullit!
    Duhet të kini parasysh këtë.
    Nuk kan vjedh bankë , apo ndonjë firmë po popullin!

Këta nuk jan të interesuar të punojn për popull e për shtetin , po përkundrazi.
    Qeveria e Kosoves është qeveri e rrenes!

Ku jan kjo qever kur shkijet dalin e na bojn poza në uren e Mitrovices?!
    Jan tu mbledh pare për mbrojtjen e ministrit të dyshuar për korrupcion!

Ku jan kjo qeveri kur shkijet mbajn zgjedhje të një shteti të huaj dhe armik të Kosoves, në Kosovë?!
    Jan tu mbledh pare për mbrojtjen e ministrit të dyshuar për korrupcion!

Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB,!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    Nese fatmir Limaj esht i pafajshem siq po thot ather ska pse te frigohet dhe si duhen 5 Avokat Nderkombtar me te mirit e botes tash për tash !
    EULE-shi smundet ta denoj pa fakte sepse tash kemi Qeverin pikerisht te z. Limaj dhe shokve te tij dhe nese ua denojn Shokun pa fakte vetem pse qenka Shqiptar ather levizin gjerat dhe kjo spin uje keshtu sepse ketu ska te bej me deshmitar anonim apo te mbrojtur por me dokumenta leter që i jan marr z. Limaj ne zyre dhe shtepit e tija private në Prishtin dhe banesa e tij në Prishtin !

z. Limaj nese je i pafajshem mos u tut he Burr po merr nje Avokat dhe jo 5 dhe ske nevoj për miliona € e fonde por me pak para do dalesh i pafajshem por me keto veprime po tregohet se sesht ne rregull dhe frika i ka hyr ne palc qysh tash !
    hec more pastroi dritaret e ambasades serbe atje ku je
    e mos leh si qen per nji sendviq qe ta qesin shkiet ne korit
    qup ne kolib te veni depsuz

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Në vend se të krijohen fonde për një ushtri të Kosoves , e cila me tëheqjen e trupave të Natos , do të zëvendësohej me djem shqiptarë që do të merrnin nën kontrollë edhe pjseën e okupuar nga shkijet (MBI 25% TË TERITORIT!) , të cilët (shijet) jo vetëm që nuk e rrespektojn shtetin e Kosoves , por edhe tellen në mënyrëm më të ulët (shikoni pozimet e shkijeve në urën e Ibrit në Mitrovic , nga dita e djeshme!) , po formohen fonde për mbrojtjen e një njeriut të dyshuar për korrupcion shtetrorë!

Jemi një popull me plot paradoxe!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME QEVERIN E RRENES JO VETËM QË PO E VJEDH POPULLIN , PO PO KËRKON EDHE NDIHMA PËR TU MBROJTUR NGA LIGJI!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Në vend se të krijohen fonde për një ushtri të Kosoves , e cila me tëheqjen e trupave të Natos , do të zëvendësohej me djem shqiptarë që do të merrnin nën kontrollë edhe pjseën e okupuar nga shkijet (MBI 25% TË TERITORIT!) , të cilët (shijet) jo vetëm që nuk e rrespektojn shtetin e Kosoves , por edhe tellen në mënyrëm më të ulët (shikoni pozimet e shkijeve në urën e Ibrit në Mitrovic , nga dita e djeshme!) , po formohen fonde për mbrojtjen e një njeriut të dyshuar për korrupcion shtetrorë!

Jemi një popull me plot paradoxe!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME QEVERIN E RRENES JO VETËM QË PO E VJEDH POPULLIN , PO PO KËRKON EDHE NDIHMA PËR TU MBROJTUR NGA LIGJI!
    e more kali i killt

po shum e lotin po e qet per ata shkie
    he jarabi ata te shtifshin ne dhe
    se nuk ka shqiptar qe te vjen ty ne vorrim kur te cofsh

rroft qeveria e Hashim Thaçit

kali i killt ky Hashimi ty ka me tu ba kancer e kie me ngordh si i adhurueri i yt rugqja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    kali i killt veq vazhdo keshtu
    se ne rrug te mbar je
    po i mbron me zell dajokat

Faqja 59 prej 102 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •