Close
Faqja 58 prej 102 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Prokurori me deklaratat e tij arrogante e ka dëmtu vet eulexin,sa ju perket mediumeve asgjë e re surrovi e vazhdon trditen e gazetarisë bolshevike,e denon njeriun me 55 vjet burg pa u ngrit akuza e pa gjykim.
    Po të kishte ligj në ket vend gazeta koha do ta paguante shtrenjt jo vetem shpifjet kunder Limajt por edhe nxitjen e dhunes,urrejtjes,në komentet e "lexuesve"qe i boton kjo gazet bëhet thirrje per vrasje,fyerje në baza rajonale,ku prijn fyerjet ndaj Drenices,dhe të gjitha atyre qe mendoin ndryshe nga banda e jugoviqve.

Ku ishit kur kjo gazet merrej 24 ore me Ibrahim Rugoven?? Ateher te gjitha informacionet i merrnit prej sigurimsit t'udb-s,baton hagjiut,dhe i plasonit ne forume!
    E tash duroni valla se tash perveq gazetes po merren edhe prokuroret me keto dosje e me kto hajni!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Nuk thojn njerzit që në asnjë vend në botë nuk ka ksie qeverie të korruptuar si kjo e jona , po kritkojn policin qe po i lufton kta njerz kriminel.

Derisa ka kësi lloj opinionesh , kemi me pas qeveri kriminele!

Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB,!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    me TY jom....po ku qe sa sje dok...e kan perfshi faqezit forumi fill po qarten.
    Ne ket forum ka edhe asi deshemitare qe kan deshmuar edhe ne HAGE kunder tinaj ,dhe ketu e shprehin mellefine dhe desheprimine per lirimin e tij, Euleshi eshte me ç'do qe ai te ndalet sepse populli po e perkrahe ne ralizimin e bashkimit komtar po te njejtit ja ata qe Mitrovicen e lane Pezulle sepse nese ne shqipetaret bashkohemi me na ndar ate pjese keto gjera jan te parashikura shume heret po disa qe sillen ksajde dhe mundohen me ç'do kushte te shofin Limen pase grilave te burgute sepse me te eshte ma afer bashkimi Komtar sepse ky duhet me u ndal disi sepse po e rrezikon interesat e shkinise dhe disa shqipfolsave po ju rrezikohet biznesi dhe bashkim-vllaznimi

Pershendetje Z.luzha
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kshilli kombetar amerikan dje dha nje deklarat qe kosova eshte e perfshir nga krimi institucional,shembull merr SHIK-une ku thuhet se ne vit vjel me se 200 milion dollar duke i plaqkit bizneset,ky sherbim informativ i takon PDK-es thuhet ne informaten e saj........
    Kshili amerikan le ta hulumton se kush vodhi me milijarda dolar ne shtetin e vet...mbeten Bankat boshe...tani e mjelin popullin,koka qu me pa se cka po bajka shiku....Hec xhades edhe ti edhe ata
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Ku ishit kur kjo gazet merrej 24 ore me Ibrahim Rugoven?? Ateher te gjitha informacionet i merrnit prej sigurimsit t'udb-s,baton hagjiut,dhe i plasonit ne forume!
    E tash duroni valla se tash perveq gazetes po merren edhe prokuroret me keto dosje e me kto hajni!
    Kur kam marr informacione nga kjo gazetë e i kam sjell në forum=asnjëhere,e thashë më lart se kjo gazet e vazhdon traditen e gazetaris bolshevike,njëhere shpifte per Rugoven,Dacin ,e quante UÇK gorill,fashist etj,etj.
    Prokuroret bashk me ket gazet u moren edhe me Dacin derisa e shkarkuan nga posti i kryetarit te kuvendit.

Edhe ju gaboni kur thua ku ishit ju kur kur kjo gazet merrej 24 orë me Rugoven,kush jan këta JU mendoni në nikun tim Drenica97,un nuk flas në emer te regjionit,në demokraci pergjegj[sia është individuale secili pergjigjet per veprat e tij,nese i lexon komentet në koha.net aty Drenica është shpall tradhtare,kriminale,udbashe,gjëra të tilla mund të bëjë vetem një njeri i poshter si veton surrovi.

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Prokurori me deklaratat e tij arrogante e ka dëmtu vet eulexin,sa ju perket mediumeve asgjë e re surrovi e vazhdon traditen e gazetarisë bolshevike,e denon njeriun me 55 vjet burg pa u ngrit akuza e pa gjykim.
    Po të kishte ligj në ket vend gazeta koha do ta paguante shtrenjt jo vetem shpifjet kunder Limajt por edhe nxitjen e dhunes,urrejtjes,në komentet e "lexuesve"qe i boton kjo gazet bëhet thirrje per vrasje,fyerje në baza rajonale,ku prijn fyerjet ndaj Drenices,dhe të gjitha atyre qe mendoin ndryshe nga banda e jugoviqve.
    Po bashe per ket edhe Limaj i ka angazhue avukatet Amerikan dhe Anglez doti paguain shtrejte shpifjet dhe denigrimine e Familjes se Z.Limaj

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Nuk thojn njerzit që në asnjë vend në botë nuk ka ksie qeverie të korruptuar si kjo e jona , po kritkojn policin qe po i lufton kta njerz kriminel.

Derisa ka kësi lloj opinionesh , kemi me pas qeveri kriminele!

Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB,!
    KiliMerkuri,askush nuk e kritikon policin kur lufton krimin,por ketu po kritikohen menyra dhe kompetencat
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Argument per cka??

Jan gjana qe shihen me sy..dhe qe skan nevoje per argument ma t'madhe!!
    Ty ta merrmendja se gjykata punon her e pashe her se pashe me fjale te rreugve dhe me fjal te kafeneve .JO shqiptaret per fjale jane shum profesora te medhenje po kur t'ju kerkoshe fakte thone se jo me ka then filani o fisteku keshtu jemi ne zoteri i verberi nuk godet dote pase kodres
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 30-05-2010 më 18:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Ty ta merrmendja se gjykata punon her e pashe her se pashe me fjale te rreugve dhe me fjal te kafeneve .JO shqiptaret per fjale jane shum profesora te medhenje po kur t'ju kerkoshe fakte thone se jo me ka then filani o fisteku keshtu jemi ne zoteri i verberi nuk godet dote pase kodres

O zoteri mjafton te kontrollohet pasuria e tyre edhe gjiindet filli i korrupcionit! Jo vetem i Limes por i te gjithe atyre qe kan ba pasuri me tenderomani!

Kqyre Limen e para luftes me t'pas luftes...kqyre hashimin ateher me tash!

Boni qito krahasime,vetem dy ti japa edhe e sheh se cka kan vjedhe!

Qeveria ska themelu fond per Limajn e as qe mund te themeloi,Limaj si çdo qytetar ka të drejt të mbrohet,kën e angazhon per ta mbroit është punë e tij.
    Pse Limaj ka angazhu avokat amerikan dhe britanik?duhet ta dini se prokurori është holandez nese do të ket akuzë gjykatësit do të jenë nderkombtar,pse nuk pyesni pse është prokurori holandez,a mund te ballafaqohen avokatet kosovar me prokuror dhe gjygjtar nderkombtar un them jo.
    Drenica 97 s'ke folun kurrgja. se pari eshte holandez sepse gjyqesia jone ka deshtuar, eshte e koruptuar dhe ky korrupcion burimin e ka te qevria e korruptuar kjo qeveri kriminele e hajnesh.
    e dyta Drenica 97 kur ke rasti i Hages, tan kemi dhen te holla. besoj fshati jone ka qene nga te paret. e shpetuem. Besoj Drenica 97 te kujtohet se pernjihere jane gjykuar edhe me nje drenicak, po drenicaku mebeti ne Hage. Mbeti se ai bile kish ba dicka, e ky masi nuk kishte ba asgja shpetoi. Ktu shtrohet pytja sa pare u dhan per Drenicakun nga ky fond Limaj.
    Dhe e treta Drenica 97 na duhet me marr shembull prej armiqeve ton prej shkijeve. Nashta te kujtohet kur krimineli i Ballkanit tha jo une nuk due avokat. Kete rruge sikur ky po e ndjek edhe Shesheli edhe ky tjetri qe nuk po ja di emnin.
    Le t bahet burr edhe ky e det thot- nuk kam nevoje per avokat se jam i paqt.
    Nuk asht pa pare ky Lima jo.

Faqja 58 prej 102 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •