Close
Faqja 49 prej 102 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Kur Ishte Formuar Fondi Limaj Në Vitin 2003

Nuk Ishte Ndar Në Mënyr Proporcionale

Limaj- Musliu - Balaj

Si Rezultat Kishin Lindur Plasaritjet E Par Në Nëtor 2005 Mes
    Fatmir Carit Dhe Isak Musliut

E Ishte Harrua Familja Balaj Sepse Në Atë Kohë Kishte Miljon Euro Në Këtë Fond

Asnje Fond Nuk Do Ta Shpetoj Limajn

Unë mendoj se drejtësia ( pafajësia ) nuk ka nevojë për avokatë.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Unë mendoj se drejtësia ( pafajësia ) nuk ka nevojë për avokatë.
    Plotesisht pajtohem me kete Adem.
    Avokati mund te te ndihmoje ne ndonje ceshtje qe ka lidhje me administrate ose dic tjeter,mirepo kur shitesh se je i paster nuk ka gjygj ne bote qe mund te te shpalli fajtor.
    Pse miliona euro per keta avokat?
    E thashe edhe ne temen tende lidhur me kete rast se :
    "Drejtesia te shperlan si njeri te paster,poashtu edhe drejtesia mund te ti zbuloje felliqesirat".
    Pra ku eshte frika ketu dhe pse tere keta avokat?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    E pa besushme dhe shum qesharake kjo skem qysh nuk ju vjen marre me kruiju fond per ni hajn se >?! marre marre ktu po kallzohet ftyra e ksaj partije qe esht parti e hajnave
    o kta nuk jon ardh prej qelli jon njerzit tan o vllaqko ,edhe me i mbrojt jemi te obliguar se voten vet ua kemi dhen.
    cilin te kishe qit kishin me vjedh ,po a nuk e din ende se jemi hajna e faqezi ne shqiptaret aaaaaaaaaa
    ku po jetojshe balit...
    valla ne karrik ska me u ul shqiptar per komb veq per veten e tija ,,,
    mbaje ket mend se te kom them pa ngjyrime po e dal nga zemra ime.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Milionat e nipave te shkijeve po shkojne ne mbrojtje te Arkaneve...

Dashte Zoti e as buken mos ta keni me e hanger!
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Plotesisht pajtohem me kete Adem.
    Avokati mund te te ndihmoje ne ndonje ceshtje qe ka lidhje me administrate ose dic tjeter,mirepo kur shitesh se je i paster nuk ka gjygj ne bote qe mund te te shpalli fajtor.
    Pse miliona euro per keta avokat?
    E thashe edhe ne temen tende lidhur me kete rast se :
    "Drejtesia te shperlan si njeri te paster,poashtu edhe drejtesia mund te ti zbuloje felliqesirat".
    Pra ku eshte frika ketu dhe pse tere keta avokat?
    Eh, fatlumm ndoshta është në pyetje dicka tjetër. Këto para të shkreta janë të mira. Pse mos të përfitojë dikush nga fatkeqësia e tjetrit.
    Pse ta zëmë Hasani, që po na del me ca ide "xhevahire" nuk tha: nga fondi i kaluar mbeten edhe kaq para, tash na duhen edhe kaq.
    Dhe ja tani m'u kujtua: vërtet e di kush sa para ishin mbledhuar aso kohe dhe sa janë shpenzuar. Thjesht po pyes nga kurreshtja.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Partia Demokratike e Kosovës ka krijuar fond të posaçëm për mbrojtjen e nënkryetarit Fatmir Limaj, shkruan “Koha Ditore”. Zyrtarë të lartë të kësaj partie kanë konfirmuar se vendimi për krijimin e fondit është marrë para dy javësh në një mbledhje të mbyllur të Kryesisë së PDK-së.

Nait Hasani, njëri nga anëtarët e këtij organi drejtues të partisë, ka deklaruar të enjten se fondi tashmë është publik dhe se xhirollogaria e tij është hapur në Bankën e Re të Kosovës.

“Mjetet e këtij fondi do të shfrytëzohen për të gjitha procedurat që kanë të bëjnë me mbrojtjen e ministrit Fatmir Limaj. Fondi mbështetet në vullnetin e mirë të simpatizantëve, aktivistëve të partisë, por edhe të qytetarëve që e shohin të arsyeshme kontributin për këtë fond”, ka thënë Hasani në një bisedë telefonike.

Qëndrimi i Kryesisë së PDK-së, sipas tij, është që të mos caktohet shuma se sa duhet të kontribuohet në fond, por kjo të mbetet në vullnetin dhe mundësitë e secilit kontribuues.

Ndërkohë ministri i Transportit, Fatmir Limaj, i dyshuar për krim të organizuar së bashku me shefin e prokurorimit në këtë ministri, Nexhat Krasniqi, ka angazhuar një ekip të fuqishëm avokatësh ndërkombëtarë për t’u mbrojtur nga akuzat e Prokurorisë Speciale të Kosovës. /Koha/
    mose ua qaj hallin ktyre po me beri te ndihem keq per nji rast nj prind qe po bredhte prej dere ne der ta sheroj djalin e vetem qe e kishte te lenduar kemben gjat luftes dhe ju dashkan nja 30,ooo euro po as kun se kish gati me i mbledh ku me tha me kto tuajat qe mi dhurove i bera 2000 euro.ne fakt 2001euro.do ti kishe 2011 po i dhash per nji vajz para dy dite per nji vajz qe e kishte lenduar syrin.O zote sa kemi raste te tilla ne kosoven ton se as nji lek sdo e pranoja po te isha ne vendin eFatmir Limajt .do behesha kurban i kombit dhe drejtsia do fitoj nji dite nese drejtsia do vazhdoi te quhewt drejtsi .Me fal nese vertet ke nevoj per lekt e mi po ta them sinqerisht nuk kom me.........as per ty as per te verber as te gjymtuar se jom lodh duke dhen e me skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa Boll Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Po mbasi prokurori i Europës ( hollandis) po bojka me bo hetime, pse të mos ket Fatmir Lima avokat nga Amerika?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    Po mbasi prokurori i Europës ( hollandis) po bojka me bo hetime, pse të mos ket Fatmir Lima avokat nga Amerika?
    Prokurori eshte i derguar nga Brukseli zyrtarisht , ata qe te kan cliru ata ti caktojne edhe rregullat ,avokatet amerikan jan angazhu privatisht nga i akuzuari per hajni Limaj,kurse paguhen nga parat e taksapaguesve kosovar(populli)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Prokurori eshte i derguar nga Brukseli zyrtarisht , ata qe te kan cliru ata ti caktojne edhe rregullat ,avokatet amerikan jan angazhu privatisht nga i akuzuari per hajni Limaj,kurse paguhen nga parat e taksapaguesve kosovar(populli)

po amerikanet jan më të merituarit në ndihmen e dhën në qlirim se sa Brukseli... këtë dine te gjithë

Faqja 49 prej 102 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •