Close
Faqja 35 prej 102 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1019
    Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Shihe qka flen njehere.

Pse se burgosi EULEX-i Helmut Kolin ? .
    Ne Gjermani ska nevoje per Eulex,sepse ata kane shtet,dijne qka eshte shteti dhe nuk shesin mend me folklorizma fals.
    Qaje hallin e Kosoves qe duhet te vijne krejt bota per te na i zene hajnat qe i kemi ne prag te shtepise.Ketu tregohet se qfare shteti jemi neve.
    Ncncncncn
    Ne gjermani ska nevoje per Eulkex,se paskan SHTET!!! Pse atehere nuk e burgosen???
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    FOL PO PRES O zedhensi i Eukeksit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ....Eulex Made in Serbia.

EULEX made in Qeveria e Kosoves! Kjo qeveri e ka ftu eulexin ne Kosove..e tash kur spo ju pelqen po i thuni made in serbia!

Bane tash...mos merziti edhe mos e merrni ngat zemres se tybe mengjesi sju zane gjalle

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    EULEX made in Qeveria e Kosoves! Kjo qeveri e ka ftu eulexin ne Kosove..e tash kur spo ju pelqen po i thuni made in serbia!

Bane tash...mos merziti edhe mos e merrni ngat zemres se tybe mengjesi sju zane gjalle
    Jo,jo i dashur askush nuk e ka thirre...ka ardhe me dhune...ashtu qysh din evropa me ardhe....hajt flej rahat se smer vesh gjo ti

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    FOL PO PRES O zedhensi i Eukeksit
    Sepse ai akuzohej per disa mijera DM dhe jo miliona sikur te ne ketu.
    Nejse per neve ska dert sepse jemi vendi me i pasur ne bote dhe milionat nuk merren vesh.
    Po ti a e din se Rudolf Sharping vetem pse nuk ka nxjerr bilete dhe ka udhtuar per ne Spanje me aeroplan ushtarak te bundesvehrit ,dhe jo me ate civil d.m.th.pa paguar ,e kane vendosur para gjykates.Po lere mos fol.Ne duhet ta shikojme Taxhikistanin dhe te themi se i kemi punet gati si ata,e lere me shtetet e Evropes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Jo,jo i dashur askush nuk e ka thirre...ka ardhe me dhune...ashtu qysh din evropa me ardhe....hajt flej rahat se smer vesh gjo ti
    Valla po dishe ti kthehu pak mbrapa ndegjo hashimin cka ka thon! Hiq ma larg se 4 dit tha se me eulexin kemi bashkepunim te shkulqyer ne gjuhen e tij primitive

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Sepse ai akuzohej per disa mijera DM dhe jo miliona sikur te ne ketu.
    Nejse per neve ska dert sepse jemi vendi me i pasur ne bote dhe milionat nuk merren vesh.
    Po ti a e din se Rudolf Sharping vetem pse nuk ka nxjerr bilete dhe ka udhtuar per ne Spanje me aeroplan ushtarak te bundesvehrit ,dhe jo me ate civil d.m.th.pa paguar ,e kane vendosur para gjykates.Po lere mos fol.Ne duhet ta shikojme Taxhikistanin dhe te themi se i kemi punet gati si ata,e lere me shtetet e Evropes.
    Disa mijera dm...e i lumi ti ...qfare mendje paske...me siguri i ke huazu

Rudolf Sharping vetem se paska..bla bla....Po kujt po i shet keto more TI dhe Gjermanet Tu !!!

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Valla po dishe ti kthehu pak mbrapa ndegjo hashimin cka ka thon! Hiq ma larg se 4 dit tha se me eulexin kemi bashkepunim te shkulqyer ne gjuhen e tij primitive
    Po une aske nuk jam duke e mbrojte o Kalavesh.Vetem se thash se Eulexi nuk ka ardhur ketu se dikushi e ka thirre.Evropa kriminele shkon pa pytur aske,kur jane ne pyetje shtetet e vogla si kjo e jona.Po tishim bashke te gjithe shqiptaret ne nje shtet,shih a do te vinte atehere,po edhe ne rast se do ta kishim thirrur....

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    MemphiS,fattlumi
    Do ju pyes nje gje,ama dua te me pergjigjeni sinqerisht.
    A ben?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Mbrem ne lajme ndegjova se ne kek jan keqperdor miliona evro nga nje kusheri i hashimit a din dikush me shume diqka,apo e presum eulexin deri sa te na tregoi,se qeveria jon deri me sot asnje rast te vetum nuk e ka ndjek per korrupcion,sigurisht sipas saj nuk ka korrupcion

Faqja 35 prej 102 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •