Close
Faqja 32 prej 102 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1019
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Eshte deshire e madhe qe te futet ne burg njeri i dyte me vota ne Kosove, mirepo deshira dhe realiteti jane dy gjera te ndryshme. Tani sipas prokurorve Berlusconi deri me tani ka hyre ne burg me dhjetra here mirepo ne me rregulla dhe norma prokurori eshte i barabart me avokatin sa i perktet te drejtes sepse te dyte kane te drejejt te akuzojne, respektivisht te mbrojne, keshtu qe mos nguteni per te ber "hopa" pa e kalu gropen.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    injejti@ ky djali po flet budallakina po thot fatmiri është ma i miri edhe nese ka vjedh mirë ja ka ba se tan po vjedhin,edhe kushdo qe vie në funkcion vjedhë.

EULEX duhet ti vazhdoi hetimet në të gjitha ministrit dhe komunat,te ne tenderet janë mjet per vjedhje kjo ndodhë me tenderet per ndertimin e rrugëve,shkollave,ujësjellsve,kanalizimeve,tendere t per blerjen e barrërave,energjisë elektrike ,lejet e ndertimit etj.

Nese EULEX don ta çrrenjos korrupcionin ai duhet ta hetoi financimin e partive politike dhe procesin e privatizimit,vetem me kontraten per furnizim me energji elektrike te feronikelit Kosova demtohet mbi 20 milion euro në vitë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ky asht majmiri prej hajnave (nese asht hajn )

Nese asht hajn separi duhet mja kput dorren, pastaj e shijon denimin. kushdo qe asht.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Nuk po muj ta shiqoj ket video,

po me del ,,FLASH PLAYER 2,,

si mund ta shiqoj ket video , nese ka mundesi dikush te me tregoj.
    faliminderit
    Qe une pot kallxoj qa po thot ky trimi: "duhet me ja ba hallall Fatmir Limes edhe nese ka vjedh, ne fillim thot sbesoj qe ka vjedh, sepse ky osht ministri qe ka punu mas shumti, ata tan vjedhin mirpo ky edhe ka punu nga te gjitha partit PDK-LDK-AAK ky mas shumti ka punu, tjert veq kan vjedh"
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qe une pot kallxoj qa po thot ky trimi: "duhet me ja ba hallall Fatmir Limes edhe nese ka vjedh, ne fillim thot sbesoj qe ka vjedh, sepse ky osht ministri qe ka punu mas shumti, ata tan vjedhin mirpo ky edhe ka punu nga te gjitha partit PDK-LDK-AAK ky mas shumti ka punu, tjert veq kan vjedh"
    Edhe hajnija e ka nifar dere, po ta shohim se qka po del,

kem shum njerz te varfer, VALLAHI ,

bile te ju kishin ndihmu pak te varferve, po jo sjukan ndihmu,

edhe nje sekom te kjart , pse vetem komandantat u bon me pozita jo edhe ushtart e thjesht, por prap kan mbet si rroktar.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    ne nje komunikat e ramush haradinaj tha se nje minister nuk mund te jet hajn pa involvimin e kryeministrit dhe u pajtova plotesisht me te,por a e din qe ramushi kur ishte vet kryeminister i kishte do ministra shume te dyshimt siq isht dugolli apo qeku dhe besoi une kjo duhet te vlej edhe per ramushin siq vlen edhe per hashimin.
    Me nje fjal eshte fakt qe njerzit qe jan involvu pas luftes ne politik te gjith pa dallim po na dalin hajna, nese nuk eshte keshtu ma thuani ku eshte dallimi ne mes tyre,mjafton vetem te shiqosh pasurin e tyre.
    A eshte kjo edukat e jona apo eshte tipare e nje populli te vuajtur dhe nga lakmija per pasuri nuk zgjedhin mjete,kjo eshte per studijim.
    Une e kuptoi qe ministrat duhet ta ken jeten me te mire se te tjeret po jo edhe aq sa te behen multi milionera kjo per takatin e kosoves eshte teper.
    Ta lem politiken o njerz te kerkoim pas kemi mundesin qe eulexi te i hyj qdo komune te shiqoi se qfar kan ber keta njerz me pronen e shoqeris dhe vetem ateher do jemi te vetdijeshme se sa jemi hajna.
    Une jam i bindur qe nuk ka kryetar komune qe nuk eshte i perlyer

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    EULEX mos u ndal, shiqo se i ke edhe nja 5 ministri tjera dhe kontrolloi,poashtu i ke tenderat qe jepen,e ke privatizimin,e ke qeverine haradinaj me ministrat e famshem Dugolli dhe Ethem Cekaj etj etj.Mos u ndal.Populli te perkrah.Nuk po te perkrahin vetem hajnat dhe profiteret e luftes ne kurriz te popullit dhe genjeshtaret.E keta jane nje numer i vogel e populli jane mbi 95 % qe te perkrah.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...tonden a? po pse ja ke lon more hashimit....nejse une e di qe ti ja beson punen e Hashimit qe ta punon mir grun

....a thu a ajo e jotaj me kish pranu edhe mue mosi jam antar i PDK-s , veq mos harro na sjemi llafe koti si ju Ldk-ja qe veq llafe jeni kan qe 20 vjet pa vepra hiq...jo ne jem tjer ne jem vepra , veq po te tregoj edhe njo qe ne provovt me mua ka me ta harru Thaqin ...se ty ashtu kshtu je i harrum prej asaj kurve

Ooo edhe ty ta bij se boll ta kom majt...ska cka me vyn mo e ajo e hashimit e lodhne bre cija nonen sja pranon eulexi une skom gru pasha qit nate t'siguroj ahahah!

T'fala Limes..edhe grus Limes

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Ooo edhe ty ta bij se boll ta kom majt...ska cka me vyn mo e ajo e hashimit e lodhne bre cija nonen sja pranon eulexi une skom gru pasha qit nate t'siguroj ahahah!

T'fala Limes..edhe grus Limes
    ...ani tha t'siguroj klloshari ....ahahahaha... edi o klloshar qe ski gru se ti je i Gjakoves ... ... pe din ti ? hahahahahaha....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...ani tha t'siguroj klloshari ....ahahahaha... edi o klloshar qe ski gru se ti je i Gjakoves ... ... pe din ti ? hahahahahaha....

Ani bima t'joten pra hahaahahaahahahahaahh mas 9 mujve ta bon ni bebe te vogel hahaahahahaah

Nejse t'fala Fatmirit bomi n'folsh me te

Faqja 32 prej 102 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •