Close
Faqja 21 prej 102 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1019
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Vallai bash isha gzu jashtezakonishte shum nese um tregon cka eshte mire??

Prej senit mat tvogel e deri seni ma i madh ktu eshte gabim dhe keq , ktu hyjne Qeveria, Presidenca , Kuvendi dhe mas shumti qytetart .
    qytetari pe ka drejten e vete pse po zgjedh prap te njejtit,pse populli(si pas teje qe thu,miliona blla blla) nuk kundershoj.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    ma mire sun kan me gjete kurr as nuk kan me pas populli jon,qeta di me jav than.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...jo mzat jo ...kriz per ty u kan qe prej fillimit kur ke dal ....
    - kjo Qeveri se ka shkopin magjik n'dor edhe me ju plotsu deshira secilit qen e hap gojen....
    - tek e fundit kjo gjendje ne kosov nuk eshte nga viti 2008 por eshte qysh me heret qeverit proserbe qe kan udhehequr vendin ato e kan qu ne varferi te skajshme ...ket vend , e tash eshte e vetmja kjo qeveri qe ka rrit perqindjen e rrogave te secilave instuticione.....

ej.....
    Fleeeej fleeej.....
    Ojj gjaaa .... 7 vjet jo kompetenca qkompetenca unmik tash pavarsija , Izraeli shum shpejt mas pavarsis i ka pushtu krejt kojshit ! E na tu prit edhe 50 -100 vjet mi ngi buk phee !! Mundsit jon te thjeshta pasuri sa dusht , ishalla sja qorron Zoti syt me shit Trepqen se ven ne kosove nuk kan ata qe e nenshkrujn shitjen e Trepqes

Edhe

hajt tash fishkllo
    We are all Aliens

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo une e di qe kane mbytur UCK-ja dhe ua kane bere mire.
    Madje po te ekzistonte mundesia i kisha vrare ne sheshin e Prishtines.
    "Shqiptaret e ndershem" kane qene me te zi se vete serbet.
    Po komandatet e UCK-se kush i vrau??

Vrasjet mbas luftes kush i beri ?? Ato nga radhet e LDK-se??
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    qytetari pe ka drejten e vete pse po zgjedh prap te njejtit,pse populli(si pas teje qe thu,miliona blla blla) nuk kundershoj.
    Populli cfare faji ka??

I pari dhe ma i madhi eshte qe i zgjedh keta rrenca, vjedhsa, etj etj
    Mandej populli eshte bo hajduk me i madh se qeveria , vjedh rrymen , ujin etj
    Kultura tek populli ka ra nfund tpusit .
    Ma zi un sdi ku me qu .

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Populli cfare faji ka??

I pari dhe ma i madhi eshte qe i zgjedh keta rrenca, vjedhsa, etj etj
    Mandej populli eshte bo hajduk me i madh se qeveria , vjedh rrymen , ujin etj
    Kultura tek populli ka ra nfund tpusit .
    Ma zi un sdi ku me qu .
    e per kete sna ka faj kush,pos per secilin vetja e ndergjegjeja vete.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    e per kete sna ka faj kush,pos per secilin vetja e ndergjegjeja vete.
    E di qe sna ka faj askush , por permes qeveris duhet me "rregullu" popullin , po ktyne edhe ma hiq spo jav nin .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Ojj gjaaa .... 7 vjet jo kompetenca qkompetenca unmik tash pavarsija , Izraeli shum shpejt mas pavarsis i ka pushtu krejt kojshit ! E na tu prit edhe 50 -100 vjet mi ngi buk phee !! Mundsit jon te thjeshta pasuri sa dusht , ishalla sja qorron Zoti syt me shit Trepqen se ven ne kosove nuk kan ata qe e nenshkrujn shitjen e Trepqes

Edhe

hajt tash fishkllo
    ...he Lop he Lop , se kryt per kater kom e paske ....

...sje ka she o kali banates qe qeter kush osht ka ta mjel Kosoven , e qohet debilli nuk ka guzim qeter kujt mi than i thot ati qe i vjen ma leht ....
    thuj tjeter kujt o mzat , mos u tut , thuj atyne qe jan ka e marrin kajmakin n'kosov leje ti keta qka marrin nfund berllogin ....po thuj atyne qe i bente thirrje coftina plak aj piajndura qe diq pi rakijes....qeky moster ti ka pru ketu se i thirrke dit e nat unmika qunmika , qeta jan ka ta vjedhin Kosoven o qorr....i pa tru...lshtine pak logjik at truni e mykt ...

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...he Lop he Lop , se kryt per kater kom e paske ....

...sje ka she o kali banates qe qeter kush osht ka ta mjel Kosoven , e qohet debilli nuk ka guzim qeter kujt mi than i thot ati qe i vjen ma leht ....
    thuj tjeter kujt o mzat , mos u tut , thuj atyne qe jan ka e marrin kajmakin n'kosov leje ti keta qka marrin nfund berllogin ....po thuj atyne qe i bente thirrje coftina plak aj piajndura qe diq pi rakijes....qeky moster ti ka pru ketu se i thirrke dit e nat unmika qunmika , qeta jan ka ta vjedhin Kosoven o qorr....i pa tru...lshtine pak logjik at truni e mykt ...

Ncnccc po kta berrllog hajn se jon msu berllog se mos te kishin hanger berrllogun , e kish hanger populli , shteti kajmakun ! Edhe milionat nuk jon berrllog jo , berllogun jeni ka e hani ju militantat e tyne !
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

l-7

Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Ky konflik qe është riaktivizuar tash me vetëm nje fjali të cituar nga Limaj

,,edhe ministrit tjera nuk kan punuar më ndryshe ,,

Gjithmon ka ekzistuar nje konflik I brendshem mes këtyre dy figuarave mirpo ne opinjon nuk është vërejtur , ose është vrejtur shumë pak.
    Kjo është vërjtur vetem me daten 30 nëntor 2005 kur Limaj kishte ardhur përkohsisht ne Kosove .

Me 30.11.2005 ishte aktivizuar se ne sa pjes me e ndra ,, FONDIN LIMAJ ,, I cili ishte nje fond I themeluar për tri destinacione .

- pagesa avokatve ne Hag
    - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove
    - ndarja e fondit qka kishte mbetyr qe ishin miljona.

Tash si duket do te kete telashe te mëdha Thaqi se do te përballet me thyerje te mëdha brenda partis dhe do ta ket veshtir qe ti mbroj tri figura me kyqe te PDK
    1.Azem Sylen
    2.Xhavit Halitin
    3.Fatmri Limajn

Me te tret do te ket telashe te theksuara brenda pak ditesh kur dihet se Limaj do te jete personi I cili pas ngritjes se akuzeave per vjedhej do te perballet edhe me krime lufte siq jan edhe keta dy te tjeret qe do te perballen me krim te organizuar

Limaj do te shkoj kesaj radhe po jo vet po duket pa shefin e tij po bazohem ne qendrimin e tij ne intervisten e fundit para medjeve dhe qendrimi I tij ndaj thaqit
    tash ja ke fut kot sa per krime ajo u vertetua ne hag te lutem limaj e fitoj betejen e atyre qe e shpiefn me trillime kinse krime lufte kurse urrejtja ndaj z.limajt esht diqka krejt tjeter ..

kurse sa i perket korupsionit aty hetimet dote tregojn te verteten

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ata qe kan qen bashkpuntor te dreqit esht dasht te varen ne sheshin skender beu

Faqja 21 prej 102 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •