Close
Faqja 20 prej 102 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 1019
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Kujton se gjithe shqiptaret i kan mbyt forcat serbe a?? Jo mor lale jo ...
    Pse ti ua qane hallin atyre "shqiptareve" qe i ka mbytur UCK-ja a???!!!!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...qfar krize o dud ....ku je tu e pa at kriz .....??? keni msu llafe t'shitorev kriz kriz ...hiq pa pas kriz , kriza osht ndryshe o mashkull , kriz osht ateher kur vetem ni automobil sillet naper rrug te qyteti e aj automobil osht - ambulanca-
    - kurse sot secila shpi dy natar te asaj shpije dalin me kerre naper qytet , bojn kruka lshojn muzika i qelin dritaret shesin fraerllak(ato kere shkojn me benzin ose naft) ...kriz te kuka kjo.
    - sot edhe b*tha e fmijes ka telefon nxhep , jo njo po dy , me dy numra dy natela ...papapapap me kamera qkamera megapixella .....(e ata tel. ushtojn , kushton numri , kushton me shti mbushje ) e ketu qohen thojn vala kliz...
    - sot secila shpi e ka internetin t'kyq ne shtepi ....(ata pc jan me pare , ajo linje e internetit kushten me pare duhet me pagu rrjetin qe e merr) e qekjo kuka kriz a?
    - sot dil nqytet kejt njerzija naper kafiteri tu pi, kafe, birra , ajs smirnofa..red bulla... edhe kto jan me pare ....po kan pare me dal per dit edhe apet me than vala klizzzz.......sa t'pa cip bre ....

- sosht kriz asni pik ....rrena jan keto , sedi qysh sju vjen marre me fol ksi gjona palidhje ....

Ahahahahaha kuku luft a ? ma ma haha ...

Lej ti kerret se kerret e forta krejt pdk-ja edhe ldk-ja i kan ..

A thii havjan koke bree !!! Qysh so kriz o kali , populli osht borq deri nfyttt miliardaa eruo :S:S E hashimi e sejdiu tu thy *** me pare t'popullit 700 milion i ka qu je ka thy ekonomis t'perendimit , tu kan me qel banken popullore kredi ka 5% me ja thy pak popullit , plane tash ma tqituna ne tavolin per zgjedhjen e problemit ekonomik po shum te injorum prej krejt qeverive ..... "Bexhet bacolli tha" Komatat ne bankat e kosoves jan Ilegale . NE zvicer komata ma e madhe osht 12% e rroga ma e vogel 1500 ... Nks komata ma e madhe osht 24% e roga ma e vogel 120 . Qija robt , fitojn tenderat e 20 milion eurove e hupin tenderat e 15 milion eurove . Hajni ne krejt institucionet , Familjarizem e komercializem e burokracizem jon 99% te punsimeve , ne KS ska Demokraci thjesht . Kosova shtet privat
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 02-05-2010 më 18:36
    We are all Aliens

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    O un po pres se jam ende i ri , po ata qe priten ner Serbi nja 10-15 vjet ......edhe tasht nja 10 tjera qysh me ja bo??

Shkollimi eshte celes shum i fort , por celesi kryesor sot eshte njoftesia
    e po qetu eshte problemi ata pa ba za e tu i limu i kemi prite,parameno 15 vjete ata i kem duru me malltretim fizike e psiqike,e tont smujme ven na vete me dhan kurajo se sjemi keq jo bash qysh e bon qytetari.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Pse ti ua qane hallin atyre "shqiptareve" qe i ka mbytur UCK-ja a???!!!!!
    Kush tha qe i ka mbyt UCK-ja??

Po sikur te mos i kish mbyt UCK-ja por njerzit mbrenda saj per interesa tjera ??

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin

A thii havjan koke bree !!! Qysh so kriz o kali , populli osht borq deri nfyttt miliardaa eruo :S:S E hashimi e sejdiu tu thy *** me pare t'popullit 700 milion i ka qu je ka thy ekonomis t'perendimit , tu kan me qel banken popullore kredi ka 5% me ja thy pak popullit , plane tash ma tqituna ne tavolin per zgjedhjen e problemit ekonomik po shum te injorum prej krejt qeverive ..... "Bexhet bacolli tha" Komatat ne bankat e kosoves jan Ilegale . NE zvicer komata ma e madhe osht 12% e rroga ma e vogel 1500 ... Nks komata ma e madhe osht 24% e roga ma e vogel 120 . Qija robt , fitojn tenderat e 20 milion eurove e hupin tenderat e 15 milion eurove .
    avvv qe je rras qete tem pa kryje.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    e po qetu eshte problemi ata pa ba za e tu i limu i kemi prite,parameno 15 vjete ata i kem duru me malltretim fizike e psiqike,e tont smujme ven na vete me dhan kurajo se sjemi keq jo bash qysh e bon qytetari.
    Vallai bash isha gzu jashtezakonishte shum nese um tregon cka eshte mire??

Prej senit mat tvogel e deri seni ma i madh ktu eshte gabim dhe keq , ktu hyjne Qeveria, Presidenca , Kuvendi dhe mas shumti qytetart .

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    1 milion veq ja fute ...qetu..

...qak me me te prodhu fabrika ty , qka me te prodhu fabrika , kujt me i shit diqka ...

- qka kishin me prodhu fabrikat e tona , edhe kujt me ju shit...edhe qka , tepija , jargona , perde ...ose qka diqka qeter qka me shit...

- kujna mi shit men na ?

Dukat , Xehe , Qymyr e shum e shum tjera qe hiq kerkush se din sa shum kaa
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin

A thii havjan koke bree !!! Qysh so kriz o kali , populli osht borq deri nfyttt miliardaa eruo :S:S E hashimi e sejdiu tu thy *** me pare t'popullit 700 milion i ka qu je ka thy ekonomis t'perendimit , tu kan me qel banken popullore kredi ka 5% me ja thy pak popullit , plane tash ma tqituna ne tavolin per zgjedhjen e problemit ekonomik po shum te injorum prej krejt qeverive ..... "Bexhet bacolli tha" Komatat ne bankat e kosoves jan Ilegale . NE zvicer komata ma e madhe osht 12% e rroga ma e vogel 1500 ... Nks komata ma e madhe osht 24% e roga ma e vogel 120 . Qija robt , fitojn tenderat e 20 milion eurove e hupin tenderat e 15 milion eurove . Hajni ne krejt institucionet , Familjarizem e komercializem e burokracizem jon 99% te punsimeve , ne KS ska Demokraci thjesht . Kosova shtet privat
    ...jo mzat jo ...kriz per ty u kan qe prej fillimit kur ke dal ....
    - kjo Qeveri se ka shkopin magjik n'dor edhe me ju plotsu deshira secilit qen e hap gojen....
    - tek e fundit kjo gjendje ne kosov nuk eshte nga viti 2008 por eshte qysh me heret qeverit proserbe qe kan udhehequr vendin ato e kan qu ne varferi te skajshme ...ket vend , e tash eshte e vetmja kjo qeveri qe ka rrit perqindjen e rrogave te secilave instuticione.....

ej.....
    Fleeeej fleeej.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Kush tha qe i ka mbyt UCK-ja??

Po sikur te mos i kish mbyt UCK-ja por njerzit mbrenda saj per interesa tjera ??
    Jo une e di qe kane mbytur UCK-ja dhe ua kane bere mire.
    Madje po te ekzistonte mundesia i kisha vrare ne sheshin e Prishtines.
    "Shqiptaret e ndershem" kane qene me te zi se vete serbet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    nuk po din ma cka me than e me shkru,e cka kan nihe prej mahalles vin shkrujt ncncn po presin qe tu nejte kan mi punsu e kan mi drejtu,presin qe pre 10 vjete kan mi pas rrogat 500euro presin per nje kohe shume tshkurte te banit shtet kan me pas gjithcka,kshtu jan shumica parazit.
    ...po po , kjo qeveri ka me ja qu taxin te dera edhe me ju bo lutje hajdeni n'pun....
    - pritni pritni .....
    - per 2 vjet po dojn mu krahasu me zvicrra me gjermanija .....ncncncncnc , po t'pa cip....

Faqja 20 prej 102 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •