Close
Faqja 17 prej 102 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 1019
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    loooooooooooool. Ca thu ti re ? e ?

po ata artistet .......... aq sa ndihmojne ............ dyfish te marrin. Ta zemi kete shtepija apo si o nga kosova .......... lol shtepia 70.000 ata fitojne 140.000 min.
    A e kan ata obligim me ndertu shpija neper Kosove ?? JOOO

Kete obligim e ka qeveria , por ata se rruajn fare per popullin.

Artistat ndoshta marrin me miliona , perseri eshte qeshtje e tyre a duan apo jo te ndihmojn kurse qeveria e ka obligim .

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    A e kan ata obligim me ndertu shpija neper Kosove ?? JOOO
    o me rob shpije ....... o me rob shpije .............. por ata se bejne per qejf mo burre ate .,........... e bejne per biznis .......... per tfitu me shume para .......... ende se ke kuptu
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    o me rob shpije ....... o me rob shpije .............. por ata se bejne per qejf mo burre ate .,........... e bejne per biznis .......... per tfitu me shume para .......... ende se ke kuptu
    O un e di qe edhe per perfitime personale por se paku i ndihmojn edhe popullit , dhe artistat askend se vjedhin , ndryshe nga politikajt edhe e kan obligim edhe ato te popullit i vjedhin , perfitojne keta ndryshe nga artistet si bie ndermend per popullin .

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    O un e di qe edhe per perfitime personale por se paku i ndihmojn edhe popullit , dhe artistat askend se vjedhin , ndryshe nga politikajt edhe e kan obligim edhe ato te popullit i vjedhin , perfitojne keta ndryshe nga artistet si bie ndermend per popullin .
    si re nuk vjedhin ? lol!

meqe morra dhe me pare shembull ......... ate shtepine .......... aty eshte dite 1 vit me pare se kush do fitoj ate dreq loje ........ por kane fut 10-12 apo sa kane qene ...... ne mes tyre dhe nga Shqiperia e maqedonia ......... per arsye se "shqiptaret dergojne sms per tfitu ai i Shqiperise, maqedonet dergojne sms per tfitu ai i maqedonise" e kshu me rradhe .......... nersa kane fut edhe ca persona shume famoz kosovare ......... ku kosovaret do votonin kot me kot. per idolin e tyre.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    si re nuk vjedhin ? lol!

meqe morra dhe me pare shembull ......... ate shtepine .......... aty eshte dite 1 vit me pare se kush do fitoj ate dreq loje ........ por kane fut 10-12 apo sa kane qene ...... ne mes tyre dhe nga Shqiperia e maqedonia ......... per arsye se "shqiptaret dergojne sms per tfitu ai i Shqiperise, maqedonet dergojne sms per tfitu ai i maqedonise" e kshu me rradhe .......... nersa kane fut edhe ca persona shume famoz kosovare ......... ku kosovaret do votonin kot me kot. per idolin e tyre.
    Te kan shti mua apo ty me zor me votu ?? Jo

A kan mujt mi mar paret fituesi sikur shpija e Kosoves ( Jo VIP shpija) ?? Po shum leht , por se kan bo , ndoshta edhe 5 fish kan fitu me shum por se paku kan ndertu 1 shpi , po politikajt ??

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Ky konflik qe është riaktivizuar tash me vetëm nje fjali të cituar nga Limaj

,,edhe ministrit tjera nuk kan punuar më ndryshe ,,

Gjithmon ka ekzistuar nje konflik I brendshem mes këtyre dy figuarave mirpo ne opinjon nuk është vërejtur , ose është vrejtur shumë pak.
    Kjo është vërjtur vetem me daten 30 nëntor 2005 kur Limaj kishte ardhur përkohsisht ne Kosove .

Me 30.11.2005 ishte aktivizuar se ne sa pjes me e ndra ,, FONDIN LIMAJ ,, I cili ishte nje fond I themeluar për tri destinacione .

- pagesa avokatve ne Hag
    - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove
    - ndarja e fondit qka kishte mbetyr qe ishin miljona.

Tash si duket do te kete telashe te mëdha Thaqi se do te përballet me thyerje te mëdha brenda partis dhe do ta ket veshtir qe ti mbroj tri figura me kyqe te PDK
    1.Azem Sylen
    2.Xhavit Halitin
    3.Fatmri Limajn

Me te tret do te ket telashe te theksuara brenda pak ditesh kur dihet se Limaj do te jete personi I cili pas ngritjes se akuzeave per vjedhej do te perballet edhe me krime lufte siq jan edhe keta dy te tjeret qe do te perballen me krim te organizuar

Limaj do te shkoj kesaj radhe po jo vet po duket pa shefin e tij po bazohem ne qendrimin e tij ne intervisten e fundit para medjeve dhe qendrimi I tij ndaj thaqit
    maj ymyd ti ne ko-qe te dashit e mos blej mish keshtu thon kah ne
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Te kan shti mua apo ty me zor me votu ?? Jo

A kan mujt mi mar paret fituesi sikur shpija e Kosoves ( Jo VIP shpija) ?? Po shum leht , por se kan bo , ndoshta edhe 5 fish kan fitu me shum por se paku kan ndertu 1 shpi , po politikajt ??
    o me rob shpije me mbyte fare ,.......... me hape barkun

shif re burre ......... po ca vip-i ....... qe merr mijra ne muaj ........ futet ne nje shtepi per ta pa e gjithe bota ........ per tfitu ca para ? do i ulej vlera shume atij/asaj ............ por jane fut kinse per tnimu noj tvarfer dhe per vete kane fitu me shume se vete sa punojne per 6 muaj

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    o me rob shpije me mbyte fare ,.......... me hape barkun

shif re burre ......... po ca vip-i ....... qe merr mijra ne muaj ........ futet ne nje shtepi per ta pa e gjithe bota ........ per tfitu ca para ? do i ulej vlera shume atij/asaj ............ por jane fut kinse per tnimu noj tvarfer dhe per vete kane fitu me shume se vete sa punojne per 6 muaj
    Ti sje tu kuptu cka jam tu than un

Or cun spo thom qe nuk fitojne pare artistat por obligim nuk e kan me ndertu shpija te varferve se per kete eshte qeveria kupton ??

Por duhet me ja dit per flm atyre qe mundohen se paku me ndryshu jeten e disa familjeve .

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Cka je bre tu fol oo Fisnik ??

Keta te mire ??

Limaj i jep Mercedes per ditlindje djalit te vet , kurse sa familja eshte pa shpi , pa buk ??

Duhet qe artistat permes aktiviteteve te ndertojne shtepija e jo ata qe e kan per detyre . Kete se ka bo as shkau , se e bojne shqiptaret e tu te mire
    Mjaft ka ber Limaj,shiko rruget njeher..se kan qen katastrof e si jan tash?

edhe nuk ka bere pale naj gje te madhe qe i paska dhuru ni mercedes djalit per ditelindje...ket mund ta bej edhe babai yt xhamia,edhe secili prind

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Cka je bre tu fol oo Fisnik ??

Keta te mire ??

Limaj i jep Mercedes per ditlindje djalit te vet , kurse sa familja eshte pa shpi , pa buk ??

Duhet qe artistat permes aktiviteteve te ndertojne shtepija e jo ata qe e kan per detyre . Kete se ka bo as shkau , se e bojne shqiptaret e tu te mire
    Hej une nuk i dhash komplimente as thaqit e as limajt, mirpo thash qe me te mire se serbet dhe shqiptart e ndershem (spiunat e serbis)jan.

Nuk i ka hije nje shqiptari me bisht ti del ne krah serbit dhe ta akuzoj vllaun e vet per keto gjana si kjo : - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove

Kete nuk e ka thene as Jeremiqi e Tadiqi e leje nje shqiptar me bisht si ky hapesi i temes.

Per keto shpifje pak eshte plumbi.

E di qe jan Hajna apo Vjedhsa cdo politikan qe i shkon zhagazi krevata dhe per mua jan i njejti m*ut te gjithe, mirpo kur eshte fjala per me mbrojt vllaun tend kundrejt serbit, si ajo shpifja me lart qe kinse paska existu nje fond per mi likuidu Spiunat e serbis, definivisht eshte skandal. Jo qe me jan dhmbsur ata spiuna qe jan vrar se po te pytesha une, do organizoja per cdo pervjetur urinimin e varreve te tyre, mirpo nuk duhet te fliten ato gjera pa pasur fakte .
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 02-05-2010 më 16:00
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 17 prej 102 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •