Close
Faqja 10 prej 102 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O fatlum sa i perket luftëse e perkrahi Ramushin, per politik dy lidhje nuk i ka.
    Hajde najhere kur te kish kohë në Prishtinë edhe ta tregoj unë shtëpinë e Ramushit, Limaj nuk ka asi shpie, interesant Ramushi kish pas mbjell pare para lufte me rasat të markave (DM) e tash ju kan bi euro (€)
    Ti Gimshe, së pari duhet ta ndërrosh nickun, sepse ky nuk thotë asgjë. Pastaj,
    edhe fjalën "All-llah" që e ke ngjitë nën nick hiqe menjëherë, sepse ti nuk
    i Beson Zotit dhe as që dinë ç'është Zoti. Tërë ajo që ti poston këtu është propagandë shumë e dobët që ti e bën në llogari të ithtarëve tu politikë. Ta them me plotë bindje se je i formuar shtrembët, dhe nuk ke kurrëfarë koncepti intelektual, as fetar dhe as qytetar.
    Vetëm ia fut kot komenteve që i ke në shumicën e rasteve pa mbulesë. Ti fyen dhe përdorë fjalorë të ndytë kundër mendimit tjetër, sepse shihet qartë se të mungon edukata elementare. Edhe njëherë në privat të kam pas këshilluar të mos shajsh njerëzit këtu në forum. Ngase, ashtu siç tha edhe Fattlumi, secili e jep mendimin e vetë këtu, dhe këtë të drejt ti nuk mund t'ia ndalosh askujt. Pikë.
    Për rastin Limaj po shihet se mbron korrupsionin dhe të korruptuarit, ndaj ke kujdes për të ardhmen tëndë. Dhe, mos përrallis kundër faktorëve ndërkombëtar që sot janë në mbrojtje të ligjit dhe drejtësisë në Kosovë, të cilët ose kanë për ta bërë Kosovën shtet ligjor dhe demokratik, ose kuptoje mirë ti dhe gjithë bashkëmendimtarët tu, se nuk do të ketë më Kosovë, pikërisht për shkak se në qeverinë e saj ka shumë Fatmir Limaj, Adem Grabovca, etj, etj.
    Merru me tema më të lehta, se do të na kursesh neve, por edhe vetën tëndë. Kaq.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    i vetmi minister qe ka punu esht fatmir limaj dhe mos u habiteni kur te del i pa fajshem
    Sa del nana jeme/jotja e virgjer aq ka me dal Fatmir Limaj i pafajshem se kësaj pune nuk i ka hyr Mustafa por Hansi e Hansin Hashimi sun e kërcenon se po ma qite Fatmirin në burg ka me të vra SHIK-u
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Autor:
    Jeton Mikullovci (KohaNET)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    E di edhe planin e shtepise se Ramushit e jo vetem nga jashte.Edhe poashtu e di se disa funksionar dhe qeveritar tane nuk i kane investuar parate e tyre ne shtepija e banesa mirepo i kane me miliona neper bankat jashte Kosoves,ne ato banka ku nuk ka kontroll te prejardhjes,si p.sh. ne Qipro ose ne disa vende tjera.
    Qdokush qe pretendohet se ka bere korrupsion duhet te denohet,sepse nese denohet ai eshte nje person,e jo nje popull i Kosoves.
    Kosova dhe populli i saj nuk duhet dhe sdo te mbeten peng i asnje ministri,qofte ai Limaj ose dikush tjeter kushdoqofte edhe nese eshte ndonje qeveri tjeter.
    Duhet te mesohemi njehere ne jeten tone se pushtetaret jane ne pozita per te punuar per popull e jo populli te punoj per ta.
    Edhe ne nje kohe te ardhme kur ketu sdo te kete EULEX,Kosova duhet te jete e afte ne te gjitha aspektet per te qeverisur dhe per te vene drejtesine ne vend.Nese jo atehere e bajshim me shendet protektoratin edhe per 100 vjet,sepse siq shihet nuk kemi guxim,kurajo dhe nuk jemi te afte.
    Ka kaluar koha e patriotizmave,ka kaluar koha e qifteliave neper oda duke pire e ngrene mish e duke shtene me arme.Eshte shekulli i 21.
    Populli do dinjitet qe kete dinjitet sguxon asnje person qofte minister ose kryetar e kryeminister t`ia neperkemb.
    Nese ka pasur nje pushke dikush dhe ka shkrepur ndonje plumb kunder shkaut,dhe sot eshte gjalle atehere qdo te themi per ata qe jane shuar me familje edhe nuk i permend askush.Ska me patriotizem fals.Duhet ndershmeri dhe transparence perndryshe te pret burgu i Dubraves.
    O Fattlum,
    të pastë përgjithmonë nëna yte që të ka lindur!
    Zoti të ruajtë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    kjo nuk eshte asgje ne krahasim me ate qe ndodhi disa dit me par kur pushteti i kosoves nuk lejoj qe qe te varroset i qet atdhetari ali aliu por ai nderyhri me dhun dhe arrestoj disa pjesmarrs , kjo nuk ka ndodh as ne kohen e serbis ata nuk na arrestojshin sepaku ne varreza

http://www.youtube.com/watch?v=AFrsU...layer_embedded

*** Ju shpirtra gogolianë (të pamëshirshëm dhe të pangopshëm me të këqiat e juaja të pambarim), të paktën, në rastet mortore, na lini të qetë, që patritotët dhe heronjtë tanë të kombit dhe të atdheut shqiptar, t’i varrosim në paqe dhe në mënyrë dinjitoze, ashtu si e meritojnë, ashtu si do zakoni dhe tradita shqiptare! Ndryshe, do iu mallkojë Zoti, historia, Populli shqiptar dhe Kosova-Shqipëria Etnike!

*** Ata që e rrahin, e torturojnë, e arrestojnë, e burgosin, e gjykojnë, e dënojnë dhe e vrasin popullin e vet, ata nuk janë përfaqësues legjitimë të popullit, as të Kosovës, por janë armiq të tyre. Ndryshe, nuk do ta rrihnin, as nuk do ta linin popullin e vet, që të bëjë vetëvrasje nga uria dhe nga problemet e shumta sociale ekonomike dhe jetësore, si dhe të shpërngulen me qindra, me mijëra dhe me miliona në dhena të huaja.
    O zoteri po ku jeton ti,a din q'ka esht ligji?,apo je Bari delesh,e tash na sjell filozofin e "spikatur" te kopes sate ketu ne forum.
    Nato (Shba dhe Eu)na nxoren nga skllaverija, Dhe tani per ta quar punen e tyre gjer ne fund duhet qe shum nga banoret e ketyre trevave ti kultivoin ne njerz,(mos harro qe nuk je ne islmabad po je ne Europ) ku rrespektohen rregullat njerzore.
    Ty nuk ta kap dija e jote se sa mundi sa gjaku sa sakrifica, sa her dhe vet me shoket e mi kemi dal me sa e sa her para botes se perparuar me kerkesen NATO KU JE eja na shpeto,e tani ti nga fundi i humneres korigjon rendet Europjane.
    Ligji esht mbi gjith,aty ndahet drejtesija dhe krimi (ndeshkimi),gjdo njeri i drejt nuk ka pse ti frigohrt drejtesis,po qe i ike drejtesis ligji nuk te pyt ku do te arestoi.ai e ka te drejten ne gjdo vend ne gjdo mes te arestoi.
    Tung nje her, kujdes pak e merru tjeter her me realitetin.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    E di edhe planin e shtepise se Ramushit e jo vetem nga jashte.Edhe poashtu e di se disa funksionar dhe qeveritar tane nuk i kane investuar parate e tyre ne shtepija e banesa mirepo i kane me miliona neper bankat jashte Kosoves,ne ato banka ku nuk ka kontroll te prejardhjes,si p.sh. ne Qipro ose ne disa vende tjera.
    Qdokush qe pretendohet se ka bere korrupsion duhet te denohet,sepse nese denohet ai eshte nje person,e jo nje popull i Kosoves.
    Kosova dhe populli i saj nuk duhet dhe sdo te mbeten peng i asnje ministri,qofte ai Limaj ose dikush tjeter kushdoqofte edhe nese eshte ndonje qeveri tjeter.
    Duhet te mesohemi njehere ne jeten tone se pushtetaret jane ne pozita per te punuar per popull e jo populli te punoj per ta.
    Edhe ne nje kohe te ardhme kur ketu sdo te kete EULEX,Kosova duhet te jete e afte ne te gjitha aspektet per te qeverisur dhe per te vene drejtesine ne vend.Nese jo atehere e bajshim me shendet protektoratin edhe per 100 vjet,sepse siq shihet nuk kemi guxim,kurajo dhe nuk jemi te afte.
    Ka kaluar koha e patriotizmave,ka kaluar koha e qifteliave neper oda duke pire e ngrene mish e duke shtene me arme.Eshte shekulli i 21.
    Populli do dinjitet qe kete dinjitet sguxon asnje person qofte minister ose kryetar e kryeminister t`ia neperkemb.
    Nese ka pasur nje pushke dikush dhe ka shkrepur ndonje plumb kunder shkaut,dhe sot eshte gjalle atehere qdo te themi per ata qe jane shuar me familje edhe nuk i permend askush.Ska me patriotizem fals.Duhet ndershmeri dhe transparence perndryshe te pret burgu i Dubraves.
    As qe ju ke pergjigj postimit tem bile, krejt tjeter temë ke rrok
    nuk osht puna te patriotizmi, po o burr shkurt nese ta rrok pak qoft edhe nese e ki rrjetin me shpejtsi te vogel, nuk duhet me burgos ajo polici e cila vet para disa ditesh u nxun me krime shkurt edhe pikë i kem policin ton i kemi ushtrinë ton edhe u kry, Eulexi me ma arrestu Albin Kurtin apo Fatmir Limen, o ja pshurrsha me Kermabo e me qka ka.
    Po pikërisht që është shekulli 21 duhet me kan njeriu i lirë me mujt me udhëheq shtetin vet e jo me na majt kta Eulexi (ngom Eulexin edhe Serbinë nuk di me i dallu), Qyky Euleksi qe ti po i duartroket, nuk po te len ty me shku në Veri a nive, se nuk osht puna as te Thaçi e as te Ramushi cili të dojnë le të jenë në pushtet kta skan met lan me shku qatje nalt.
    E ktyne me jau marr ne dor tash a?
    Pash Zotin mos um repliko se pom hyp tensioni aman!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Rugova Lexo Postimin
    Ti Gimshe, së pari duhet ta ndërrosh nickun, sepse ky nuk thotë asgjë. Pastaj,
    edhe fjalën "All-llah" që e ke ngjitë nën nick hiqe menjëherë, sepse ti nuk
    i Beson Zotit dhe as që dinë ç'është Zoti. Tërë ajo që ti poston këtu është propagandë shumë e dobët që ti e bën në llogari të ithtarëve tu politikë. Ta them me plotë bindje se je i formuar shtrembët, dhe nuk ke kurrëfarë koncepti intelektual, as fetar dhe as qytetar.
    Vetëm ia fut kot komenteve që i ke në shumicën e rasteve pa mbulesë. Ti fyen dhe përdorë fjalorë të ndytë kundër mendimit tjetër, sepse shihet qartë se të mungon edukata elementare. Edhe njëherë në privat të kam pas këshilluar të mos shajsh njerëzit këtu në forum. Ngase, ashtu siç tha edhe Fattlumi, secili e jep mendimin e vetë këtu, dhe këtë të drejt ti nuk mund t'ia ndalosh askujt. Pikë.
    Për rastin Limaj po shihet se mbron korrupsionin dhe të korruptuarit, ndaj ke kujdes për të ardhmen tëndë. Dhe, mos përrallis kundër faktorëve ndërkombëtar që sot janë në mbrojtje të ligjit dhe drejtësisë në Kosovë, të cilët ose kanë për ta bërë Kosovën shtet ligjor dhe demokratik, ose kuptoje mirë ti dhe gjithë bashkëmendimtarët tu, se nuk do të ketë më Kosovë, pikërisht për shkak se në qeverinë e saj ka shumë Fatmir Limaj, Adem Grabovca, etj, etj.
    Merru me tema më të lehta, se do të na kursesh neve, por edhe vetën tëndë. Kaq.
    Çfarë filmi paske pa sonte bre bac, nuk e ofendova Fatlumin, e as nuk e shava kerkon në postimin tem lexoje pak ma mirë.
    Po mu pom doket qe nuk te paska dhimt ty aty, ma shum pot dhem qe e kom kritiku Eulexin, ndegjom ti pom këshillon me hjek foton teme ok, hiqe ti emrin ton, pastaj e hjeki une foton
    Eulexi osht pjellë e Serbisë edhe e Ban Ki MAJMUNIT që është kinez (a qka osht) e Kina nuk na njeh neve si shtet per 700 vjet, bile bile osht krah i Serbisë, o burr ngom qka pot thom se koke si me kan 17 vjeç, Mitrovicen e ke huuuuuuup qita dije edhe kush te thot jo dije qe tka rrejt qishtu qysh jon punt po! prandaj pa forcë pa hy SHPK-ja në Mitrovicë e ushtria me rujt kufinin ti nuk je Sovran shkurt ti ndash thuj vetit shtet ndash qka dush thuj po beli valla sje, une pot thom se sovranitet nuk ka Kosova edhe jo pse pala kosovare nuk po don me pas se Rrustem Mustafa boll mir tha pa dhunë nuk qitet ligji ne vend, se ka njerz qe jon kunder ligjit (si ata ne Mitrovicë), e more njerëz a e dini more qka na ka ba Serbia neve ncncncncnc e na 20 shkije ne Mitrovicë na rrinë (krahë e kan Eulexin) e i durojna, po a qaj Rahmetlia yt a burr i mir ke a? pse nuk e shliroj Mitrovicën haaaa fol!
    O pasha All-llahun skeni faj ju po une qe hi ne kesi tema, e vnoni shej keni me pa Fatmir Limaj i pafajshem ka mu shpall se nuk tu denu ty ni pjestar i UÇK-së që ishte i gatshem me marr plum, e me u tarahen milloradat qe skan lan gja te zez pa ba, e Euleksi mu gjet neper Gjilan e neper hamam me drogë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    Po me vjen keq prej atyre qe po kan qef me arrestu dhe me shkarku Fatmirin, kan mu deshpru keq. Se nuk shkarkohet dhe arrestohet nje minister i suksesshem prej fjaleve te atyre qe sja dojn te miren Kosoves.
    I paske keq kuptuar shkrimet e shokeve tu ne forum!,Ketu nuk asht pun QEFI ketu asht pun halli zoteri,shiqoje pak jeten ne Kosov, varferin,rinin ne udh-kryq pa kushte minimale per ta ndertuar jeten,pleqet dhe plakat ne ndihma cociale, e qe un nuk mund ta paramendoi se si e kaloin ata moshen e tyre te thyer te pleqeris,Pastaj familjet e deshmorve qe ata kan boll te ngarkuar qe ju rendon ne gjdo hap te jetes humbja e me te dashurve te tyre,atyre ju shtohet dhe nje plag kur shofin jetimet qe lodroin para durve te tyre te zbrazta.
    Nuk njoh njeri qe nuk deshiron ta nderton shtepin e ti,pra ta ben me te bukuren apo si nje pallat mbreteror,pra te gjith me shum andje e presim gjdo ndertim te gjdo rruge gjdo pallati gjdo lagje gjdo kendi ne shtepin ton ne kosoven ton,Por asht fjala mos te vjedhet pasurija e popullit e te varferve nga disa udheheqesa qe nuk i sherbejn popullit te tyre.
    Sikurse te ishim ne te vertet te sinqert dhe me nje mendje te ndritur ndaj atdheut dhe njeri tjetrit sot ishim zot shtepije ne shtepin ton.Por kur shumica nga kta pashalaret tan ne pushtet qe i ka zbehur hija e te bemeve te veta,nuk kan fuqi te pakten as nje fjal ta mbroin vendin e as shokun e tyre,e kjo len te kuptoim qe te jesh i fort trim se pari duhet te jesh i drejt i pastert.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Autor:
    Jeton Mikullovci (KohaNET)
    Po hyre me thell zen peshqi me te medhenj...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    dikush thumbit e dikush patkoit veq nje di me ua then edhe ju kundershtarve te krimit korrupsionit edhe ju ithtarve te krimit e korrupsionit mbane mend mire!!

fatmir limaj do te arrestohet dhe jam i sigurte % e keto qejfet qe ja bani vetit jane pune inatesh, jane qeshtje intresi personal keto as nuk ia rrisin akuzat as nuk ia mungojn fatmir Limajt!!

se ai eshte baba i korrupsionit kjo nuk don spjegim dosja qe iu ka derzuar mr PITER FAITH nga sherbimi gjerman i intelegjences eshte pune e kryer dhe aty jane 200 faqe vetem per korrupsionin e fatmir limajt e shokve te tij!!

ate dosje e kane nisur gjermanet qysh athere kur policija e hashimit dhe fatmjerit i akuzoi per terrorizem nese juve u kujtohet!!

pat dal kadri arifi e emin beqiri si kinse e zum leprin e gjermanet veq keshen se sa klloshar jane keta zogjet e qyqyes po mendojn se sherbimi gjerman i intelegjences ben akte terroriste si shiku keshtu pate pershperitur asokohe zyrtar te sherbimit intelegjent gjerman ne veshin e chanselares merkel!!

dhe ajo shfaqje mediale spektakulare e hashim kadri azem e fatmir limajt do tu kushton edhe ma shume ne vitet e ardhme se ato akuza jo veq qe ishin falso por akti i shikut kunder agjentve gjerman ishte hakmarres dhe tejet kriminal!!

nuk mund ti behet nje shteti mik nje kurth e till se ai separi veq ndihma i jep kosoves 300 milijon ne vit dhe dy eshte shteti jone mik i cili pas amerikes i ka dhen nje kontribut te madh per qlirimin e kosoves!!

pra ju them me plot bindje se kosova me kete klase te korruptuar kriminale eshte me larg europes se zanzibari europianet nuk do ta parnojn ksoven me te klase politike afer bashkimit europian mbane kete mend mire !!

Faqja 10 prej 102 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •