Ok ta zëmë që Fatmir Limaj koka i korruptuar (edhe pse 100% nuk osht), ky u korruptu prej milionave se ska mujt me ju rezistu.
Po çka mendoni ju (kundershtarët) që punoni për Beogradin pa asnjë cent

Besom i lexova prej djehit postimet edhe u luta Llapi mos me postu sepse edhe unë edhe ai edhe krejt Kosova e dimë se kjo osht veç fore e ketyre EULEX-it (se kta rrojt ne Serbi i kan) e qishtu me Albin Kurtin, qishtu me Fatmir Limajn, po nuk e kanë gjatë as keta, kujtojeni Hans Hakerupin kur ja ndali mikrofonin Hashim Thaçit dhe Fatmir Limajt si përfundoi ai?!
E lus Llapin (ngase unë me nuk besoj qe do te postoj në këtë temë idioteske) që të mos postoj, gjithashtu edhe kruja78 mos ta ulin veten ne kategorin e tyre thjeshtë per me pa ftyren e tyne pyetni se çka do të thojnë nëse shpallet i pafajshem?!
Keta janë mesu me fol palidhje, arrestimi të Limajt ju ka gëzu vetëm Serbia dhe pro-Serbet tjeter kush kerkush, besomni qe e pranueshme do te ishte sikur ta arrestonin SHPK-ja mirpo po e arreston EULEX-i o popull po vjen ni bir i shkines, e po na i arreston djemt tanë (të mirë apo të këqij) sikur ishte edhe rasti me Albin Kurtin, 100% po ju tregoj krejt qa jan kan me PDK-në por edhe me partitë tjera kanë nenshkru në peticion, pse a thu? na nuk i japim pergjegjsi EULEX-it dhe nuk e njoh personalisht dhifsha EULEX-i e Ban Ki Majmunin, me ardh prej skajit te dunjas, me mi arrestu figurat e mia Albin Kurtin, e Fatmir Limen, apo mu qu Demaçin mu mundu me degradu, pse spo japin keta pergjegjesi para popullit shqiptar per kontrabanden me drogë.
O ju injoranta të cilët nuk ja keni haberin për komb e atdhe, një institucion që bënë krime e kontrabanda me drogë (siç është EULEX-i) mos prit me ti nxan hajnat e kriminelet, po ruju se kta jan kriminela e keta njeriun e mir e ngucin sikur hajni, ai hajnin nuk e vjedh, por ata qe punon me djers.
Me kan EULEX-i tamon ne kry e kish bastis shtepinë e Ramushit qe krejt Prishtina po tutet mos po rrxohet pahiri (prej naj termeti) e na nxen krejtve perfundi qaq e madhe qe osht, prap kam respekt per Ramushin per hir të luftës që ka bërë dhe edhe nëse do të arrestohej nuk dua që të arrestohet nga EULEX-i por nga SHPK-ja kush hamamin tem osht EULEX-i me ardh me u ba zot ne shtepinë tem?!
P.S Kur të shpallet Limaj i pafajshem mos hupni si shurra e pules
Krijoni Kontakt