Close
Faqja 99 prej 102 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Kush thot se ka be krime ai nuk esht as njeri.
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    UÇK-ja ka zhvilluar luftë të drejtë e të pastër për liri dhe pavarësi, ka zhvilluar luftë duke respektuar të gjitha normat dhe standardet ndërkombëtare, të konventave ndërkombëtare.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Thaçi: UÇK-ja s'ka bërë krime lufte

Nga Express më 24 mars 2011 në ora 14:06

Një javë pas lëshimit të fletë-arrestit të EULEX-i ndaj deputetit Fatmir Limaj, kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi është deklaruar për këtë rast, duke thënë se UÇK-ja nuk ka bërë krime, ndërsa ka porositur që të respektohet Kushtetuta.

“Qëndrimi i Qeverisë ka qenë shumë i qartë, edhe më herët, edhe sot dhe do të jetë përgjithmonë dhe qëndrim i politikës kosovare. UÇK-ja ka zhvilluar luftë të drejtë e të pastër për liri dhe pavarësi, ka zhvilluar luftë duke respektuar të gjitha normat dhe standardet ndërkombëtare, të konventave ndërkombëtare”, ka thënë kryeministri Thaçi në një intervistë për Radion Evropa e Lirë.

Ai ka thënë se akuzat ndaj njerëzve të UÇK-së, kanë qenë edhe më herët, dhe janë edhe sot të padrejta.

“UÇK-ja nuk ka bërë krime në asnjë rrethanë. Edhe në rastin konkret, që ju pyesni, qëndrimi i Qeverisë ka qenë shumë i qartë; të gjithë deputetët, e në këtë rast edhe z Limaj, kanë imunitet. Ky është konstatim i yni dhe i EULEX-it dhe duhet të respektohet Kushtetuta dhe ligjet e Kosovës”, ka thënë Thaçi për Radion Evropa e Lirë.

Shumë zyrtarë kosovarë, përfshirë edhe kryetarin e Kuvendit, Jakup Krasniqi, kanë thënë se EULEX-i ka bërë shkelje ligjore duke lëshuar fletë-arrest për krime lufte ndaj Limajt, të cilin e mbron imuniteti i deputetit. /rel/
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une nuk kam ndegju qe dikush te kete then se uqk-ja ka ber krime,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Pjestaret e UÇK-se edhe nga dy her po hetohen nga "drejtesia" nen dyshimin e deshmitarve x e y.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une nuk kam ndegju qe dikush te kete then se uqk-ja ka ber krime,
    Prej shqiptarve nuk ka qe kan thane, por prej serbis po , prej shqiptarve "te ndershem" po, dyshime prej disa nderkomtarve etj.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,444
    Postimet në Bllog
    22
    Gjykatat ne Kosove nuk do te hetojne "UCK-ne" por do te hetojne shtetasit e Kosoves qe kane marre pjese ne UCK. Pra ligji nuk vepron ndaj nje organizate si UCK, ligji vepron ndaj shtetasve qe kane marre pjese ne UCK. Dhe jo ndaj te gjithe shtetasve, por ndaj atyre shtetasve qe jane nen akuze pasi kane dale deshmitare qe kane deshmuar se kane marre udhra qe ti kryejne krimet per te cilat akuzohen.

Nese kryeministri Thaci beson se komandantet e UCK dhe luftetaret e UCK nuk kane bere krime, shume bukur, atehere ai nuk ka perse i trembet hetimeve te gjykatave. Gjykatat do te provojne me fakte nese ka patur krime apo jo, dhe kush i ka dhene ato urdhra e kush i ka ekzekutuar ato.

Eshte budallallek te insistosh kunder hetimeve dhe te mbrosh te gjithe te akuzuarit. Nese ka patur kriminele ne rradhet e UCK, vete luftetaret e UCK-se duhet te jene te paret qe te kerkojne qe keta te denohen me ligj, pasi keta kriminele prishin imazhin e UCK-se dhe vete sakrificen e tyre.

Prandaj lerini drejtesise te beje punen e saj, e ne fund te ketij procesi, ne fund te gjyqit, do te mesojme nese ka patur krime apo jo ne rradhet e luftetareve te UCK-se. Dhe nese ka patur, ligji do tu japi denimin qe meritojne.

Albo

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk mund te jene kriminele ata qe mbrojne pragun e shtepise se tyre, se nuk shkuam ne ne Serbi te vrasim, por erdhen ata ne Kosove. Secili qe niset ne nje vend te huaj ti vrase njerezit apo ke te gjeje, pleq, gra, burra, femije te gjithe civile duhet te trajtohet si krimineli me i madh i mundshem dhe te denohet si i tille, si dhe ata qe dalin ne ndihme te tyre.

UCK-ja nuk shkoi ne Serbi te vret, por vrau ata qe erdhen te vrasin civile ne Kosove me tere armatimin e ish-Jugosllavise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-03-2011 më 17:36

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Prej shqiptarve nuk ka qe kan thane, por prej serbis po , prej shqiptarve "te ndershem" po, dyshime prej disa nderkomtarve etj.
    Qy prej serbis,pse a ke prit prej serbis diqka me mira,po serbia punon jarani jem,e jo si ne nuk ja kemi haberin politikes,te pakten eshte dasht te mesohemi pak politik nga serbia sepse kemi jetu me ta shume,por nuk na ka interesu,sot jan ardh edhe qobanet dhe po merren me politik,leht e ka serbia me qoban.
    Mos u merrni me shqiptar te ndershem e te pa ndershem,nese je i zoti askush nuk ka qka te bej,mos ja bej sikur dikur kur thojshin armiku i mbrendshem e i jashtem ka kalu koha,sot duhet me pas **** mu merr me politik,pergjithken nuk eshte politika,shqiptaret kan mendu qe mjafton mu ban i pasur ,me vjedh kjo eshte zotesi per ta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Keshtu na behet kur e injorojme vetveten. Kur te tjereve u japim me shume rendesi se sa vetvetes.

Faqja 99 prej 102 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •