Close
Faqja 56 prej 102 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    eu te baft mire ty ne mengjes me gjith miq e shok tu dajok bre
    haaaaaaaaaaaa

Pse more lajmerohesh ti gjith sikur quranit kur i fishllojne? Le bre pash zotin se je bo i padurushem.

Kisha ni pytje per Llapin: A je homoseksual se vetem homoseksualat jane fanatik ndaj partnerit,edhe ty t'paskan iq prej antarit t'thjesht dej te kryetari i PyDyKy-s ta paskan bo bothen batare.hahhaahahah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Edhe une do ti kontriboj ketije fondi me nje kofe m...
    po ja shtoi edhe un ni kofe det i bohen 2 kofe m...

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    nese vertet ka vjedh fatmir lima le ti hargjoj vet ato para ne avokat qe do ta mbrojn, as qeveria e as kush tjeter nuk ka te drejt te kerkoj para nga populli per te mbrojt ata qe kan keqperdor djersen e popullit.nese eshte i paster limen do te mund ta mbroj qdo avokat shqiptar per pak para, e ka prej tyre qe do ta mbrojn pa para.korrupcioni ne kosove per qdo dite e me teper po duket te te gjithe ata qe sado pak kan diqka ne dore apo punojn ne pune shtetrore qe nga tenderat e deri te policet qe patrullojn rrugeve.

Ne vend qe Qeveria Kukull e EULEX-UNMIK made in Serbia te mbledhe fonde per ruajtjen e pjeses Veriore te Mitrovices, ata mbledhin fonde per gjera te Kota. Nese zoteri Fatmir Limaj eshte i pafajshem atehere ka drejtesi qe te meret me kete qeshtje. Por kesaj Qeverie aspak fare nuk i intereson Kosova dhe pjese veriore e Mitrovices e as populli, por i intereson sa ma shume te pasunohen.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    po ja shtoi edhe un ni kofe det i bohen 2 kofe m...
    Une shok me ni torte tali muj mi kontribu dmt M qeni se mas qatyne dy kofev i shkon si embelsir

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj si kane fytyre te formojne fond te ri dhe te kerkojne prej fukarave para.
    Lironi more trotuarete e leni muhabete o muhaxher...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Mos u merni more me at HAJN , se nuk e meriton aj te jetoj nder shqiptar aj ASHKALI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Pyetjet pa lidhje.
    Pse?
    Në qofte se dikush donë te ndihmon ,ndihmon.
    Ai që s`ka, nuk ndihmon.
    Ai që nuk donë të ndihmon ,nuk ndihmon.
    Dhe dikush sikurse ti angazhohet kundër ndihmës,arsyet i din ti dhe Lima s`pret ndihme nga ti.
    Lima siç duket ka kërkuar ndihme dhe ndihme do të merr ,do të merr nga ata që duan ta ndihmojnë.
    A duhet te mbes Njeriu fajtor ,vetëm për te kursyer Lek !
    Secili vendos vet, për vetveten e tij.
    Është një Anektodë!
    Një Koprrac një herë ishte gëzuar tej mase pse nuk kishte pasur Këpucë në Këmbë.
    Sepse nëpër Rrugën që kishte ecur kishte pasur Xhama te thyera e i njëjti kishte menduar !
    Sikurse ti kishte pasur Këpucët ne Këmbë me siguri do ti shqyheshin...
    Koprraci ndihej i lumtur për atë që Këpucët te cilat nuk i kishte e që nuk iu shqyen por nuk i shikonte Këmbët e tija qe iu benë copa.
    Ti bëhu Koprrac dhe mos e mbro veten kurrë.
    E Lima benë mirë që mbron veten: Parja e bardhe është për dite te zeze thonë Shqiptarët.
    Është normale qe duhet gjet Hundëleshë që Euleshit ja bëjnë Hundët Lesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ky është një puq policor ndaj Qeverisë së Kosovë.Në asnjë vend demokratik të botës nuk ndodhë që për dyshime të një apo disa punëtorëve apo edhe ministrave të hyjn policia në ndertesën e qeveris dhe të bastisin ,me apo pa preteks,dhe njëkohësisht të marrin qka të dojnë dhe të shkojnë thuaja se ska ndodhë gjë.Unë nuk po hyj në apo jo fajsinë e punëtorëve të MTTK,as edhe të vet Ministrit Limaj ,por vet mnyra e okupimit të qeverisë nga policia "euleshit"me jep mjaft argument se ky është një puq i kulluar nga ta.Të veprohet në këtë mnyrë është një ofendim i rëndë për shtetin tonë,popullin tonë dhe qeverin tonë.Andaj vetvetiu lind pytja kush është zot shpije në këtë tokë,policia e EULEX-it apo Qeverija e Kosovës?

Faqja 56 prej 102 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •