Close
Faqja 29 prej 102 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1019
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Kur un vjedh shtepin time, pse te mos me vjedhesh edhe ti?
    Politi'kuajt' , ne kete rast qeveria nuk po mund te ngrin zerin kunder vjedhjeve nga Eulex, sepse kan frik mos Eulex u nxjerr te palarat e tyre,qe i bejne ne koordinim mes tyre...
    Flm.i nderuar per pergjigjejen shum korekte!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    te shpresoim qe eulexi eshte i vendosur dhe te i fut ne biruc te gjith ata qe kan vjedh ndjersen e popullit kush do qoft ai.
    Duke pas nje besim te plot se si shtetet demokratike luftoin korrupcionin jam i bindur qe lima ka me mbet lul qka ka me dal.
    Populli duhet te dal ne nje protest dhe te faliminderoi eulexin dhe ta perkrah,ne te kunderten do te na udheheqin barinjet qe as emrin e vet nuk din me shkru edhe pse kan ber diploma (fallco)univerzitare.
    Ju militant te py dy ky-es vetem shani por mos harroni se ai qe shan dike shan vetem vehten dhe tregon se qfar niveli te kulture ka,sepse per te sh ne internet eshte gjeja me e leht por ,mendoni vetem nje her a me mire eshte me hajna apo pa ta,nese ju jeni afer qeveris dhe lepini ndonje ashte qe jau gjuajn qeveritaret si qenit ashtin ateher lehni por nuk e kini shume larg edhe te lehurat do ti leni sepse nuk do kini per ke me te lehni.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Flm.i nderuar per pergjigjejen shum korekte!
    ata dhane dicka per Kosoven,bile shume.
    Komb idiot

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    me dhimbset Lapi, gimchoja, daja shneq se po u shkojn rrencat dhe kriminelet per lesh k....i!!

e besa namin e djerses e kane derdhe per ta duke u munduar te ua mbulojne krimet me rrena e manipulime me elozhe fallso e sllogane 'patriotike'

mos u merzitni se edhe hashimin shpejt keni me pa ndryshe!!
    mos fol kur nuk dine kurgja o dash se spo ka hije e mos u shprehe palidhje se edhe ti sje dulmi sen rugoviq(berllog) edhe juve ka me ju ardhe ren e e kqyrime kush kan.!
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Eulexi,kta vin nga djepi i terorit.Kriminel pas krimineli
    Me siguri ne "zemer" e kane Ibrahim Rogoviqin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    mos fol kur nuk dine kurgja o dash se spo ka hije e mos u shprehe palidhje se edhe ti sje dulmi sen rugoviq(berllog) edhe juve ka me ju ardhe ren e e kqyrime kush kan.!

Cka je vesh me t'zeza? A je zishem a ka met ra shum me u vesh ne te zeza hahaahaha!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    ja ka qit siguresat thaqit deri ne KOSOVA A holandezi ja ka q................ robt

dhe i tregoj qe i kam gjashte raste te njjeit nivel si te Fatmir carit

1.rasti limaj---------- e di e gjith bota
    2.rasti bllaca -------------mos vet ma mir ku i strukturuar
    3.rasti i ethem qekut -ish minister -qeverin haradinaj
    4. rasti i bujar dugollit -ish minister -qeverin haradinaj
    5. rasti i ahmet shales -minister aktual
    6.rasti i lutfi zharkut -minister aktual

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    ....gjithkunde ne bote kur te arrestohet nje kriminel (hajn,vrases,keqberes...) njerzit gezohen kurse nder ne ka edhe te tille qe merziten

fatmir limaj,kemi menduar minister
    demir limaj drejtor ne poste
    florim limaj drejtor ne polici

kriminelet e kan vendin ne burg

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Autostrada eshte nje projekt qe kosova nuk mund ta ta gelltis,dhe se ky projekt do jet totalisht projekt i deshtuar.
    Ne asnje vebd te botes nuk kan fillu se pari me super autostrada por paralelisht me ekonomin kan ndertu edhe rruget,kurse te ne per qellime korruptive dhe politike kemi fillua ta ndertoim shtepin nga kulmi e pastaj pjes tjera dhe qka eshte me e bukura e kesaj se akoma qeveria nuk din se si do ta paguaj kete autostrad qe parashifet te kushtoi deri ne nje miliard e gjysem e bugjeti i ter kosoves eshte vetem njemiliard e treqind milion evro.
    Kete autostrad me se shumeti do ta shfrytezoi serbia,kurse ne duke qen te vorfun dhe duke luftu per egzistenc rruga do te jet vetem barr per popullin qe ky borgj duhet kethy.
    Sigurisht qe rruget jan shume te favorshme per mundesin e hajnis,dhe sipas nje llogarie ne qdo 40 milion investime rrug 20% jan avullu,nese i shtoim edhe ate qe qeveria ka ndar ne vit nga 300 mil.evro paramendojeni se sa para jan zhduk.
    Ajo qka me shqeteson eshte se politiqaret kan arrit qe edhe popullin ta ndajn ne dysh,njera pjes perkrah qeverin edhe po te jete qeveri hajdute,kurse pjesa tjeter mundohet por shum zbeht te kritikoi qeverin per korrupcion,ne vend qe qeveria te kritikohet ne qdo sekon per ta pas gjithmon me dije se ky popull eshte ne gjendje te kontrolloi edhe qeverin,dhe kur qeveria kupton se populli nuk lejon qe ti futet dora ne gjep sigurisht qe qeveritaret do fillonin te punoin me nder.
    Per deri sa ka llapa e gimqa qe derdhin lot krokodili se si nje minister i korruptuar,mundohen ta mbroin veshtir qe do te kemi dit me te mira se sa keto qe i kemi sot.
    Per Ty drenicak..
    Drenicak per ty dhe ata te cilet mendojen si ti vertet edhe autostrada eshte e deshtuar sikurse edhe pavarsija e kosoves per ty dhe ata te cilet menojen si ti po,,,per ty nuk do ishin projekte te deshtuar sikur ne kry te tyre do ishte ndonje politkan serb apo edhe vete miloshi se vertet me dhimbezesh sa ti vuan per te kaluaren tende dhe politkes se juaj me vjen keq shume po kjo eshte e verteta ..
    Ti ketu ne kete forum gjithe qka shefe zi duke u ndisur qe perj mbarimit te kluftes e deri tani te fillimi i rruges se kombit duke e perfeshir edhe pavarsin e keti poplli se te kuptoj se vertet e keni shume veshtire nje pjese e juaj ti adaptohni ambijentit te ri ne kosove se kohe te gjat jeni mesuar me politken e juaj dhe miqeve te juaj ,,,,,po koha e juaj ka perfunduar me keq ardhje po ta them po ky eshte raliteti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Prokuroria do të vazhdojë hetimet ndaj Agim Veliu të LDK-së .

Institucionet fajësojnë njëra-tjetrën rreth procedurave ligjore në rastin e deputetit Veliu
    Prokuroria do të vazhdojë hetimet ndaj deputetit të LDK-së Agim Veliu. Tashmë u bë e qartë se prokuroria nuk ka pasur nevojë të kërkojë heqjen e imunitetit të deputetit në Kuvend për zhvillimin e hetimeve, sepse këtë e mundëson Kushtetuta e Republikës. ...
    Postuar: 12:59:15 / 30.10.2009
    Mungesa e rregulloreve apo ligjit për deputetët, ka bërë që të shkaktohet një konfuzion ligjor. Kjo ka nxitur edhe institucionin e Kuvendit dhe të prokurorisë që të hedhin fajin tek njëri-tjetri.

Prokuroria e qarkut në Prishtinë, më saktë prokurori Suad Kuraja, i cili ka në shqyrtim lëndën e deputetit Agim Veliu, më 28 tetor 2009, ka kërkuar një raport me shkrim nga dy policë hetues të Njësisë Regjionale të Krimeve Ekonomike në Prishtinë, të cilët janë marrë me hetimin e rastit, që të shpjegojnë rreth përmbajtjes së një takimi që ata kishin pasur me kryeparlamentarin Krasniqi me datën 22 tetor 2009, para se prokuroria të bëjë kërkesën për heqjen e imunitetit në kryesinë e Kuvendit. Prokuroria na lejoi të shohim raportin e dy policëve hetues dhe të mbajmë shënime nga ai raport.

Në raportin me shkrim që tashmë është protokolluar në Prokurorinë e Qarkut dhe që e ka pranuar prokurori Suad Kuraja, thuhet se dy policët hetues me autorizim të prokurorit kanë kërkuar një takim me kryeparlamentarin Krasniqi dhe janë takuar me të me datën 22 tetor 2009, në orën 11.00, për të kërkuar shpjegime nëse Kuvendi i Kosovës ka ndonjë rregullore të brendshme që përkufizon çështjen e imunitetit të deputetit. Sipas deklaratës me shkrim të dy policëve hetues thuhet se kryeparlamentari Krasnqi iu ka thënë atyre që Kuvendi nuk ka rregullore që përkufizon imunitetin e deputetit, ndërsa për rastin e z. Veliu, kryeparlamentari Krasniqi thuhet t’iu ketë sugjeruar dy policëve hetues se prokuroria mund t’i bëjë një kërkesë me shkrim kryesisë së Kuvendit për heqjen e imunitetit të deputetit Agim Veliu, e pastaj Kuvendi do të votonte për ose kundër.

Prokurori Suad Kuraja, pa e konsultuar mirë Kushtetutën dhe pa u menduar shumë, të nesërmen me 23 tetor 2009, e kishte bërë kërkesën me shkrim dhe e kishte dorëzuar në Kuvendin e Kosovës.

Përmbajtja e raportit me shkrim të dy policëve hetues është protokolluar në prokurori me 28 tetor 2008, një ditë pas mbajtjes së mbledhjes së kryesisë së Kuvendit, e cila e kishte hedhur poshtë, kërkesën e prokurorisë, duke thënë se nuk ka bazë ligjore që prokuroria t’i bëjë një kërkesë të tillë Kryesisë së Kuvendit.

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi e cilëson si një papërgjegjësi të prokurorisë bërjen publike të këtyre të dhënave, duke thënë se takimi i tij me policët hetues ka qenë në shërbim të hetimeve.

“Mendoj që ajo është pa përgjegjësi e prokurorisë. Ajo ka qenë pjesë vetëm në shërbim të hetuesisë. Ata kanë kërkuar mendimin tim se si t’i bëhet kësaj pune, unë i kam thënë këtë çështje e sqaron Kushtetuta dhe prokuroria duhet të veprojë konform Kushtetutës dhe iu kam thënë se unë si kryetar i parlamentit nuk kam asnjë të drejtë të kërkojë heqjen e imunitetit një deputeti pa kërkesën dhe arsyeshmërinë që duhet të vijë nga prokuroria”, tha Krasniqi.

Kryeparlamentari Krasniqi tha për Radio Kosovën (RTK) se policët hetues nuk kanë pasure asnjë dokument me shkrim që do të tregonte arsyeshmërinë e hetimit.

“Nuk e ka pasur arsyeshmërinë. E ka pasur vetëm kërkesën dhe pas asnjë arsye dhe pas asnjë dokument”, tha Krasniqi.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Jakup Krasniqi përsëriti se prokuroria është dashur ta konsultojë saktë Kushtetutën, para se të bënte kërkesë në Kryesinë e Kuvendit.

Faqja 29 prej 102 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •