Close
Faqja 28 prej 102 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga R17 Lexo Postimin
    mos jan keto akuza te lansuara nga serbija moreeeeeeeeeee

jo po doket maje hash maje hasha

se mir te kan shtie në rreth nuk te leshojn

po serbia ua ka len amanet me vra e me plaqkit kosoven ketyre
    banditve hajna!!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Shume me ren jan kah i shkojn,vetem duhet faliminderu eulexin,se po mos te ishin ketu i kishum la durt.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Shume me ren jan kah i shkojn,vetem duhet faliminderu eulexin,se po mos te ishin ketu i kishum la durt.
    ...me qka e kishe shperbly eulexin per ket pun qe po e bejn .....

- veq mos thuj jav qoj nonen se per ate e dim .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    . S'besoj qe ka hapësir me ja fut aq leht Fatmir Limes.
    EULEXI ja ban hapsiren tonve, pak si ngadal e me zor po te rij e trima jan e durojne!!! hahahahahh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    aj nanen e komunistave si brari e grepi e do sperma bastarde turkosllave,hyp se te vrava zhdryp se te vrava,me ndertu autostrad keq mos me ndertu keq,kur u hedh idea per autostrad komunistat bastardet kosovar e islamik e jugoviq thojshin veper e ide e babes ton ibrahimit eshte,tash masi e ndertojne qlirimtaret thojn eshte veper antokombetare
    Po cfar qlirimtar(clirimtar)kur kujt ti c..het vjen e i kap per veshi?!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

EULEX: Kemi fakte për miliona të keqpërdorura

Prishtinë, 7 maj - Ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të EULEX-it, Johannes van Vreeswijk, ka pranuar se është zemëruar nga komentet e kryeministrit Hashim Thaçi dhe të zyrtarëve të tjerë kosovarë për hetimet e EULEX-it ndaj asaj që ai e klasifikon si rasti Limaj. Në një intervistë për “Kohën Ditore”, të cilën kjo e ka botuar në numrin e sotshëm, ai ka garantuar zyrtarët dhe qytetarët kosovarë se EULEX-i ka fakte për këtë rast dhe se po heton edhe në gjashtë raste të tjera të korrupsionit dhe të krimit të organizuar.
    Ai u bënë thirrje të gjithë zyrtarëve në Kosovë që kanë qenë ose janë të lidhur me krimin e organizuar “që të fillojnë të djersiten”.
    Sipas tij, kryeministri dhe çdo ministër duhet të ndihen rehat, sepse EULEX-i nuk do t`u përzihet në punët e zyrave të tyre, nëse nuk ka diçka të jashtëligjshme.
    “Por kur ka shkelje ligjit, mos të mendojnë se ne do të trokasim në dyer dhe t`i pyesim se a bën të hetojmë”, ka thënë Van Vreeswijk. Ky prokuror holandez, por me mision në Kosovë, ka thënë se e ka të qartë se si do ta “pastrojë Kosovën” nga krimi i organizuar dhe garanton se krimi do të luftohet në çdo pjesë të vendit, në të gjitha nivelet.
    Sipas tij, të dyshuarit e rastit të MTPT-së, ministri Fatmir Limaj dhe shefi i Prokurimit Nexhat Krasniqi dyshohen për veprat penale: shpëlarje parash, krim i organizuar, shpërdorim i detyrës zyrtare, mashtrim në zyrë dhe ryshfet. Në total për këto vepra, sipas tij, bazuar në ligjet e Kosovës mund të dënohesh me 55 vjet burgim.
    Van Vreeswijk shpjegon se të dyshuarit që po hetohen nga EULEX-i janë të profileve të larta dhe nuk janë vetëm zyrtarë nga PDK-ja.
    “Kemi edhe të partive të tjera, nëse kjo e siguron kryeministrin se ky aksion nuk është sulm ndaj partisë së tij”, ka thënë prokurori.
    Ai i ka ftuar të gjithë që të mos mendojnë se zyrtarët e EULEX-it janë “budallenj që do të rrezikonin kredibilitetin e tyre duke ndërhyrë pa pasur argumente dhe fakte”. Johannes ua ka tërhequr vëmendjen të gjithëve se korrupsioni është krim serioz dhe se ata që po e bëjnë të jenë të sigurt se “EULEX-i do t`i ndalë”. (gjerësisht në numrin e sotshëm të “Kohës Ditore”)
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ai i ka ftuar të gjithë që të mos mendojnë se zyrtarët e EULEX-it janë “budallenj që do të rrezikonin kredibilitetin e tyre duke ndërhyrë pa pasur argumente dhe fakte”. Johannes ua ka tërhequr vëmendjen të gjithëve se korrupsioni është krim serioz dhe se ata që po e bëjnë të jenë të sigurt se “EULEX-i do t`i ndalë”.
    Po vjedhjet e EULEX-it kush do i kontrollon athua??
    Ps.Thjesht vetem bera pyetje,vetevetes!?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    keq po me vjen per fatmirin...ta kishin lane te bante rrugen nje here bre e pastaj ne te semes te shkonte..nese do e kishte lyer gishtin ne mu.t para drejtesise te dergjej..veq rrugen ta bente...se do mbetej ne te ardhmen e trojeve shqiptare kjo rruge........kam frike se po i behet ndonje sabotim kesaj rruge..ka mjaft pisa qe duan tja vene shkopinjt nen rrota kesaj rruge...e do krimba te shikut qe na kan pase merzite ne kete forum kan kohe qe kan hupe e spo na sjellin lajme te reja mbi rrugen...
    smund te kuptoj parazitat e sistemit dardan.
    harram e pacin ata qe dhane jeten per truallin shqiptar.
    kohe e keqe...

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po vjedhjet e EULEX-it kush do i kontrollon athua??
    Ps.Thjesht vetem bera pyetje,vetevetes!?
    Kur un vjedh shtepin time, pse te mos me vjedhesh edhe ti?
    Politi'kuajt' , ne kete rast qeveria nuk po mund te ngrin zerin kunder vjedhjeve nga Eulex, sepse kan frik mos Eulex u nxjerr te palarat e tyre,qe i bejne ne koordinim mes tyre...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Prishtinë, 7 maj - Ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të EULEX-it, Johannes van Vreeswijk, ka pranuar se është zemëruar nga komentet e kryeministrit Hashim Thaçi dhe të zyrtarëve të tjerë kosovarë për hetimet e EULEX-it ndaj asaj që ai e klasifikon si rasti Limaj. Në një intervistë për “Kohën Ditore”, të cilën kjo e ka botuar në numrin e sotshëm, ai ka garantuar zyrtarët dhe qytetarët kosovarë se EULEX-i ka fakte për këtë rast dhe se po heton edhe në gjashtë raste të tjera të korrupsionit dhe të krimit të organizuar.
    Ai u bënë thirrje të gjithë zyrtarëve në Kosovë që kanë qenë ose janë të lidhur me krimin e organizuar “që të fillojnë të djersiten”.
    Sipas tij, kryeministri dhe çdo ministër duhet të ndihen rehat, sepse EULEX-i nuk do t`u përzihet në punët e zyrave të tyre, nëse nuk ka diçka të jashtëligjshme.
    “Por kur ka shkelje ligjit, mos të mendojnë se ne do të trokasim në dyer dhe t`i pyesim se a bën të hetojmë”, ka thënë Van Vreeswijk. Ky prokuror holandez, por me mision në Kosovë, ka thënë se e ka të qartë se si do ta “pastrojë Kosovën” nga krimi i organizuar dhe garanton se krimi do të luftohet në çdo pjesë të vendit, në të gjitha nivelet.
    Sipas tij, të dyshuarit e rastit të MTPT-së, ministri Fatmir Limaj dhe shefi i Prokurimit Nexhat Krasniqi dyshohen për veprat penale: shpëlarje parash, krim i organizuar, shpërdorim i detyrës zyrtare, mashtrim në zyrë dhe ryshfet. Në total për këto vepra, sipas tij, bazuar në ligjet e Kosovës mund të dënohesh me 55 vjet burgim.
    Van Vreeswijk shpjegon se të dyshuarit që po hetohen nga EULEX-i janë të profileve të larta dhe nuk janë vetëm zyrtarë nga PDK-ja.
    “Kemi edhe të partive të tjera, nëse kjo e siguron kryeministrin se ky aksion nuk është sulm ndaj partisë së tij”, ka thënë prokurori.
    Ai i ka ftuar të gjithë që të mos mendojnë se zyrtarët e EULEX-it janë “budallenj që do të rrezikonin kredibilitetin e tyre duke ndërhyrë pa pasur argumente dhe fakte”. Johannes ua ka tërhequr vëmendjen të gjithëve se korrupsioni është krim serioz dhe se ata që po e bëjnë të jenë të sigurt se “EULEX-i do t`i ndalë”. (gjerësisht në numrin e sotshëm të “Kohës Ditore”)
    Ju prift e mbara!!!
    Por nje gje me vjen keq qe Eulex punon sipas standardeve te demokracis perendimore ku dhuna dhe tortura nuk aplikohet!!!!Dam per zotin!!!

Faqja 28 prej 102 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •