Close
Faqja 27 prej 102 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    aj nanen e komunistave si brari e grepi e do sperma bastarde turkosllave,hyp se te vrava zhdryp se te vrava,me ndertu autostrad keq mos me ndertu keq,kur u hedh idea per autostrad komunistat bastardet kosovar e islamik e jugoviq thojshin veper e ide e babes ton ibrahimit eshte,tash masi e ndertojne qlirimtaret thojn eshte veper antokombetare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    aj nanen e komunistave si brari e grepi e do sperma bastarde turkosllave,hyp se te vrava zhdryp se te vrava,me ndertu autostrad keq mos me ndertu keq,kur u hedh idea per autostrad komunistat bastardet kosovar e islamik e jugoviq thojshin veper e ide e babes ton ibrahimit eshte,tash masi e ndertojne qlirimtaret thojn eshte veper antokombetare

...ahhaaha...o Daja Shneq po Q*jav ropt ktyne m.u.t.a.v se m.u.t.a jan keta ...mos prit burrni prej ktyne magarve....thjesht varjav ....injoroj....

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Ligj, jo linç
    Kryeministri Thaçi, më në fund, foli për bastisjen e Ministrisë së Transportit dhe pronave të Ministrit Limaj. Tentoi të ishte i matur, por nuk ia doli plotësisht. Me mllef foli për Shefin e ICO’së dhe Kryeprokurorin e EULEX’it. Tha se bastisja ishte e panevojshme, jo profesionale dhe tendencë për linçim.

Nga Express më 06.05.2010 në ora 8:15
    Një javë pasi Policia e EULEX’it ka bastisur Ministrinë e Transportit të cilën e udhëheq Fatmir Limaj, për rastin ka folur edhe Kryeministri Hashim Thaçi.

Në një intervistë për mediat vizive në vend, kreu i Qeverisë së Kosovës ka kritikuar mënyrën se si Misioni EULEX ka intervenuar në një institucion të shtetit.

Fillimisht Thaçi ka treguar se nuk ka qenë në dijeni se një aksion i tillë do të ndodhë.

“I gjithë procesi ka ndodhur, e them me përgjegjësi të plotë edhe shtetërore edhe personale edhe kryeministrore, pa asnjë paralajmërim, as për Qeverinë, as për Kryeministrin, as për Ministrinë dhe as për asnjë institucion të Republikës së Kosovës”, ka thënë Thaçi.

Duke u arsyetuar për heshtjen njëjavore në lidhje me bastisjen në MTPT, Thaçi ka thënë se Qeveria e tij ka folur pikërisht ditën e bastisjes përmes Fatmir Limajt.

“Në këtë drejtim mendoj se vet z. Limaj ka prezantuar edhe qëndrimin e tij personal, por në të njëjtën kohë ka qenë edhe një qëndrim i Qeverisë së Republikës së Kosovës, i harmonizuar dhe i konsultuar edhe me mua personalisht, por edhe me bartës tjerë të institucioneve të Republikës së Kosovës”, ka thënë Thaçi.

Kreu i Qeverisë e ka përjashtuar si mundësi dorëheqjen e Ministrit Limaj.

“Nuk është çështje e dorëheqjes apo mos dorëheqjes. Çështja është tek respektimi i standardeve në procesin që jemi duke kaluar. Unë nuk dëshiroj ta personalizoj. Ky procesi është i depersonalizuar”, ka thënë Thaçi.

“z. Limaj do të vazhdojë ti kryej angazhimet që i ka pasur…”, ka shtuar ai.

Thaçi ka mbështetur edhe deklarimet të Kryeparlamentarit Jakup Krasniqi, i cili në një intervistë për Express, e quajti politikë bastisjen e EULEX’it në MTPT.

“Nuk kam çka t’i shtojë deklaratave të z. Limaj dhe z. Krasniqi”, tha Thaçi.

Më pas, ai e quajti të paarsyeshëm ndërhyrjen e EULEX’it.

“Kontrolli mund të ndodhte edhe me tre katër hetues apo edhe me një procedurë civile dhe assesi me një angazhim marketingu të panevojshëm dhe në këtë drejtim ne kemi prezantuar qëndrimet tona në raport me institucionet ndërkombëtare, në raport me EULEX’in, sepse të gjithë kemi qenë për sundim të ligjit”, ka thënë ai.

Thaçi ka theksuar se aksioni policor ka qenë një përpjekje për linçim, duke kërkuar që rasti të ndriçohet shpejt.

“Ky proces duhet të mbyllet shpejt, me një procedurë të hapur, transparente, legale, jashtë çdo ndikimi politik prej kujtdo qoftë dhe të mbyllet shpejt. Nuk lejoj si Kryeministër që askush të linçohet apo me obstruksione të motivuara të ndodhin gjëra që nuk duhet të ndodhin”, tha ai.
    Kryeministri Thaçi ka porositur prokurorin e EULEX’it që të mos bëjë deklarata politike por të merret me punën e tij ndërsa ka treguar se Limaj tashmë ka angazhuar një ekip të avokatëve me renome për këtë rast.

Numri një i Qeverisë më së shumti për këtë aksion ka fajësuar Shefin e ICO’së, Pieter Feith, të cilin e ka akuzuar për ndërhyrje në organe të drejtësisë. Ndërsa deklarimet e holandezit një ditë para aksionit policor, i ka quajtur prejudikuese.

“Ka qenë deklaratë e nxituar dhe e dëmshme për imazhin e Kosovës. Çdokush duhet t’i ikë pretendimit për të ndikuar tek organet e drejtësisë. Unë dua të potencoj se nuk është as në mandatin e z. Feith, e as të askujt - pos organeve kompetenete - të kryejë punën e organeve të drejtësisë dhe ligjit. Ka mundur të jetë prejudikuese”, ka thënë ai.

Më pas Thaçi ka kritikuar Feith që nuk është angazhuar për të luftuar krimin dhe kontrabandën në Veri të Kosovës, ndërsa për veten ka thënë se është ai që ka nisur betejën politike kundër korrupsionit.

“Askush nuk duhet të pret nga unë që të jem polic, prokuror apo gjykatës. Unë në mandatin tim do të respektoj atë mandat që ma jep Kushtetuta dhe legjitimiteti qytetar”, ka thënë ai.
    Pamja e thaqit me dha te kuptoi qe punet jan shume me te komplikuara se sa duken ne shiqim te par

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Ligj, jo linç
    Kryeministri Thaçi, më në fund, foli për bastisjen e Ministrisë së Transportit dhe pronave të Ministrit Limaj. Tentoi të ishte i matur, por nuk ia doli plotësisht. Me mllef foli për Shefin e ICO’së dhe Kryeprokurorin e EULEX’it. Tha se bastisja ishte e panevojshme, jo profesionale dhe tendencë për linçim.

Nga Express më 06.05.2010 në ora 8:15
    Një javë pasi Policia e EULEX’it ka bastisur Ministrinë e Transportit të cilën e udhëheq Fatmir Limaj, për rastin ka folur edhe Kryeministri Hashim Thaçi.

Në një intervistë për mediat vizive në vend, kreu i Qeverisë së Kosovës ka kritikuar mënyrën se si Misioni EULEX ka intervenuar në një institucion të shtetit.

Fillimisht Thaçi ka treguar se nuk ka qenë në dijeni se një aksion i tillë do të ndodhë.

“I gjithë procesi ka ndodhur, e them me përgjegjësi të plotë edhe shtetërore edhe personale edhe kryeministrore, pa asnjë paralajmërim, as për Qeverinë, as për Kryeministrin, as për Ministrinë dhe as për asnjë institucion të Republikës së Kosovës”, ka thënë Thaçi.

Duke u arsyetuar për heshtjen njëjavore në lidhje me bastisjen në MTPT, Thaçi ka thënë se Qeveria e tij ka folur pikërisht ditën e bastisjes përmes Fatmir Limajt.

“Në këtë drejtim mendoj se vet z. Limaj ka prezantuar edhe qëndrimin e tij personal, por në të njëjtën kohë ka qenë edhe një qëndrim i Qeverisë së Republikës së Kosovës, i harmonizuar dhe i konsultuar edhe me mua personalisht, por edhe me bartës tjerë të institucioneve të Republikës së Kosovës”, ka thënë Thaçi.

Kreu i Qeverisë e ka përjashtuar si mundësi dorëheqjen e Ministrit Limaj.

“Nuk është çështje e dorëheqjes apo mos dorëheqjes. Çështja është tek respektimi i standardeve në procesin që jemi duke kaluar. Unë nuk dëshiroj ta personalizoj. Ky procesi është i depersonalizuar”, ka thënë Thaçi.

“z. Limaj do të vazhdojë ti kryej angazhimet që i ka pasur…”, ka shtuar ai.

Thaçi ka mbështetur edhe deklarimet të Kryeparlamentarit Jakup Krasniqi, i cili në një intervistë për Express, e quajti politikë bastisjen e EULEX’it në MTPT.

“Nuk kam çka t’i shtojë deklaratave të z. Limaj dhe z. Krasniqi”, tha Thaçi.

Më pas, ai e quajti të paarsyeshëm ndërhyrjen e EULEX’it.

“Kontrolli mund të ndodhte edhe me tre katër hetues apo edhe me një procedurë civile dhe assesi me një angazhim marketingu të panevojshëm dhe në këtë drejtim ne kemi prezantuar qëndrimet tona në raport me institucionet ndërkombëtare, në raport me EULEX’in, sepse të gjithë kemi qenë për sundim të ligjit”, ka thënë ai.

Thaçi ka theksuar se aksioni policor ka qenë një përpjekje për linçim, duke kërkuar që rasti të ndriçohet shpejt.

“Ky proces duhet të mbyllet shpejt, me një procedurë të hapur, transparente, legale, jashtë çdo ndikimi politik prej kujtdo qoftë dhe të mbyllet shpejt. Nuk lejoj si Kryeministër që askush të linçohet apo me obstruksione të motivuara të ndodhin gjëra që nuk duhet të ndodhin”, tha ai.
    Kryeministri Thaçi ka porositur prokurorin e EULEX’it që të mos bëjë deklarata politike por të merret me punën e tij ndërsa ka treguar se Limaj tashmë ka angazhuar një ekip të avokatëve me renome për këtë rast.

Numri një i Qeverisë më së shumti për këtë aksion ka fajësuar Shefin e ICO’së, Pieter Feith, të cilin e ka akuzuar për ndërhyrje në organe të drejtësisë. Ndërsa deklarimet e holandezit një ditë para aksionit policor, i ka quajtur prejudikuese.

“Ka qenë deklaratë e nxituar dhe e dëmshme për imazhin e Kosovës. Çdokush duhet t’i ikë pretendimit për të ndikuar tek organet e drejtësisë. Unë dua të potencoj se nuk është as në mandatin e z. Feith, e as të askujt - pos organeve kompetenete - të kryejë punën e organeve të drejtësisë dhe ligjit. Ka mundur të jetë prejudikuese”, ka thënë ai.

Më pas Thaçi ka kritikuar Feith që nuk është angazhuar për të luftuar krimin dhe kontrabandën në Veri të Kosovës, ndërsa për veten ka thënë se është ai që ka nisur betejën politike kundër korrupsionit.

“Askush nuk duhet të pret nga unë që të jem polic, prokuror apo gjykatës. Unë në mandatin tim do të respektoj atë mandat që ma jep Kushtetuta dhe legjitimiteti qytetar”, ka thënë ai.

qe hashim taqi eshte analfabet e dijme te gjithe por se si e provon per drite te diellit te mashtroi opinioni me deklarata se kinse nuk ka qen i informuar me hetimet kunder fatmir limajt keto jane dokrrat ma te medhoja te shek.21!!

po ore hashim rrenci a nuk ta pat dorezuar nje dosje per fatmir limajn piter faith a!!

po rekomandimet qe te kan ardh qysh qe tre muaj se fatmir limaj eshte e korruptuar dhe shkjarkoje a nuk jane keto paralajmerime a!!!!

mos se u bane hor more e tash kinse jam kunder euleksit kur ti vet me euleksin e ke gatuar kete zhvillim!!

qdo deklarate e hashimit qe duket e ashper kunder basheksise europiane e ka nje qmim te cilin bashkepuntoret e tij duhet ta paguajn!!

dje ai u prononcua me je deklarate te 'forte' kinse kunder bastisjeve te fatmir hajnit sot ia arrastuan 'ikonen e luftes' sabit gecin !!

keshtu pra i realizon hashim pondla skenaret se tek e fundit duhet ta llogaris mire ardhmerine politike gje qe ka mundsi se pa fatmir limajn azem sylen sabit gcin edhe ka me i shkuar ma mire hesapi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    N'intervisten ne RTK, shihet objektivisht qe Hashim THAQI eshte ka frigohet. S'besoj qe ka hapësir me ja fut aq leht Fatmir Limes.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

keq po me vjen..

keq po me vjen per fatmirin...ta kishin lane te bante rrugen nje here bre e pastaj ne te semes te shkonte..nese do e kishte lyer gishtin ne mu.t para drejtesise te dergjej..veq rrugen ta bente...se do mbetej ne te ardhmen e trojeve shqiptare kjo rruge........kam frike se po i behet ndonje sabotim kesaj rruge..ka mjaft pisa qe duan tja vene shkopinjt nen rrota kesaj rruge...e do krimba te shikut qe na kan pase merzite ne kete forum kan kohe qe kan hupe e spo na sjellin lajme te reja mbi rrugen...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    EULEX: Kemi fakte për miliona të keqpërdorura

Prishtinë, 7 maj - Ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të EULEX-it, Johannes van Vreeswijk, ka pranuar se është zemëruar nga komentet e kryeministrit Hashim Thaçi dhe të zyrtarëve të tjerë kosovarë për hetimet e EULEX-it ndaj asaj që ai e klasifikon si rasti Limaj. Në një intervistë për “Kohën Ditore”, të cilën kjo e ka botuar në numrin e sotshëm, ai ka garantuar zyrtarët dhe qytetarët kosovarë se EULEX-i ka fakte për këtë rast dhe se po heton edhe në gjashtë raste të tjera të korrupsionit dhe të krimit të organizuar.
    Ai u bënë thirrje të gjithë zyrtarëve në Kosovë që kanë qenë ose janë të lidhur me krimin e organizuar “që të fillojnë të djersiten”.
    Sipas tij, kryeministri dhe çdo ministër duhet të ndihen rehat, sepse EULEX-i nuk do t`u përzihet në punët e zyrave të tyre, nëse nuk ka diçka të jashtëligjshme.
    “Por kur ka shkelje ligjit, mos të mendojnë se ne do të trokasim në dyer dhe t`i pyesim se a bën të hetojmë”, ka thënë Van Vreeswijk. Ky prokuror holandez, por me mision në Kosovë, ka thënë se e ka të qartë se si do ta “pastrojë Kosovën” nga krimi i organizuar dhe garanton se krimi do të luftohet në çdo pjesë të vendit, në të gjitha nivelet.
    Sipas tij, të dyshuarit e rastit të MTPT-së, ministri Fatmir Limaj dhe shefi i Prokurimit Nexhat Krasniqi dyshohen për veprat penale: shpëlarje parash, krim i organizuar, shpërdorim i detyrës zyrtare, mashtrim në zyrë dhe ryshfet. Në total për këto vepra, sipas tij, bazuar në ligjet e Kosovës mund të dënohesh me 55 vjet burgim.
    Van Vreeswijk shpjegon se të dyshuarit që po hetohen nga EULEX-i janë të profileve të larta dhe nuk janë vetëm zyrtarë nga PDK-ja.
    “Kemi edhe të partive të tjera, nëse kjo e siguron kryeministrin se ky aksion nuk është sulm ndaj partisë së tij”, ka thënë prokurori.
    Ai i ka ftuar të gjithë që të mos mendojnë se zyrtarët e EULEX-it janë “budallenj që do të rrezikonin kredibilitetin e tyre duke ndërhyrë pa pasur argumente dhe fakte”. Johannes ua ka tërhequr vëmendjen të gjithëve se korrupsioni është krim serioz dhe se ata që po e bëjnë të jenë të sigurt se “EULEX-i do t`i ndalë”. (gjerësisht në numrin e sotshëm të “Kohës Ditore”)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    me dhimbset Lapi, gimchoja, daja shneq se po u shkojn rrencat dhe kriminelet per lesh k....i!!

e besa namin e djerses e kane derdhe per ta duke u munduar te ua mbulojne krimet me rrena e manipulime me elozhe fallso e sllogane 'patriotike'

mos u merzitni se edhe hashimin shpejt keni me pa ndryshe!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    dil sonte apet ne RTK kundervuju Brukselit zyrtar .
    FIGJERALD, FYLE ta bën me dije ti apet nuk e leshon Limen

ki mi leshu te gjith

1. fatmir limen
    2. azem sylen
    3. xhavit halitin
    4.kadri velselin
    5.shukri bujen

brenda pak dite

kjto jan ,, SPEKTAKEL ,, kishte thën jakup pasoshi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    mos jan keto akuza te lansuara nga serbija moreeeeeeeeeee

jo po doket maje hash maje hasha

se mir te kan shtie në rreth nuk te leshojn

Faqja 27 prej 102 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •