si re nuk vjedhin ? lol!
meqe morra dhe me pare shembull ......... ate shtepine .......... aty eshte dite 1 vit me pare se kush do fitoj ate dreq loje ........ por kane fut 10-12 apo sa kane qene ...... ne mes tyre dhe nga Shqiperia e maqedonia ......... per arsye se "shqiptaret dergojne sms per tfitu ai i Shqiperise, maqedonet dergojne sms per tfitu ai i maqedonise" e kshu me rradhe .......... nersa kane fut edhe ca persona shume famoz kosovare ......... ku kosovaret do votonin kot me kot. per idolin e tyre.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
o me rob shpije me mbyte fare ,.......... me hape barkun
shif re burre ......... po ca vip-i ....... qe merr mijra ne muaj ........ futet ne nje shtepi per ta pa e gjithe bota ........ per tfitu ca para ? do i ulej vlera shume atij/asaj ............ por jane fut kinse per tnimu noj tvarfer dhe per vete kane fitu me shume se vete sa punojne per 6 muaj![]()
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Hej une nuk i dhash komplimente as thaqit e as limajt, mirpo thash qe me te mire se serbet dhe shqiptart e ndershem (spiunat e serbis)jan.
Nuk i ka hije nje shqiptari me bisht ti del ne krah serbit dhe ta akuzoj vllaun e vet per keto gjana si kjo : - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove
Kete nuk e ka thene as Jeremiqi e Tadiqi e leje nje shqiptar me bisht si ky hapesi i temes.
Per keto shpifje pak eshte plumbi.
E di qe jan Hajna apo Vjedhsa cdo politikan qe i shkon zhagazi krevata dhe per mua jan i njejti m*ut te gjithe, mirpo kur eshte fjala per me mbrojt vllaun tend kundrejt serbit, si ajo shpifja me lart qe kinse paska existu nje fond per mi likuidu Spiunat e serbis, definivisht eshte skandal. Jo qe me jan dhmbsur ata spiuna qe jan vrar se po te pytesha une, do organizoja per cdo pervjetur urinimin e varreve te tyre, mirpo nuk duhet te fliten ato gjera pa pasur fakte .
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 02-05-2010 më 16:00
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt