Mos u shqetesoni njerez!Tani qe Berisha i "mbyti" me dhurata,te jeni te bindur qe do te na dhurojne nje hell me te bute...
Mos u shqetesoni njerez!Tani qe Berisha i "mbyti" me dhurata,te jeni te bindur qe do te na dhurojne nje hell me te bute...
Ore para nja dy oresh degjova qe ai ishte munduar vete te masakronte veten jo se e kishin rrahur te tjeret .Nuk e di te jene lojra te medias greke?Tek star chanel e degjova.
Po edhe mundet..ndoshta i eshte tekur te beje lojra te teperuara seksuale me veten...ose ndoshta ka perdorur ndonje vibrator jashte kushteve teknike..
Cudi si nuk i shkoi ndermend me perpara ky sqarim medias Greke...do te kishte evituar edhe "revoltimin" e ambasades shqiptare ne athine dhe ministrit te jashtem iliraqis metaqis..
thon nji fjale te popullit se kure ste ngro dilli i dites ste ngro as i mbremjes ,ne shqiptarve nuk na buzqeshi fati te lindim ne nji atdhe ku do benim jet te rehatshme pore u dash te kalojm lloj lloj sprovash ..vertet esht nji krim qe q,do shqiptare duhet ta vras mendjen se po behemi shpesh shenjester e kriminelve .Edhe une pata kaluar sprova te tilla sa me i respektur ishte qeni i francezit se une po njeriu duhet te jet i fort para veshtersive se kure je i lire nuk e din qa esht e embel e e hidhur.Une kom qen nji shembull i mire edhe qe sme tako ta them per veti sa kom len emer ne shum raste sa disa i njeja kure thonin ai rumuni esht puntor i sinqert etj etj po une isha e mbeta shqiptare e as rumun as slloven etj etj .Duhet perfaqsuar kombin me dinjitet kure nuk ta dh....jn tjert.Kujdes vllezer kudo qe jeni nese e beni nji pun te mire si shqiptar bejeni ,te keqe bejini si rumun apo tjeter.haha............
Po sikur ata qe e kane rrahur te kene qene shqiptar? Pse duhet te kene qene grek patjeter?
Sidoqofte vetem ai e di te verteten.
Edhe greket jan te poshter,me vjen keq per at djalosh,si paska perfundu!!
te behet nje krim nga 2 apo 3 greg psikopat,nuk ka asgje raciste apo armiqsore.Te mos ndeshkohet ky krim dhe keta kriminel nga autoritetet greke,atehere duhet te ngrihet zeri jo vetem nga qeveria jone por dhe nga ne.Mos harrojme dhe "gjerat e bukura"qe kan bere shqiptaret ne greqi dhe itali,qe te na i kishin bere keto 2 raca si refugjat ne vendin tone..oj nene..oj nene.Ne nuk na vjen mire kur per veprat kriminale te disa shqiptareve ne greqi apo itali mediat e ketyre vendeve na fusin gjith ne nje thes,keshtu te pritet nese krimi do te ndeshkohet sipas te gjitha normave ligjore dhe te mos kalojme menjeher ne thirje per lufte kunder grekeve,se tingellon si histeri pastaj.
Krijoni Kontakt