Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684

A po rrezikohët Shqipëria nga "shqiptarët" ?

Këto jan mesazhët qe i zbuluan qytetaret e Himarës më 24 prille 2010.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ketu eshte ber vazhdimisht propagand kunder Shqiptarce Musliman dhe i kan etiketu vazhdimisht si anti kombtar, duke ua shperla trurin disave qe e quajn veten agnostik por jan me origjin Musliman. keta te fundit perdornin si vegel per ti ven kunder Shqiptarve Musliman se gjoja Islami eshte kunder kombit Shqiptar. Shqiptaret ortodogs me shum na urrejn ne Muslimanet se greket dhe serbet. Kjo parull ne ur eshte dicka shum e vogel ne krahasim me ate cka ndjejn ne shpirt.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Nuk e di c'kan ne zemra, por ndihem i fyer nga ky mesazh sidomos kur parada ushtarake greke, beri apel per gjakderdhje shqiptare disa jav me par kurse disa jav me pas ti urohet jet te gjat greqis e fundosje shqiptaris ?! Si eshte e mundshme qe kjo te ndodhe n'oborr tonin ?! Ku eshte shteti qe t'na mbron ?????????????

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Cfare gomeresh.....po a nuk e shikoni se e ka shkruajtur greku ate parulle??
    Cili shqiptar shkruan "rofte" ne vend te "rrofte"?????
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Cfare gomeresh.....po a nuk e shikoni se e ka shkruajtur greku ate parulle??
    Cili shqiptar shkruan "rofte" ne vend te "rrofte"?????
    A s'din te flasësh si njeri me njerin ti ?

Ku po e din qe s'ishin shqiptar ? Un te perkujtoj qe ne rrethanat e Korçes shkollat shqipe po mbyllen, dhe po hapen ato greke ! E grekofil ke sa te duash ne jug te shqiperis qe ndoshta dy germa shqip nuk din me ti lidhe !

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e kujt i plasi...

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    A s'din te flasësh si njeri me njerin ti ?

Ku po e din qe s'ishin shqiptar ? Un te perkujtoj qe ne rrethanat e Korçes shkollat shqipe po mbyllen, dhe po hapen ato greke ! E grekofil ke sa te duash ne jug te shqiperis qe ndoshta dy germa shqip nuk din me ti lidhe !
    e kujt i plasi o gjergj nese ishin shqiptare apo greke ata qe shkruan kete parulle..e kujt i plasi o gjergj nese mbyllen shkolla shqipe e hapen greke ne korqe a ne sarande..keto gjera jane qeshtje personale..nese dikush don te ndihet grek le te ndihet..nese dikush don te mesoje greqishten le ta mesoje...qeshtje e tij..dikush perlqen shqiperine e dikush greqine apo serbine...e keqja eshte prapavija qe dikush po don me ja dhene..se e paskan bere katoliket apo ortodoksit qe nuk na dashkan muslimanet..marrina...cdo popull ka jashtqitjet e tij..edhe ata qe e bene nje gje te tille jashteqitje jane..ne duhet ti injorojme...dhe jo ti keqperdorim...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Ketu eshte ber vazhdimisht propagand kunder Shqiptarce Musliman dhe i kan etiketu vazhdimisht si anti kombtar, duke ua shperla trurin disave qe e quajn veten agnostik por jan me origjin Musliman. keta te fundit perdornin si vegel per ti ven kunder Shqiptarve Musliman se gjoja Islami eshte kunder kombit Shqiptar. Shqiptaret ortodogs me shum na urrejn ne Muslimanet se greket dhe serbet. Kjo parull ne ur eshte dicka shum e vogel ne krahasim me ate cka ndjejn ne shpirt.
    Ti ske nevoj te urrehesh,se e percokton veten.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin

Këto jan mesazhët qe i zbuluan qytetaret e Himarës më 24 prille 2010.
    Po ta kishin shkruar greqisht,do kishte njefar kuptimi....
    Por kur e shkruajn shqip...rrofte gregia etj....nuk ka problem:jan injorant...(nuk prishin pune)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Edhe pastaj......i quan shqiptare ti ata??????
    Grekofile, serbofile, arabofile, turkofile, italofile, .......jane te gjithe njesoj per ty????
    Kaq mjafton.....tema eshte e kote...
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Rrenjet i kan shqiptar qe s'mund askush ti debon nga ketu. Cfar eshte problemi ? Problemi eshte qe rreziku me i madhe asnjehere nuk vie nga jasht, ai vjen permbrenda ! Si ne kete rast, se po te ishte e shkruar ne greqisht, do e kishim kuptuar qe jan grek dhe i kishim kuptuar motivet e tyre.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •