Ju lutem te jeni korrekt qka Mendoni per Keta Deputet te Parlamentit Kosoves
Ardian xhini,
A.Makollin,
M.Termkollin,
A.Salihaj,
G.Geci,
Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.
Ju lutem te jeni korrekt qka Mendoni per Keta Deputet te Parlamentit Kosoves
Ardian xhini,
A.Makollin,
M.Termkollin,
A.Salihaj,
G.Geci,
Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.
me pak ndryshim e paske marre pseodonimin tim po problemi yte.
kta pushtetaret e tanishem e muarren ket profesion te gatshem nga ish pushtetaret.
ktu vetem mujm me ber krahasimine se cilla parti ka vjedhe ma shume,e ska ber asgje te dukshme per ket popull te vuajtur
Keta jan deputetet me te miret, qe ka kuvendi i Republikes se Kosoves.
keta jan pikrisht deputet te kuvendit sikur 99% te tjeret. Te pikur nga qielli e jo te zhgjedhur te popullit
Ardian xhini:si minister i ambientit një nga më te korruptuarit,si deputet:zhurmagji,ka një fjalor rrugaqi,kritikon e nuk ofron asnjë alternativë.
Nese e ke fjalen per Ibrahim Makollin shefin e grupit parlamentar te akr ,perpiqet te jet konstruktivë,e ka te veshtir me një grup parlamentar qe nuk është opozitë e as pozitë.
M.Termkolli është bër bajat më shumë se 20 vite ne politikë,kritikon qeverin ,partine sajë,sa ishte ministre ishte shumë e dobët dhe arrogante.
A.Salihaj ky e ka hup rrugen qe ka hyr ne politikë.
G.Geci ky ende nuk e din dallimin ne mes odes dhe kuvendit.
As 115 deputetet tjr nuk janë hiq më të mirë se kta te pestit !
Une nuk i njoh personalisht deputetet e Kosoves, por kam pershtypje se nuk kane dinjietet kombetar dhe per para bejne cdo gja dhe e shesin edhe Kosoven edhe Shqiperine. Nuk jane te gjithe te tille por te korruptuarit dhe zagarèt po i japin ngjyrat dominuese situates. praktikisht po zhvillohet ajo qe duan qarqet antishqiptare qe te duket se shqiptaret dine vetem te vjedhin se ata jane pa din e pa iman dhe nuk kane aftesi shtetformuese
Krijoni Kontakt