Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Postime
    28

Çfarë mendoni për deputetët e Parlamentit të Kosovës?

Ju lutem te jeni korrekt qka Mendoni per Keta Deputet te Parlamentit Kosoves
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.

Citim Postuar më parë nga Orikumi Lexo Postimin
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Keta deputet mu me duken shum te dyshimt, prandaj kur te dalin ne foltore une i urrej aq shum dhe e mbylli TV.
    Un kam mendim ndryshe nga ty per keta deputet...Te pyes ty pse nuk gjindet ne listen tende emri i ndonjerit nga deputet e pozites???
    Jane pikrisht disa nga keta qe e ngritin zerin fuqishem kunder korrupcionit dhe veprimeve te paturpshme te qeveris se Kosoves.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Po pikrisht keta jan deputet te vertet,keta jan te vetmit qe ngrisin zerin kunder hajnis dhe gjerave tjera te pista .

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Un kam mendim ndryshe nga ty per keta deputet...Te pyes ty pse nuk gjindet ne listen tende emri i ndonjerit nga deputet e pozites???
    Jane pikrisht disa nga keta qe e ngritin zerin fuqishem kunder korrupcionit dhe veprimeve te paturpshme te qeveris se Kosoves.
    me pak ndryshim e paske marre pseodonimin tim po problemi yte.

kta pushtetaret e tanishem e muarren ket profesion te gatshem nga ish pushtetaret.
    ktu vetem mujm me ber krahasimine se cilla parti ka vjedhe ma shume,e ska ber asgje te dukshme per ket popull te vuajtur

Edukata mbi te gjitha.
    Anëtarësuar
    02-03-2010
    Vendndodhja
    Bayern
    Postime
    15
    Keta jan deputetet me te miret, qe ka kuvendi i Republikes se Kosoves.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po pikrisht keta jan deputet te vertet,keta jan te vetmit qe ngrisin zerin kunder hajnis dhe gjerave tjera te pista .
    HAAAAAAAAAAAA
    mos e vet se te tregon vet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Haaaaaaa valla

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    keta jan pikrisht deputet te kuvendit sikur 99% te tjeret. Te pikur nga qielli e jo te zhgjedhur te popullit

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Ardian xhini,
    A.Makollin,
    M.Termkollin,
    A.Salihaj,
    G.Geci,
    Ardian xhini:si minister i ambientit një nga më te korruptuarit,si deputet:zhurmagji,ka një fjalor rrugaqi,kritikon e nuk ofron asnjë alternativë.
    Nese e ke fjalen per Ibrahim Makollin shefin e grupit parlamentar te akr ,perpiqet te jet konstruktivë,e ka te veshtir me një grup parlamentar qe nuk është opozitë e as pozitë.
    M.Termkolli është bër bajat më shumë se 20 vite ne politikë,kritikon qeverin ,partine sajë,sa ishte ministre ishte shumë e dobët dhe arrogante.
    A.Salihaj ky e ka hup rrugen qe ka hyr ne politikë.
    G.Geci ky ende nuk e din dallimin ne mes odes dhe kuvendit.
    As 115 deputetet tjr nuk janë hiq më të mirë se kta te pestit !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2010
    Postime
    5
    Une nuk i njoh personalisht deputetet e Kosoves, por kam pershtypje se nuk kane dinjietet kombetar dhe per para bejne cdo gja dhe e shesin edhe Kosoven edhe Shqiperine. Nuk jane te gjithe te tille por te korruptuarit dhe zagarèt po i japin ngjyrat dominuese situates. praktikisht po zhvillohet ajo qe duan qarqet antishqiptare qe te duket se shqiptaret dine vetem te vjedhin se ata jane pa din e pa iman dhe nuk kane aftesi shtetformuese

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •