Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
Po ja jemi qe jemi admiral na thuaj ti , vet si e mendon me ato qe ke shkruar me larte ?
Se jo per gje por ti po flet per nje pjese te popullates qe ka jetuar jasht dhe qe kur kthehet atje behet rraciste e diskriminuse ,ne lidhje me ato qe the ti me siper . Po sdo isha kunder dhe te na ilustroje ndonje rast , gjithmone jemi qe jemi them une te shofim ku dhe si jemi te tille .

po ja ti shife dhe shprehu vet te te vij ndonje zezak ose gabel ose ndonje homo te te bej ndonje skene ose ta shofesh qe ai ka dicka me shume se ti , do thoja me shume te lind xhelozia si fillim e cila me vone kthehet ne inat e urrejtje ndaj nje pjese te caktuar te popullates sesa rracizem
me fal, por e vura re tani shkrimin tend.
se pari une nuk kam asnje lloj diskriminimi ndaj askujt. asnje kategorie njerezish.
per mua nje skene e nje "gabeli", zezaku apo homoseksuali eshte ekuivalente me nje skene te nje qytetari qe eshte lindur e rritur ne mes te qytetit.
ne shqiperi, poshte shtepise sime jane te punesuar 2-3 rome. njerez te mrekullueshem dhe te respektueshem.

te jap une nje shembull, diskriminimi: prinderit e mi ne shkoder, thone shpesh:
bah! na mbyten katundaret. le te rrinin ne katundet e tyre ku edhe pula ha gure...
si arrini te thoni nje gje te tille - i them une - kur te dy djemte i keni jashte shqiperise???

xhelozia?! mjere ai qe e ka. une nuk do isha xheloz nqs nje katundar apo nje gabel prane shtepise sime te ndertonte nje shtepi dy here me te madhe dhe me te bukur.
une shikoj ate qe kam une dhe jo ate qe kane te tjeret.