Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    Paska fol krimineli,

Azem Syla, ish-komandant i UÇK-së i ka dërguar dje një letër publike ministrit të Brendshëm, Bajram Rexhepit, dhe ushtruesit të detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Behar Selimi, nëpërmjet së cilës ka shprehur indinjatën e tij për veprimet e policisë pas ceremonisë së varrimit të veprimtarit Ali Aliu-Kelmendi duke i bërë përgjigjës për këto veprime ministrin Rexhepi dhe kreun e policisë. Në letrën publike të Sylës thuhet:
    Me rastin e vdekjes së veprimtarit dhe atdhetarit të njohur, Ali Aliu, si shumë qytetarë, miq, bashkëveprimtarë e bashkëmendimtarë të tij, mora pjesë në mbledhjen komemorative dhe në ceremoninë e varrimit të tij në varrezat e qytetit të Prishtinës.
    Pas përfundimit të varrimit, kur qytetarët pjesëmarrës filluan të kthehen drejt qytetit, befasisht u gjenda në një situatë të papritur. Një numër i konsiderueshëm policësh po kacafyteshin me persona që ktheheshin nga ceremonia e varrimit.
    Mënyra se si vepronin policët, me dhunë agresivitet të tepruar, duke përplasur njerëzit përtokë, dhe aq më shumë, duke u hedhur sprej lotsjellës në fytyrë dhe sy, në mënyrë të pakontrolluar, krijoi skena të pakëndshme dhe provokative. Në këto veprime pësuan, pa pikë faji shumë persona që qenë prezentë.
    Unë, si qytetar dhe pjesëmarrës i ceremonisë së varrimit, ndjehem shumë i indinjuar nga veprimet e atyre pjesëtarëve të policisë që krijuan atë gjendje.
    “Për reagime të tilla, si ky në ceremoninë e varrimit, ose çfarëdo ceremonie me turma njerëzish, përgjegjësia bie mbi ministrin e Brendshëm të Kosovës, si dhe në strukturat komanduese të Policisë së Kosovës”, thuhet në fund të letrës publike të Azem Sylës.
    nuk di kend e quan ti kriminel por nese e ke fjalen per azem sylen je shum gabim

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    DISAVE sju konvenon tollovina se ju prishet biznezi me shkie skan faj te gjoret tash kta te qeveris edhe ne per ceromeni kan fillu me ushtru dhun ket as serbia fashiste nuk e bente ne kohen e okupimit

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Azem Syla: Ndjehem shumë i indinjuar nga veprimet e policisë

Azem Syla, ish-komandant i UÇK-së i ka dërguar dje një letër publike ministrit të Brendshëm, Bajram Rexhepit, dhe ushtruesit të detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Behar Selimi, nëpërmjet së cilës ka shprehur indinjatën e tij për veprimet e policisë pas ceremonisë së varrimit të veprimtarit Ali Aliu-Kelmendi duke i bërë përgjigjës për këto veprime ministrin Rexhepi dhe kreun e policisë. Në letrën publike të Sylës thuhet:
    Me rastin e vdekjes së veprimtarit dhe atdhetarit të njohur, Ali Aliu, si shumë qytetarë, miq, bashkëveprimtarë e bashkëmendimtarë të tij, mora pjesë në mbledhjen komemorative dhe në ceremoninë e varrimit të tij në varrezat e qytetit të Prishtinës.
    Pas përfundimit të varrimit, kur qytetarët pjesëmarrës filluan të kthehen drejt qytetit, befasisht u gjenda në një situatë të papritur. Një numër i konsiderueshëm policësh po kacafyteshin me persona që ktheheshin nga ceremonia e varrimit.
    Mënyra se si vepronin policët, me dhunë agresivitet të tepruar, duke përplasur njerëzit përtokë, dhe aq më shumë, duke u hedhur sprej lotsjellës në fytyrë dhe sy, në mënyrë të pakontrolluar, krijoi skena të pakëndshme dhe provokative. Në këto veprime pësuan, pa pikë faji shumë persona që qenë prezentë.
    Unë, si qytetar dhe pjesëmarrës i ceremonisë së varrimit, ndjehem shumë i indinjuar nga veprimet e atyre pjesëtarëve të policisë që krijuan atë gjendje.
    “Për reagime të tilla, si ky në ceremoninë e varrimit, ose çfarëdo ceremonie me turma njerëzish, përgjegjësia bie mbi ministrin e Brendshëm të Kosovës, si dhe në strukturat komanduese të Policisë së Kosovës”, thuhet në fund të letrës publike të Azem Sylës. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Z.SYLA ,besoj se policia e Kosoves nuk te ka njoft ,perndryshe nuk do ta benin kete akt te rrahjes se siq thote LLAPi te "KRYEQLIRIMTARIT".
    LLAP ,jepe verzionin zyrtar te py-dy-ky-se se si erdhi deri te rrahja e Z.SYLES.
    nuk e di se sa e kane rrahur sepse nuk kam pare asgje ne tv ,por vetem i deshiroj sherim te shpejte,
    kurse vet akti i rrahjes se komandanteve ne mes veti tregon se diqka nuk eshte ka shkon siq duhet ne py-dy-ky.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ju ose po merni me thash e theme ose spo kuptoj azem sylen nuk e rrahen sa un di por nga galotsjellsi krejt ashtu mu duk ne tv

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju ose po merni me thash e theme ose spo kuptoj azem sylen nuk e rrahen sa un di por nga galotsjellsi krejt ashtu mu duk ne tv
    BENI

une tv nuk kam pa tv por une jam ka foli me shkrimet e larteshenuara,kerkoj falje nese nuk eshte e vertete.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O zotëri askush nuk e ka rrahur Azem Sylen, thjeshtë kjo ka ndodhë me aktivist të Vetëvendosjen, ndërsa Azem Syla po i mbron ata shkaku se janë qytetar dhe si të tillë nuk duhet të trajtohen në atë mënyrë siç janë trajtuar.

P.S Unë e kam shtëpinë afër vendit ku ka ndodh kjo ngjarje dhe dje askush nuk ka mundur të kaloj nga kjo rrugë, madje aktivistët në një moment tentuan ta rrotullonin veturen e policisë deri sa erdhen perforcimet dhe pasi që erdhen ndodhi ajo që për sy të Azem Syles ishte e papranueshme dhe krejt normale kjo polici sjon normal si me kanë e Serbisë e jo e Kosovës, aspak mëshirë për qytetarët e vet, le të shkojnë në Veri ju tregoj atyne
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Qy qy prej kurshit more udbashave te shkinis po ju dhimka Komandanti i UÇK-se
    eu eu qka nuk nien nieri prej ketyre udbashve se
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    drejtori rajonal i Prishtines major EMIN BEQIRI tha mbrem se policia nuk e ka humbur imazhin e vet lidhur me rastin e intervenimit mbi te vetquajtuarin komandant te UÇK -së .

e sa i perket asaj qe ka marr pendreka zotri Syla apo jo tregojn pamjet qarte se ne qfar gjendje ish qen personi në fjalë.

-qfar kontrasti hej

nga vermica deri ne Prishtin brenda 24 orve , kjo tregon qe ju shikistat mes veti keni mu vra tash se eshte grumbulluar gjaku i te pafajshmëve.

tash keni pare boll dhe keni mu vra mes veti se ju ka hi uji , përpara kur keni vra e keni pas fondin vendlindja thrret me vone fondin lipja e tash fondin e popullit .

krejt keni mu vra mes veti edhe sikur millosheviq krejt me ka 10 vete keni mi pas neper funerale .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pse ramushi fitoj vlera kur e kerkoj haga?

sepse ai i kish mundesite te fshihej e te mbrohej me vullnetare e ish luftare e katundaro qytetare..e te zhurmonte se.. oj kosov cohu ne kamb se ramushin ton dun me marrë.. i ti hapte telashe kosoves pafund..

mirpo tek ramushi u cfaq burrnija..

a me don o mori HAG..qe po vij.. drita pa zbardh..

e la poste e femi e ne hag shkoj plot burrni..

Kosova ka nevoje jetike ekzistenciale per bashkpunim me nderkombetaret.. se ndryshe na msyjn shumadaret me mbeshtetje nga moskov-varet..

e.. ather e dini cfar ndodh..

veli llak e shab brah klos .. shum shum shum vec ajron e kos..

munden me ba.. se tjeter kurgja..

kaq duhet me kuptue..

pra albini "kryetrimi" duhet vet me u dorzue.. ne euleks ku e kan kerkue.. e me e lan te qet kosoven.. me sejdi hashim rugoven..

e atje neper gjykata..le ti thot ato komunikata..

..

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •