Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    ti mendon dhe ke shpres se ke force te ndryshosh nje hajdut dhe nje kriminel apo drogaxhi.????Jane institucione te tera ne sherbim te ketij qellimi dhe s'kan shume rezultate te mira ne punen e tyre.Ruhu nga ata mos te vrasin e shpirt!
    Nuk eshte puna se kush e merr persiper ta bej ndryshimin, por po them qe ca njerez e kane te domosdoshme ndryshimin. Nuk mund te pranohen sic jane qofte dhe nga ai/ajo qe i do apo jo?
    Po sikur nje i afermi i juaj te merte droge ti do i ktheje kurrizin, apo do e keshilloje te kerkonte ndihme?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-04-2010 më 14:01

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ndryshimet vetem sa do ta mbajne ndarjen pezull ,per nje fare kohe , por nuk do ndryshoj gje.

Engjej nuk behemi dhe nuk i bejm dot !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk eshte puna se kush e merr persiper ta bej ndryshimin, por po them qe ca njerez e kane te domosdoshme ndryshimin. Nuk mund te pranohen sic jane qofte dhe nga ai/ajo qe i do apo jo?
    Po sikur nje i afermi i juaj te merte droge ti do i ktheje kurrizin, apo do e keshilloje te kerkonte ndihme?

Mia@ respektoj mendimin tend .
    Kur komentova kisha parasysh gjera te vogla te karrakterit apo te paraqitjes se jashtme.
    Keto gjera qe ti ke parashtryar jane gjera sh serioze .Sigurisht qe do perpiqesha ti tregoja dikujt rrugen e drejte dhe do ta coja ne institucionet perkatese .Por eshte sh e veshtire qe dikush qe eshte vrases ( larg nga ta ) ose qe pin dhe merr droge te heqi dore nga zakoni.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    per gjera te vogla ja vlen te ndryshosh por ,karakterin, sjelljen,paraqitjen e jashtme si pershembull me vene perce sjam tu vu gjo

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Karakteri njeriut smundet te ndyshon, vetem qe nje person kerkon ate,por nese te terhjekin veretje me shume se nje person mire eshte te behesh vetkritik i vetvetes dhe te kuptosh se duhet te permisosh disa sjellje.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    njeriu smundet te ndryshoj i teri ashtu si nuk mundem edhe une te ndryshoj jam ky qe jam tjeter smund te behem mundem vetem te ndryshoj ndonje cilsi mirpo jo te gjitha cilsit
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Karakteri i njeriut nuk mund te ndryshoje dot...sepse sado qe te mundohesh te ndryshosh dhe te pershtatesh....do vije nje dite dhe ti do te duash te jesh vetvetja....nuk mundet ta kalosh jeten ne nje menyre te tille....te ndryshosh karakterin tend per ti bere qejfin partnerit nuk eshte zgjidhje sepse do vije dita dhe nuk do mundesh te vazhdosh me kete ndryshim....ne jemi keto qe jemi me te mirat dhe te keqiat qe kemi....--

PS.ka dhe disa vese qe mund te themi qe ndryshohen disa qe i ka thene dhe mia pak me lart por si karakter nuk mund te ndryshojme dot....
    Non mollare mai !!!!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sja vlen te ndryshosh per asnje sa do e madhe qofte dashuria per personin ne fjale , plus qe karakteri nje njeriu lind e vdes i till , nuk ndryshon sikur toka me qiellin te puqet ...
    Te rrejm kot e te themi qe kjo gje ndodhe ...

Varet cdo rrast nuk eshte njelloj...
    Nese njeri nga te dy ka disa vese ose gjera qe shqetesojne palen tjeter nese do ta mbaje gjalle lidhjen e tij ben percapje per njeriun qe ai do ...sigurisht nese shikon qe ja vlere te mare ate mundim per permiresimin e karakterit te tij....
    shume njerez kane karakter te veshtire nese kane deshire te ndryshojne per te miren e tyre besoj se ja vlen ........
    Cdo cift kalon periudha krize po sic cdo gje edhe ne lidhjet e dy personave gjithmone ka edhe furtuna zgjidhja me e mire per cdo situate edhe rezultati me te plota vine gjithmone nga biseda ........
    Biseda zgjidh cdo problem ...Ndryshimi varet perseri se cfare kuptimi ka
    ps burri eshte burre une nuk e shikoj dot me mesalle te laje rrobat ne dore
    nje person tjeter mendon se do e ndryshoje burrin edhe i pelqen te laje rrobat ...
    njeriu duhet te ndryshoje vetem per permiresine e tij jo te humbe karakterin...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Karakteri i njeriut nuk mund te ndryshoje dot...sepse sado qe te mundohesh te ndryshosh dhe te pershtatesh....do vije nje dite dhe ti do te duash te jesh vetvetja....nuk mundet ta kalosh jeten ne nje menyre te tille....te ndryshosh karakterin tend per ti bere qejfin partnerit nuk eshte zgjidhje sepse do vije dita dhe nuk do mundesh te vazhdosh me kete ndryshim....ne jemi keto qe jemi me te mirat dhe te keqiat qe kemi....--

PS.ka dhe disa vese qe mund te themi qe ndryshohen disa qe i ka thene dhe mia pak me lart por si karakter nuk mund te ndryshojme dot....
    Izabella e dashur jame dakort deri diku me ty...
    por nuk ka nuk mundem te ndryshoj ka vetem nuk dua
    si nuk ndryshon karakteri .....?Karakteri nuk ndyshon po rregullohet nese ai vet ka deshire te permiresohet...
    Nese nje person ka afer nje njeri qe me dashuri mundohet ta bej karakterin e tij me te mire si nuk ndryshoka karakteri
    po problemi qendor se ditet e sotme asnje ska kurajo te meret me tjetrin qofte lidhje qofte martese ose ne shoqeri
    na mungon nje gje kryesore biseda dhe komunikimi nje gje qe po thuaj se ne shume cifte nuk egziston...
    ps (nese nje njeri nuk di te sillet ose ofendon ose zdi te vishet ...
    kjo zdo te thote se ai njeri nuk ndryshon)
    mundohesh me miresjellje ti shpjegosh disa gjera per permiresimin e tij
    qe te dy mundohen te ndihmojne njeri tjetrin...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •