Pershendetje per gjithe juve .
Desha tju pyes per tme sygjeruar nje loje nga zhandrret e luftes(aksion) , ose nje loje me lodh trurin .
Flm paraprakisht
Pershendetje per gjithe juve .
Desha tju pyes per tme sygjeruar nje loje nga zhandrret e luftes(aksion) , ose nje loje me lodh trurin .
Flm paraprakisht
persh xhamo, un kete lojen e luaj shpeshe
ka grafike te mire dhe eshte vertet shume e bukur
kam dhe klanin personal "albanian box"
regjistrohu te websiti dhe shkarko lojen !!!
http://crossfire.z8games.com/index.aspx?p=d1ade582-90a3-49a4-881f-93d1809f02aa
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Pershendetje
Call of Duty: Modern Warfare 2 eshte edhe loja me e re, por duhet te kesh grafiken e mire mbi 512.
Linkun per te shkarkuan ne MP
Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 02-01-2010 më 15:23
O Mexhi, me nje ATI 512 MB Dedicated mund ta luaj une kte?
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Edhe RAM e kam 2GB, OS W7. Mund te ma dergosh linkun per download?
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
ATI cfare? Nuk mundesh kurrsesi te masesh aftesine e videokartes thjesht me ane te ram.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Karten e kam ATI Radeon™ HD 4350 DEDICATED ndersa RAM eshte 2GB.
HD 4350 eshte karte mesatare. E kishte PC im para se ta nderroja per nje 9800GTX+.
E luan Modern Warfare 2 pa problem por ne e mbaj mend ne rregull, do te te duhet ta ulesh rezolucionin diku rreth 800x600 qe fps te shkoje rreth 45.
Procesorin e kam core 2 quad me 8gb ram keshtu qe shpejtesia e lojes ka mundesi te jete pak me e ulet per ty.
Ndryshuar për herë të fundit nga Harakiri : 03-01-2010 më 16:52
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt