Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Respektin ne e kemi si popull dhe respektojme kedo vendas dhe te huaj.
    Ceremonite tona te vdekjeve, lindjeve, te gezimeve e hidherimeve jane te gjitha shenja respekti per evenimentin njerezor qe ka ndodhur.
    Shto dhe traditen nga jugu ne veri qe dike e se njohim fare i themi miredita ne shenje respekti.
    Kemi plot te meta ne respektin po jo per faj tone.
    Sepse kemi kaluar nje kancer social me emrin komunizem i cili shkaterroi gjithe pemen natyrale te shtresave shoqerore dhe ngriti vegjeline ne maje. Ne ate pemen natyrale sociale te ndertuar ne shekuj eshte tresheguar edhe geni kultura dhe respekti per njeriun.
    Me prishjen e saj dhe me ngjitjen e vegjelise ne pushtet u zhduken gjurmet edhe te shtrsezimit social humbi nje pjese e madhe dhe e respektit social.
    Sot jemi akoma ne kete ngerc se shtresezimi social akoma ska zene vend dhe sot bile eshte me keq se eshte bashkuar injoranti me te diturin e anasjelltas dhe ligjin e ben akoma plebeu i cili nder te keqiat e medha qe ka eshte se e urren te pasurin te diturin, dhe per rrjedhim ska as respekt.
    Une keshtu e mendoj qe jemi popull me respekt po murtaja e kuqe na ka bere te humbim nje pjese te tij qe dita dites po e rikuperojme.
    Albania Uber Alles

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Nje gje me vjen cudi ne i shajme greket pasi keqtrajtojne bashkombasit tane qe ndodhen atje dhe ata na shajne dhe na ofendojne me video e kenge,po kur vijne ketu greket ne i shtrojme tapetin e kuq,i ushqejme dhe i urojme mireseardhjen, cfare e quani ju kete ??? respekt ???
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Un per veti respektoj cdo njeri, kam respekt ne cdo aspekt.
    Mendoj qe shqiptaret jane te respektueshem por besimin e dikujt tjeter nuk e respektojn kam qellimin per besimet ne fet, sdi pse eshte ky mos respektim.
    Burri 1 X flet !

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    jo nuk kemi,
    kemi vetem llafe, shqiptari nuk e do shqiptarin.
    jam dakort me kete qe ke thene.....eshte e vertete dhe eshte per te ardhur keq qe pse ne se duam njeri tjetrin.....

Dhe sic e tha dhe dikush tjeter qe ne kujtohemi ta respektojme e te themi fjale te mire per dike kur vdes se sa eshte gjalle se shohim me sy....
    Non mollare mai !!!!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •