Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Ndihmë për Agim Gashin

Mersel IsmailiApril 25, 2010 at 11:12pm
    Miq të nderuar, të profilit, të grupit apo cilët do çofshi!

Siç e dini edhe vet, z Agim Gashi është në gjendje të rendë shendetsore.Problemet janë nga ma të ndryshmet, e ka nji sëmundje të rendë shumë, prej asaj ka edhe telashe të tjera duke filluar nga melqia, diabeti, tensioni i lart ,dhe shfaqja e pucrrave,, ithatit,, ne stomak.Unë me iniciativen time dhe disa shokeve këtu të grupit ne fb, po apeloj te të gjithë ata që shfaqin gatishmerinë për ti ndihmuar, sepse ka një kohë të gjatë që ka probleme shëndetsore, pra nuk ka punuar dhe shumica e ilaceve mjeksore shiten privat nepër barnatore.
    Se bashku me apelin une ju dergoj edhe adresen e Agimit:

AGIM GASHI
    Fleming-Str.2552353
    Duren Deutschland/Gjermani.
    Dear Friends WHO is reluctant to help Mr. MIGA GASHI HEALTH REASONS TO THIS ADDRESS:
    MIGA GASHI
    Fleming-Str.2552353 Duren Deutschland/Germany.
    dhe nr.te tel:
    Telefon shtepijak-home number: 0049-2421-408465
    Handy-celulari-mobile phone: 0049-171-9280864

Gjendjen e ka kritike dhe sa më shpejt që i arrijnë ndihmat aq më mirë.
    Ju faleminderit për mirëkuptim.........emri juaj, banimi, tel
    Shpresoj se humanizmi në prek në ketë fatkeqsi të cilën e perjeton vllau i jonë Agimi, atdhetari jonë Agimi, shqipetari i vertet Agimi, deri tani ai na ka dhënë vlera kombetare! I uroj gjithë te mirat vllaut tone!Ju përshendes!
    Me respekt!
    Ndihmojeni rapsodin,poetin, atdhetarin Agim Gashi.
    Ndihmojeni njerin që shumë e deshi dhe i kendoj atdheut, Kosovës, Shqipërisë, dëshmoreve.
    Ndihmojeni njeriun më dashurinë e madhe sa një planet!
    Haxhi Muhaxheri
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...jh32-Cvfl-ieyw
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 26-04-2010 më 15:42

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Iniciative shume e mire dhe me vend qe ti ndihmohet rapsodit Agim Gashi (por jo vetem ketij se ka x raste qe kane nevojen per ndihmen)njeherit ish i burgosur ,pjesemarres ne pajtimin e gjaqeve dhe aktivist i madh i qeshtjes kombetare .

Une nuk kam facebook si mund ta ndihmoj?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Kronike faleminderit qe me shpjegove
    te gjithe mundohuni te ndihmoni Z.AGIM une nuk kisha fatin ta njoh po prap do mundohin ti jap ndihmen qe mundem
    mundohuni te gjithe te beni nje telefon asnjerit nga ne nuk do na mungojne pak euro .....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Me gjithe deshire do ta ndihmoja Agim Gashin ,pore kujt duhet ti drejtohem. Ne cilin nr. tel ???

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •