thjesht nje pytje kam dhe besoj se pothuajse te gjithe djemte e kane bere kete pyetje pse per ju femrat shqiptare sexy eshte mekate ????
thjesht nje pytje kam dhe besoj se pothuajse te gjithe djemte e kane bere kete pyetje pse per ju femrat shqiptare sexy eshte mekate ????
E DI PSE E KANE PER MEKAT?
MENDOJ SE SI LE PRIFTI!!!!!!!!
THANKS
O Marcel varet me cfar gocash shqiptare ke te besh se un kam patur shume goca shqiptare te dashura dhe nuk kam degjuar ndonje gje per mekat. Sidomos keto gocat qe vine ketu ne amerike dhe kane shoqe amerikane keto fillojne te ndryshojne dhe futen ne rjetin amerikan. Jane prishur fare si goca keto qe njof une jane bere me keq se amerikanet i ndrojne te dashurit cdo javeHajde njere ketej nga Philadelphia dhe do e shikosh se cfar behet .
HOLLA
:-r >>>>>>>>ThUg LiFe <<<<<<<< :-r
uaaa pse mo exel kane dale gje rrugeve ne philly gocat shqiptare????me sa njof une (sflas per NE philly) sme jane dukur se ia kane kaluar americaneve...actually ka disa kokrra andej nga NE qe i kemi si shembull...![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Un nuk e kam fjalen per te gjitha Blondie
Me vjen keq per keqkuptimin se ashtu eshte e vertet gocat nga philly jane te mira.................... por ka dhe disaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa qe apapapapapaap e di vete ti
![]()
![]()
:-r >>>>>>>>ThUg LiFe <<<<<<<< :-r
O ExEl po ku ka si gocat e phillyt mo flori ske par ne per vende te tjera ti mos ja fut kot plako ajde ciao.
he pra fol tiiiiii....ske turp shan gocat e phillyt ti qe i ka zili nje forum i gjithe...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
oooo00oOo ExEL hahaha ore ca weede ke pir ti ore HAhahaha ...Man..... oo zezak nuk jane gocat ketu ne philly ashtu ore Biles nje n pak r jam ato qe bejne ashtu ndrojne dashnoret dit per dit qe ne sy i shikon po jane shume pak man... sjan sic thua ti bre burr se ka goca te NDERSHMENertila kur ta takosh bjeri njeher me pllembe se una keto dit do jem pak busy edhe sdo takohemi ok
huhuhuhu `Dupi` my man yoyo Top`Radio Ke kenge Deshironi Te Degjoni?? ``Nuk Doni Sherr Me Ne`` nga Albinos ....JoJO Ne nuk vem kenge kriminelash ne kanalin ton*** hahahahahah Nertila me ngeli fiksim qe nuk e bere ti se do kishte dal bukur!
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Boom Boom Boom **Daullja
O MILET VINI RE!
Ne Philly ska goca ashtu si thot ExEL MOs i sha kot gocat ore...KRIMINEL prandaj nuk i pranojne kenget e tua ne radio![]()
hahahaha kur kujtoj
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Jam e sigurte qe jo te gjitha vajzat Shqiptare ndihen ashtu, por pergjigja eshte: Se po te mos jete, atehere bota i therret whores.Postuar më parë nga Marcel
Kjo eshte vetem gjerenalizim, of course, por eshte *NJE* arsye pse kjo ndodh. Varet me tipin e vajzen, anyway.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt