Close
Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 513
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Hitleri pretendonte se ishte race arianike mirpo ishte e kunderta ai shfarosi edhe te bardhet ne Europe kurse me Japonine ,popull aziatik me ngjyre lidhi aleance kshtu qe perandoria naziste donte vetem te dominonte ne botë nuk kishte qellime raciste.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga gjethplepi Lexo Postimin
    Urrejtja lind nga injoranca dhe keshtu e pesoi nje race sikur ishin hebrenjte. Hitleri cuditej per diturine e hebrenjve prandaj edhe krijoi vende apostafat te tmerrshme per te pare nese ata hebrenjte ishin vertet race e vecante dhe ai rast te cilin hitlerianet e shfrytezuan me mjeshteri, do perbente prove nese hebrenjte do te dilnin te gjalle dhe do te shpetoheshin nga Zoti apo do kishin fatin si njerez te zakonshem sikur u poqen dhe u helmuan jo pak prej tyre. Presidenti i Frances me debimin e romeve po u tingellon ne vesh kesaj rradhe me diplomaci popujve te shteteve qe jane tashme pjese e EU/se dhe politikaneve qe drejtojne fatet e popujve te varfer. Shume njerez kane fatin sot te mos perndiqen, as te keqtrajtohen, as te piqen ne hell dhe kjo eshte merite e njerezve qe duan te ndertojne kontinentin evropian me themele te shendosha. Ky eshte edhe nje rast qe do ta quaja te ngjashem me ate te atyre qe perfituan ne kurriz te atyre qe perjetuan holokaustin dhe ata qe nuk kane ndergjegje si elita ashtu edhe politikanet ose do te largohen me votat e popullit ose presioni i EU do ti detyroje ata te largohen nga pushteti dhe rruga e mbrapshte qe ata tentojne te ndjekin sepse jane nepotike disi

Per Shqiperine dhe shqiptaret diktatura dhe ateizmi eshte prove e ndergjegjes te shqiptareve te sotshem e cila eshte holokaust me vete dhe eshte percaktuar qarte se shtylla baze per nje shtet pro evropian eshte e kaluara ateiste e cila duhet te percaktohet si ngjarjen historike me te shemtuar te perjetuar ndonjehere nga shqiptaret.

Urretja nuk linde nga injoranca ,pore urretja linde nga konkurrenca natyrore per gjithe njerezimin. Po mos te jete konkurrence urretja , atehere pse greket e sllavet i urrejne shqipetaret ne pergjithesi. Greku dhe sllavi nuk i urrejne shqipetaret se jane ateista ,musliman ,katolik ,apo komunista , pore greku dhe sllavi i urrejne shqipetaret vetem pse jena shqipetare.

Faraoni ishte fuqi e asaj kohe ateiste,

dhe mbaroi si humbes

Komunizmi ishte ateiste dhe mbaroi si humbes

Nacizmi gjithashtu ishte ateiste dhe mbaroi si humbes .

Shqipetaret ne pergjithesi , ne nuk munde t'i bejme qejf gjithe botes ,kurre te duane ata ne te jemi ateiste , e kurre te duane ata ne te jemi fetare , komuniste apo demokrate.

Shqipetaret se pari duhet t'i bashkojne tokat e tyre , te zhvillohet intelegjenca , ekonomi stabile , dhe mnadej do te ndegjojme se c'ka do te thone te tjeret .

Ne vitin 1974 , kurre Turqia sulmoi Kiprin, nje pjese e politikaneve turq mendonin se si do te reagoje evropa dhe bota . Komandanti i ushtrise turke tha: Ne do t'a sulmojme Kiprin ,dhe do te marrim pjesen tone , kurse se c'ka thone te tjeret do te ndegjojme mbasi t'a kryejme punen tone.

Hitleri nuk i urrente hebrejte , pore vete simboli i Hitlerit ishte dominim mby gjithe boten. A e ka merituare Gjermania dhe Japonia dominimin mbyy te tjeret ?? Me siguri se Po .

i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    O tetovas ti a e lexon oren nga e majta ne te djathte apo nga e djathta ne te majte.
    Serbet ne fillim te viteve 1800 e ca e fituan pavaresine. Greket e fituan pavaresine ne vitin 1821 neqoftese e kam shkruajtur ne rregull. Shqiperia u be e pavarur ne vitin 1912 gati 100 vjet mbas serbeve dhe grekeve. Shqiptaret krijuan nacionalizmin e tyre duke thene se feja e shqiptarit eshte shqiptaria dhe kjo gjate periudhes 1912/1944 por kur ideologjia e kuqe u shtri aty ku gjeti vend, te gjithe ata nacionaliste,prifterinj,ata te dijshmit qe e dinin se prej kesaj ideologjie nuk ka asgje te mire, ata u masakruan, u denuan,u internuan dhe sot akoma njerezit ne Shqiperi nuk kane identitet. Te imagjinosh ishkomuniste ne pushtet ne Shqiperi sot,kjo do tu vinte per shtat vetem atyre qe u dashuruan me kete ideologji, por te kesh ne pushtet njerez apo individe si Bamir Topi president i Shqiperise i cili tha para ca kohesh ne nje interviste per gazetaret mbas perfundimit te nje takimi se Perendia duhet te flase shqip, imagjino se cfare ndihme u jep ai shqiptareve ne Shqiperi dhe se sa lobon persembari per Kosoven e maqedonine
    Ndryshuar për herë të fundit nga Reschen : 01-09-2010 më 17:53 Arsyeja: ndryshim

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    CIfutet jan populli me i keq dhe me intrrigant dhe po aq djallezor qe mban faqja e tokes , me ka pelqyer ideologjia e Fürerit dhe e falenderoj per gjith ate veprimtari te gjere qe ka vepruar me individ djallezor...

11 shtatori kullat Binjake Ideologji Cifute dhe komplet e programuar nga cifutet per te Njollosur Islamin dhe per te deklaruar luft vendeve Islamike...!!! Islami do trriunfoj se esht feja e paster dhe po aq e dashur

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    CIfutet jan populli me i keq dhe me intrrigant dhe po aq djallezor qe mban faqja e tokes , me ka pelqyer ideologjia e Fürerit dhe e falenderoj per gjith ate veprimtari te gjere qe ka vepruar me individ djallezor...

11 shtatori kullat Binjake Ideologji Cifute dhe komplet e programuar nga cifutet per te Njollosur Islamin dhe per te deklaruar luft vendeve Islamike...!!! Islami do trriunfoj se esht feja e paster dhe po aq e dashur
    Kaq shumë e njollosën Islamin saqë Majori i NY, cifuti Bloomberg është mbështetësi kryesor i Xhamisë pikërisht aty ku goditën veten ! Islami është e bazuar 99.999% në traditën Judaeo-Kristiane, pra hebreje, por ka ndryshuar rreshtat kyc që i jep atyre në dorë komandën e doktrinës. Nëse cdo gjë e bënkan Hebrejtë, ka gjasa që dhe Islamin vetë ta kenë bërë Hebrejtë. Mos u merrni dhe një herë me budalliqe.

Ka madje shumë gjasa që vetë Hitleri ka qenë jo vetëm nga një krah por nga të dya krahet hebre. Nëse kjo vërtetohet plotësisht dhe gjenetikisht kemi të bëjmë me dicka që e kam menduar prej kohësh. Eshtë interesant fakti që spektrin e majtë në Amerikë e komandojnë hebrejtë pra socializmin dhe komunizmin, përderisa ata i kanë përhapur këto teori, ndërsa skeptrin e djathtë nga ana mediatike por së fundmi dhe ideologjike prapsëprapi e komandojnë hebrejtë që shkojnë shumë keq me krahun majtist. Janë një popull në përgjithësi puntor, që i kanë dhuruar botës shumë shkencëtar dhe zhvillim të paparë, dhe duke pi kafe e caj nuk mund të analizosh dot këta njerëz që gjithmonë kanë qenë pjesmarrës të elitës botërore. Dyshoj se ti apo dikush tjetër do kishte arritur 1/10000000000 e gjërave që kanë arritur hebrejtë apo Amerika.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    se hebrenjte ishin me te pasurit ne evrope
    cdo diktator krijon nje armik
    me te vertet ishin çifutet qe i shpallen lufte gjermaneve.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Kjo teme fare mire mund te quhet ''Tema e perjashtimit nga forumi''.

Te gjithe ato anetare qe kane share hebrenjte kane rene viktime e perjashtimit nga forumi.

Eh sa te thella i paska pas rrenjet ky cifuti
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Sa ziliqare qe je angotango, do ta plotesojme edhe ty deshiren per t'ju bashkuar te perjashtuarve
    Revolution 1848

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sa ziliqare qe je angotango, do ta plotesojme edhe ty deshiren per t'ju bashkuar te perjashtuarve
    I kam nje dy paralajmerime .....pa ta jepja une pergjigjen ty
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    I kam nje dy paralajmerime .....pa ta jepja une pergjigjen ty
    E treta e verteta
    Revolution 1848

Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •