Close
Faqja 40 prej 52 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 513
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    para dy vitesh kur kisha tv, shifja vetem history channel, dhe per nje kohe te gjate dhane dokumentar pas dokumentari per ss-te, trupat, komandantet e hitlerit.
    ss-te hitleri i zgjedhte te gjithe te bukur, te gjate, bjonda dhe sy blu (edhe pse vete ishte si mi)
    anyways, nga shume accounts/rreifime, ne dokumentar del qe shume nga ss-te ishin pikerisht homosexuale, por behej nje sy qorr e nje vesh shurdh.

gjithsesi, aftesia e gjermanise ishte ta rimekembte shtetin dhe figuren e vete. s'ua kujton me kush gjermaneve hitlerin. pervec shqipeve qe mbajne inate te vjetra. gje qe me kujton nje histori... takova nje debile shqiptare ketu (25 vjec goca). duke bere muhabet i thashe kam deshire te iki ne turqi me pushime. E urrej Turqit dhe turqine - tha. Pse - i thashe. Shif budallaqja - tha - edhe pyet. Por na pushtuan mi per 500 vjet.

se harrova ca nisa te thoshja... lol.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    anyways, nga shume accounts/rreifime, ne dokumentar del qe shume nga ss-te ishin pikerisht homosexuale, por behej nje sy qorr e nje vesh shurdh.
    Dhe në dokumentare të History Channel thuhen gjëra të tilla?! Me gjithë mizorinë që i karakterizonte trupat SS, fakte të tilla të pretenduara nga rrëfimet, nuk ia mohojnë dot të qënit një nga elitat ushtarake më të përgatitura të të gjitha kohërave. Dhe këtu futej disiplina mes trupave, që ishte për tu admiruar. Nga ana tjetër, trupat SS jo vetëm që nuk ishin homoseksuale, por motivoheshin dhe shtyheshin nga shteti drejt poligamisë, meqë konsideroheshin si përfaqësuesit e pastër të racës 'superiore'.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    61
    History channel eshte pjese e kultures amerikane/cifute.

Hitleri i kerkonte ushtareve (burra e gra te perzgjedhur si thothe shushuja, ajkat, bjonde me sy boje blu e trup lastar) si pjese e disiplines (kjo ishte detyre: u vinte numra dhe ushtareve) te rreshtoheshin dhe sipas numrave shkonin neper ndertesa specifike ku angazhoheshin ne procesin e te prodhuarit te femijeve

qejfet e ushtareve, oficereve apo vete hitlerit qe te visheshin si femra apo te luanin me meshkuj te tjere nuk quheshin te rrezikshme, po mbaheshin te fsheshura qe mos te behej mode dhe per sa kohe kishin permbushur detyren ata dhe per sa kohe sa here i therriste detyra te ishin gati.

Per temen:
    Hitleri i urrente cifutet se ne kohen kur u rrit Hitleri, cifutet kishin marre ne dore ekonomine, financat, market, e artin e kulturen gjermane dhe po e liberalizonin shoqerine gjermane te asaj kohe qe ishte deri atehere shume konservative dhe patriotike. Cifutet ishin me liberale e te bredhur dhe po sillnin ne gjermani kulture qe gjermanet e quanin "te degjeneruar" neper klube kabaresh, ne art e sidomos pikture qe Hitleri ishte i paafte por ziliqar e ne pergjithesi ne shoqeri.

Ky lloj modernizmi nuk u pelqente gjermaneve tradicionaliste, dhe Hitleri e shfrytezoi kete sentiment duke ja u vene fajin cifuteve si arsyeja e te gjithe te keqijave, qe te gjente mbeshtetje per veten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ukulele : 14-06-2010 më 15:15

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga ukulele Lexo Postimin
    History channel eshte pjese e kultures amerikane/cifute.

Hitleri i kerkonte ushtareve (burra e gra te perzgjedhur si thothe shushuja, ajkat, bjonde me sy boje blu e trup lastar) si pjese e displines te rreshtoheshin, te prodhonin femije sa te mundin pastaj qejfet e ushtareve, oficereve apo vete hitlerit qe te visheshin si femra apo te luanin me meshkuj te tjere nuk quheshin te rrezikshme, per sa kohe kishin permbushur detyren ata dhe per sa kohe sa here i therriste detyra te ishin gati.
    Me falni ju te tjeret, po shushuja e sat'ome.

dmth se s'e morem vesh o Kulule, ishin apo s'ishin homo? lol.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    Me falni ju te tjeret, po shushuja e sat'ome.

dmth se s'e morem vesh o Kulule, ishin apo s'ishin homo? lol.
    shushu, po te perkedhelja...si ere e ngrohte shushu...

gjermanet e asaj kohe kane qene transvestite te medhenj, visheshin si femr kush i di.....

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga ukulele Lexo Postimin
    shushu, po te perkedhelja...si ere e ngrohte shushu...

gjermanet e asaj kohe kane qene transvestite te medhenj, visheshin si femra.
    Ndersa sot kane femrat si meshkuj.....

ok Kulo, permbanju cik perkedhelive se s'njihemi akoma.

lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    pupupu si qonka kjo teme, qonka per tqajt me ukulele, apo sjemi dhe nmujin e fatbollit me vuvuzele.

un dojsha me e than i fjale nkte teme po kom fryke se do ti ngre zgupthi tgjithe.

Ca do na thush mer jahu, qe ti je Hitleri dhe je akoma gjalle?

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin

Prandaj te shkrova OSE FUEHRER! Se ü ne gjermançe eshte njesoj me diftongun ue. Meso, se qyl e ke, po he.

Uhaaa sa e mençur qe kur ue po u lexova si y? lol ne gjermanisht shkruhet ashtu ne adresa interneti por nëse nuk jeton aty s'mund ta dish prandaj mire te tha ai moj dhi.

Edhe dicka, ti qe për një shkronje gjermane fillove jep mësim, pse nuk i jep mësim vetës, se njëjte si në gjuhën gjermane ashtu edhe në atë shqipe nuk duhet bëre gabime moj e mençur? Ü e din që shkruhet ue por si shkruhet është nuk e din! Turp...

Gjermançe lool. Kurr nuk kam pare të vendoset kaq pa vend shkronjën ç!

Sa për temën, si me mund me ringjall Hitleri të mbysë edhe nja 6 milion tjerë...
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 16-06-2010 më 06:12
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Uhaaa sa e mençur qe kur ue po u lexova si y? lol ne gjermanisht shkruhet ashtu ne adresa interneti por nëse nuk jeton aty s'mund ta dish prandaj mire te tha ai moj dhi.

Edhe dicka, ti qe për një shkronje gjermane fillove jep mësim, pse nuk i jep mësim vetës, se njëjte si në gjuhën gjermane ashtu edhe në atë shqipe nuk duhet bëre gabime moj e mençur? Ü e din që shkruhet ue por si shkruhet është nuk e din! Turp...

Gjermançe lool. Kurr nuk kam pare të vendoset kaq pa lidhje shkronjën ç!

Sa për temën, si me mund me ringjall Hitleri të mbysë edhe nja 6 milion tjerë
    ...
    Po ti katunaro bon pjes ke kto 6 milionet
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 40 prej 52 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •