nuk eshte pun hitleri islamizmi ekstrem..
talibanizmi e muhamad attta-izmi e bin ladenizmi jane.. perzierje.. stalinizmash..maoizmash.. che guevaroizmash.. e.. dallavere cia-izmash..
kemi rastin tone..
ne 97 ten.. bente muuuuuuuuu.. se "duam parat-oistet" e vlores.. nuk ishin tjater vec.. llumi enverist qe kishte vite pas 91 qe brumbullonte kunder filizave te demokratizmit ne shqiperi..
kush nuk e dinte se pas "duam parat-tono-istave" nuk qendronte ish nomenklatura me e indoktrinuar enveroiste laboiste khm,er ruzhe hysni kapoiste..
te gjithe e dinin..
dhe macet dhe qente..
e pra dhe ambasadorja mariz e dinte kte..
kush mund ti ndalte ato hordhi vandalo stalinisto polpotistesh .. vec celularit te kesaj bushtre.. te ciles do i mjaftonte vetem ki mesazh derguar gjinush zabito mejdan dokles..
alooo.. mister mejdan klos dokle zabiti je?
po zojush mariz neve jemi..
degjoni e mbani vesh cpo ju them.. do thosh mariza..
urdheroni flisni..do i pergjigjej namiku mejdan servilsahan..po ju degjojme me plot respekt zojush lino..
bravo zoti mister zagari namik.. thuaji shokve kto fjale.. ke laps e leter aty..
po kam zonja lino e dashur..
e pra shkruaj aty zoti namiko zabit.. se Shtepia e bardhe nuk do te njohe asnje zgidhje caushore stalinore zabitore me nick popullore paqesore.. se USA nuk do te pranoje cenim te shtetit me dhune kanibalore.. se ambasada amerikane nuk do te njohe asnje komitet shpetimi e shkaterrimi e qeveri te dale nga kallashi..pra.. thuajuni zagareve tuaj te kthehen neper shtepia.. brenda ores e dua vloren pa caush..
kaq duhej dhe shqiperia nuk do ishte vandalizuar.. sepse.. asnji namik mejdan klos m.utik.. nuk do guxonte te luante me mos perkrahjen e usa-s..
e pra ja se si nji ciaj.eshe.. si mariz lino.. behet nje teze-stalineshe e mire per dobicet enveriste e kelisherine e tire.. dhe e pam cfar ndodhi..
iken 13 vjet dhe nuk guxoj kush ti bej analize atij revolucioni te vonuar shkatrrrimtar.. sipas dobicit enverist agollo m,utavist..qose caushit.. e ti thuhej hapur shpise bardhe..
oj shtepia e bardhe.. nje kurvica juaj na e nxiu shqiperine ton te vogel.. ja dhe faktet.. 1 2 3 .. 303..
dhe nuku do guxonte sot miku i linose widhersi i instruktuar ne moske.. te riperseriste nje 97 te ne 2010-ten..
pra vijne gjerat dhe andej nga nuk e pret..
keshtu dhe talibanizma e bin ladenizma.. jan perzierje te keqijash..
e te keqijat vijne nga te kater anet..
nje prove po bej tani..
pra po bej nji improvizim.. me pak fantazi e sajuar por jo e zmadhuar pra me goxha vertetesi .
te der e ambasades amerikane sot..pra ne kto 20 vjet pluralizem.. troket nje ish i burgosur i cili ne vitin 1967 u spiunua nga kunati se degjonte zerin e amerilkes..dhe e denuan si axhent amerikan me 15 vjet burg politik..
ik o pirdhu i thot roja te dera.. cme ha m.une me vitet e burgur qe ke bere..
mbas pak troket nje erion kelish enverist i njohur..me vule..
hapet pakez sporteli e roja shikon..
mbas 2 sekondash degjonet nje kerrr llozash e hapet dera dhe .. uellkomen mister erion.. sorry qe ju bem te prisni pakez..
ai hyn.. roja ish te burgosurin e shtyn.. llozin deres prap e belldym..
e mbas pak del erioni rrumbullak.. me pasoshin tak e fak., vizen brenda per merak.. dhe ne rinas esht pas pak..
ki eshte realiteti ombjektiv..
shikoni ne forum.. nga na dalin envero edvinistet me te qelbur.. nga USa..
lol
..
Krijoni Kontakt