Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ne shkrimin tend thua se ''..Ne shqiperi nqs nje person ishte apo eshte me aftesi te kufizuara ka te drejte te mos martohet ose te martohet me nje person ne " kategorine " e vet.''...kush te tha ty qe veprohet keshtu..ka me dhjetra apo qindra raste kur kemi martesa te ndryshme nga kjo kategori qe thua ti....pastaj cfare lidhje ka kjo me racizmin moj aman...perpara se te shkruash dicka ketu informohu pak me mire...rracizmi ka te beje me rracat dhe jo me personat me aftesi te kufizuara...besoj se ketu po diskutojme per rracen shqiptare dhe jo rracat e tjera...apo nuk dite cka te shkruash dhe ja fute kot ...thjeshte per te qene ne forum...
    Avash mo malsor avash mos e merr kaq me vrull se do na thyesh koken.
    Nuk di une cfare te shkruaj ne forum apo per te qene ne te ( na mbushe mendjen.)
    Kam jetuar plot 20 vjet ne shqiperi dhe e di se cfare behet .Personat me aftesi te kufizuar pak te drejta kane ne shq , sepse " te shendoshet " jane egoista , racista dhe i shikojne me perbuzje si gjynaqare jo me ti japin gocen apo cunin .Pak shqiptare i mbyllin femijet me probleme ne shtepi ?

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    njerun e terheq gjithmone ajo cfare eshte e bukur, zakonisht e shmang veshtrimin nga gjithcka qe nuk perkufizohet e bukur...
    sinqerisht them qe per si e mendoj tani, nuk besoj qe do te mund te lidhja jeten me dike me aftesi te kufizuara,ndersa prsa i perket faktit qe nese partneri im nje dite do te pesonte dicka, mendoj qe nuk do ta braktisja kurre...
    por ne jete une kam nje parim '' kurre mos thuaj kurre'' eshte dicka qe vete jeta ma ka mesuar
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Kur e dashuron dike dashuroja me sinqeritet..... eshte nje thenje e bukur kjo.

Dashurija nu ka kufi prandaj po e dashurova,nuk do te prishte pun aspak per mua..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Para marteses hapi syte shume. Shiko ne te gjitha anet.
    Kurse mbasi te martohesh mbylli syte, kane thene njerezit e menqur
    JU NJE HAP - PUNA DY...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

jo...

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ky eshte kuptimi i vertete i fjales, por fjala rracizem perdoret edhe per raste diskriminimesh per shkak te shtetesise. psh shqiptaret mund te jene viktima rracizmi ne itali... sdq edhe ti e bere nje gafe. "rraca shqiptare" the... ka rrace shqiptare?
    nuk ka rracizem per shkak te shtetesise...mos u ngaterro...

ne te vertete nuk ishte gafe nga ana ime...une e di se nuk ka rrace shqiptare ne kuptimin themelor te fjales...por pergjithesisht ne zhargonin e te folures ne shprehemi me rrace shqiptare , rrace e flliqte serbe apo greke '' .rrace gabele...etj etj...pra ne te folur eshte bashkuar etniciteti me rracen...ne kete kontest e thash une...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

eshte qeshtje shijesh moj ....

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Avash mo malsor avash mos e merr kaq me vrull se do na thyesh koken.Nuk di une cfare te shkruaj ne forum apo per te qene ne te ( na mbushe mendjen.)
    Kam jetuar plot 20 vjet ne shqiperi dhe e di se cfare behet .Personat me aftesi te kufizuar pak te drejta kane ne shq , sepse " te shendoshet " jane egoista , racista dhe i shikojne me perbuzje si gjynaqare jo me ti japin gocen apo cunin .Pak shqiptare i mbyllin femijet me probleme ne shtepi ?
    ku e pe moj vrullin tim...apo ste erdhi mire qe te vura ne dukje manine qe e keni si ti dhe disa te tjere ketu vetem per te hapur tema pavaresisht permbajtjes se tyre..po ngarkoni forumin me budalliqe...sepse eshte njelloj sikur te hapesh nje teme te tille '' tu mbush barku me gazra..cdo te besh ???...''....

a e din e dashur se kjo qe ke ngritur ti eshte qeshtje shijesh...a e din e dashur se dashuria nuk lind me dekrete presidenti apo mbledhje katundaresh...nese te lind dashuria ty per nje me aftesi te kufizuara nuk besoj se te ndalon kush te bashkejetosh apo edhe te martohesh me te...nese prinderit tu ta ndalojne eshte ceshtje personale jotja...mua nuk ma ka ndaluar kush...dhe ne shqiperi nuk e di ta kete ndaluar kush...bile ne kemi miratuar ligjin qe te martohen mes vehtes edhe pederat ma moj...e jo tjua ndalojme kategorise qe permend ti...

ndryshe eshte kur gjate jetes njeri nga bashkeshortet per nje arsye humbet nje aftesi te tijen..ta braktisesh ne momentet me te veshtira te tij/saj nuk ka emer tjeter veq krim...dhe poshtersi....qe une kurre nuk do e beja...por kurre nuk do martohesha me nje me aftesi te kufizuara pasi nuk eshte ne shijen time....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o malsor. nuk ngaterrohem jo. une vete e thashe se çfare do te thote rracizem. pra diskriminim i nje personi ose grupi njerezish per shkak te rraces... (meqe permende zhargonin) ne zhargonin e perditshem, perdoret edhe per diskriminime etnike apo fetare. kjo gje dihet. a eshte e sakte apo gabim, nuk di ç'te them, por dihet qe kur perdoret, nuk perdoret vetem per diskriminime per shkak te rraces...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ku e pe moj vrullin tim...apo ste erdhi mire qe te vura ne dukje manine qe e keni si ti dhe disa te tjere ketu vetem per te hapur tema pavaresisht permbajtjes se tyre..po ngarkoni forumin me budalliqe...sepse eshte njelloj sikur te hapesh nje teme te tille '' tu mbush barku me gazra..cdo te besh ???...''....

a e din e dashur se kjo qe ke ngritur ti eshte qeshtje shijesh...a e din e dashur se dashuria nuk lind me dekrete presidenti apo mbledhje katundaresh...nese te lind dashuria ty per nje me aftesi te kufizuara nuk besoj se te ndalon kush te bashkejetosh apo edhe te martohesh me te...nese prinderit tu ta ndalojne eshte ceshtje personale jotja...mua nuk ma ka ndaluar kush...dhe ne shqiperi nuk e di ta kete ndaluar kush...bile ne kemi miratuar ligjin qe te martohen mes vehtes edhe pederat ma moj...e jo tjua ndalojme kategorise qe permend ti...

ndryshe eshte kur gjate jetes njeri nga bashkeshortet per nje arsye humbet nje aftesi te tijen..ta braktisesh ne momentet me te veshtira te tij/saj nuk ka emer tjeter veq krim...dhe poshtersi....qe une kurre nuk do e beja...por kurre nuk do martohesha me nje me aftesi te kufizuara pasi nuk eshte ne shijen time....

Hej sa tema do hap une dhe te tjeret nuk te intereson ty.
    Gjoksit mos i bjer se jetes nuk i dihet per dy sec mund te ndodhesh dhe ti ne nje situate te tille te ngelesh i paralizuar .do te te pelqente te kaloje jeten vetem , mos te te donte njeri?nuk kishe ti te drejte te dashuroheshe dhe te te dashuronin ashtu sic je??

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Askush nuk e enderron njeriun e jetes me aftesi te kufizuara te tregohemi te sinqerte, por ndonjehere rrethanat e jetes te vine te tilla qe dhe mund te biesh ne dashuri me ta. Pastaj varet cfare aftesie te kufizuar ka.
    Nuk eshte krim se nuk do te lidhesh me nje person me nje aftesi te kufizuar. Edhe per meshire nuk ke pse e merr per grua/burre se eshte vet ai/ajo qe nuk do e deshironte nje gje te tille.
    Pas martese cdo fatkeqesi qe cifti kalon ne jete duhet ta perballojne se bashku.
    Nuk braktiset njeriu qe do ne nje moment te tille.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin

Te dashur antare si i shikoni lidhjet apo martesat me persona me aftesi te kufizuara?
    Nqs bashkshorti / bashkshortja , e dashura ose i dashuri peson dicka ne jete do ta braktisnit , si do sillesisht ?

Eshte e veshtire te biesh ne dashuri me nje person me aftesi te kufizuar.

Por nqs ndodh gjate jetes, normal qe nuk braktiset.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •