Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    All-llahu prej te gjitha krijesave i ka vequ krijesen njeri dhe tash njeriu me budallakin e vete mohon All-llahun duke u kap per nacionalizem dhe nje dit ky njeri do te vdes duke u krenu me komb eh duke i ik fes dhe ne momentin kur te hyn ne varr All-llahu ai qe te krijoi do te pyes cila ka qen feja jote pra nuk do te pyes cili ka qen kombi yt, ruana Zot sa shum e njeri sod nuk gjindewt ne mesin ton qe u krenojke me nacionalizem e komunizem ku e mohojke ekzistencen e All-llahut ndersa keta sod jan ne boten tjeter te nenqmuar per arsye se e mohuan All-llahun...............

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga abdulazizi Lexo Postimin
    All-llahu prej te gjitha krijesave i ka vequ krijesen njeri dhe tash njeriu me budallakin e vete mohon All-llahun duke u kap per nacionalizem dhe nje dit ky njeri do te vdes duke u krenu me komb eh duke i ik fes dhe ne momentin kur te hyn ne varr All-llahu ai qe te krijoi do te pyes cila ka qen feja jote pra nuk do te pyes cili ka qen kombi yt, ruana Zot sa shum e njeri sod nuk gjindewt ne mesin ton qe u krenojke me nacionalizem e komunizem ku e mohojke ekzistencen e All-llahut ndersa keta sod jan ne boten tjeter te nenqmuar per arsye se e mohuan All-llahun...............
    Ku te shkoj perpara Allahut,do i thote;a e di mor djale qe shqip me quajn Zot.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga abdulazizi Lexo Postimin
    Mbas Allahut kush eshte?? .....A eshte Nena??

Po shqiptart atdheun si e quajne?? .....Memedhe.....Nene Shqiperia?? Apo jam gabim??

Pse hap gojen kur nuk din.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Rrnoft feja islame dhe kombi shqiptar............
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    mir mrama busavat ,tema eshte shum e mir te jesh nacionalist asht ni pasion shum i mir po zemitizmi ashte shum i keq ,po sje nacionalist at-her asimilohesh.se cilli njeri duhet ta di historin e vendit te vet por sduhe te ballafaqohet qdo dit,e sa i perket fejes ne e dimi te gjith se nga ka rrjedh tek ne dhe si asht shperndah po une mendoj se me gjera te okopatorve ne sduhet fort te krenohemi,mendoj se ne si shqiptar te jem me te dalluarit ne evrop mos asht pak e damshme per nacionin ton ne ni koh krej kena ngjit emra femijeve tan musliman arab,ku mbeti krenarija e emrave ton nacional.!!!!!!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Gjithmone kam menduar qe keto te dyja duhet qe te qendrojne larg shoqerise. Te dyja keto shfrytezojne pa-informimin e njerzve qe te vin ne shprehje dhe te pushtojne kokat e njerzve.

Nacionalizmi-ne te shumten e rasteve perzihet me patriotizem dhe ngaterrohet dhe nese dikuj i thua qe eshte i demshem, mund edhe te ngaterrohesh me te.

Mirepo mendoj qe me shume kemi qene te rrezikuar nga keto te dyja fenomene pas luftes se Kosoves se sa tani dhe kjo eshte shume merite e partive politike te dala nga lufta sepse i kan mbajtur nenkontroll forcat e ndryshme.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Nuk dua te thme se jane shume, por pate reagimet e selafijve te forumit se si e quajten vella nje serb qe ishte konvertuar ne musliman.
    Feja jo ēdo here por ne mateshumtet e rasteve eshte antikombetare. Sidomos per kombin tone me nje te kaluar te tille dhe roberi shumeshekullore.
    Pate edhe prej krishterve,qe i quajne serbet,vellezer apo.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une psh jam nacionalist,por nuk jam fetar fare bile kohve te fundit e urrej fen sepse mendoi qe eshte armiku nr 1 i kombit

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Une pra jam Nacionaliste dhe jam Fetar......

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Feja Dhe Naciolizmi Sjan Njejt Kshtu Mendoni Ju Naciolizmi Asht Diqka Tjeter ,feja Asht Diqka Tjeter,ne Prej Krishtizmit Jena Boh Musliman , A Prej Serbit Sjena Ba Shqiptar
    High Voltage , Power Supply

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •