Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 84 prej 84
    Kam shume deshire ta njoh graden reale te te qenurit myslimane te shqiptareve, e kete nepermjet shembullit me te thjeshte: Motra e tyre qe behet gruaja e 3te a e 4t e nje shqiptari tjeter. Ve bast qe 99% e shqiptareve myslimane do merrnin kallashin edhe Coco Jambo pastaj...
    Merreni si pyetje kete, ju myslimanet e forumit, pres pergjigjen tuaj te sinqerte(ne lidhje me pyetjen).

Duke iu rikthyer temes... karikaturimi me duket nje idiotllek i madh. Eshte provokim! Bota s'ka nevoje per provokime... POR, kur kujtoj qe shume sjellje apo menyra te te qenurit, njerezit ia atribuojne besimit te tyre fetar, pa pyetur per te tjeret perreth (dhe per ligjet e nje shteti) qe mund te jene besimtare te nje tjeter feje, apo laike, apo ateiste, them: ok, le te karikaturojne c'te duan! Njerezimi nuk ka per te patur ndonjehere paqe globale, kshq eshte e kote te mos besh shurren tek cepi ku e bejne te gjithe te tjeret.
    Quare id faciam, fortasse requiris...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Je me tolerant dhe fleksibel, edhe kur mendon se je me tolerant dhe fleksibel se te gjithe???
    po normal... tolerant sepse shoh punen time dhe i le te tjeret te bejne ē'te duan. te tjeret le te drogohen, le te prostituohen, le te mbulohen, le te zbulohen, le te besojne ne 1 Zot ne 60 apo hiē fare, une nuk e kam fare problem. mund te themi te njejten per ty? fleksibel se nuk marr asgje shabllon. me pelqen te llogjikoj vete, para se te arrij ne nje perfundim...
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    @smasher.
    mua prinderit me kane edukuar ne nje menyre qe te respektoj ata qe njoh dhe ata qe nuk njoh edhe nese kane bindje te ndryshme nga te miat...
    prandaj une nuk bej diēka qe e di se sulmon dhe fyen disa njerez.

po ty smasher? si te kane edukuar prinderit?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Vini re, vini re!

Ndalohen vendosjet e karikaturave te figurave fetare ne Forumin Shqiptar. Nqs dikush i vendos, do te quhet provokim dhe do te paralajmerohet per perjashtim!

Ky eshte Forum Tolerance dhe jo Intolerance!

Kjo eshte vendosur dhe si pika 7 e rregullores se ketij nenforumi

Rregullore e forumit Toleranca Fetare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 10-05-2010 mė 12:19
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •